רפואה משלימה

litzuf

New member
רפואה משלימה

מישהו מכיר את הטפול ברפואה משלימה? יש לי ילדה בת תשע בכיתה ג' בבית ספר רגיל כיתה מקדמת של 10 תלמידים. יש לה התפרצויות זעם והפרעות קשב וריכוז. היא מטופלת על ידי טיפות הרגעה בשם "ניופטיל" ואכן זה מרגיע. אומנם ההתפרצויות קיימות, אבל נרגעות מהר. מישהי המליצה לי לקחת אותה לאיבחון ברפואה משלימה. הלכתי לאיבחון בחינם ושם אמרו לי שהטפול עולה הפגישה הראשונה 240 שקל והשאר 165 שקל . שזה מאוד יקר. האם כדי לנסות ולהשקיע או שזה מיותר.?

Diana M

New member
רפואה משלימה

שלום רב, יש הורים המדווחים על ניסים ונפלאות ואחרים על חוסר שינוי מוחלט ואפילו הרעה. רפואה משלימה זה תחום רחב ביותר. והתאור שנתת לגבי ילדתך יכול להתאים לאין סוף תופעות, תסמונות ובעיות. כך שלהמליץ לך על משהו כל כך כללי כמו רפואה משלימה על סמך תאור כל כך כללי של קשיים זה חסר אחריות. אני ממליצה בחום להגיע לפסיכיאטר מומחה לילדים ונוער לצורך קבלת אבחנה ברורה יותר. אחרי כן גם שווה לברר בקופה האם יש מימון לטיפולים מלשימים וגם אז יהיה עליך לבחור את המתאים ביותר עבור בתך. אין מחקרים ברפואה משלימה אשר יכולים לתת מושג על הצלחות או כשלונות, הכל מאוד אידיוידואלי ולכן גם די פרוץ. דיאנה

למעלה