רפואה סינית ו CMV

• פותח הנושא hyn
  • פורסם בתאריך

hyn

New member
רפואה סינית ו CMV

שלום, לפני כחמישה חודשים נדבקתי לראשונה ב CMV, שזהו זן של מחלת הנשיקה. עלי לציין כי לא הרגשתי חולה או עייפה מעבר לרגיל ולא סבלתי מחום או תופעות כלשהן. למרות זאת בדיקות הדם מראות שהנגיף עדיין קיים לי בדם. מכיוון ולרפואה הקונבנציונלית אין שום דרך להתמודד עם העניין (והאמת שבאופן כללי זה באמת לא מפריע לשום דבר אלא אם רוצים להכנס להריון, שזהו המקרה שלי...) החלטתי לנסות דברים אחרים: האם קיים משהו שיכול להעביר את הוירוס? (לא את תופעות הלוואי שלו - כי אני לא סובלת משופם תופעה כזו אלא ממש את עצם המצאותו של הוירוס בדם)? תודה!

RanLoel

New member
מחלת הנשיקה

שלום hyn נוכחות הוירוס הגורם למחלת הנשיקה מחלישה את המערך האנרגטי של הגוף. לאורך זמן הירידה ברמת האנרגיה גורמת לתופעות שונות ומשונות כמו עייפות מתמשכת, חוסר יכולת להתרכז, כאבים שונים והחלשות של מערכת החיסון. היחלשות זו עלולה להופיע באופן הדרגתי ולכן כדאי לטפל גם במקרה בו אינך חווה את הסימפטומים. במקרה שלך, לפני הכניסה להריון, על אחת כמה וכמה. הגוף זקוק לכל טיפת אנרגיה אותה הוא יכול לנצל. הרפואה הסינית עשויה לתמוך, לחזק את המערך האנרגטי ולנקות את הגוף מרעלים ומחומרים מזיקים. טיפול מסודר הכולל דיקור, מגע, צמחי מרפא והמלצות תזונה יוכל לאזן את הגוף מחדש, לתרום לחיוניות ולהכין אותך ואת גופך להריון הרצוי. הרבה הצלחה, רן

אני מבין מדברייך

שברורות לך ההשלכות של המצאות הנגיף בזמן הריון... רק מוודא, היות והעניין חשוב ורציני מאוד. בריאות והצלחה

CMV

שלום, הCMV הוא ממשפחת ההרפס, התסמינים יכולים להראות כמו של מחלת הנשיקה. לפי הרפואה המערבית הנגיף הזה חי בגוף שלנו מרגע ההדבקה למשך כל החיים. ברגע שאנחנו חלשים/מערכת החיסון נחלשת - הוא יכול להראות סימנים (יוצא ממתקופה לטנטית). הנגיף מועבר בנוזלי גוף ולכן כניסה להריון עם בן זוג שאינו נשא/חולה תדביק גם אותו. דבר שני, הנגיף עובר בשיליה מהאם לעובר או יכול לחדור מהפרשות צוואר הרחם אל הרחם. הוא מדבק, רק אם יצא מהשלב הלטנטי (הראה תסמינים/הנשא הפך לחולה) בזמן ההריון, או שאז התרחשה ההדבקה הראשונית. יכול לגרום בעיקר למומים בעובר: פיגור שכלי, Microcephaly (היקף ראש קטן בשל אי התפתחות מלאה של המוח), חרשות, כיפיון (אפילפסיה), חזרת. התינוק ייחשב כחולה, אם הנגיף נמצא בשתן במהלך השבוע הראשון לחייו. 0.5-2.5% מהתינוקות בארץ נולדים מודבקים, 1/10 מהם יראו ביטויים. יכולה להיות הדבקה מאוחרת בלידה, או מחלב האם. הדבקה זו לא תגרום לתסמינים. (אך אם התינוק יידבק מעירוי דם, הוא יהיה בסכנה לפתח דלקת ריאות וכבד.) נשים שנדבקו במהלך ההריון יקבלו חיסון סביל שיכול לעזור במניעת הדבקת העובר. האתר שלי אודלי'ה.

אין דרך להפטר מהנגיף (לפחות לא כרגע)

הסכנה בהריון היא לגבי הדבקה ראשונית. את כבר נדבקת. בדיקות הדם לא מראות שהנגיף קיים אצלך בדם, בדיקות הדם מראות נוכחות נוגדנים לנגיף, והם ישארו איתך לנצח.

למעלה