רפואה צבאית בעייתית!!!

פימבייה

New member
רפואה צבאית בעייתית!!!

אני פשודט מיואשת! לפני חודשים (רבים!) קיבלתי המלצה מרופא למעבדת שינה והייתי צריכה ללכת לרופא יחידה לבקש הפניה ואישור תקציבי בעניין האישור תקציבי כל פעם אמרו לי לקבוע תור לרופא (שזה לוקח הרבה זמן!) ולבקש מחדש זה מה שעשיתי וזה כל פעם חזר על עצמו עד שגילו לי שקיבלתי ביטול ועכשיו אני עוד הפעם צריכה לחזור לרופא כדיי לברר למה ומה עושים, בכל מקרה בינתיים המצב שלי הולך ומחמיר והיום באתי למרפאה במצב ממש לא טוב (סחרחורות, כאבי ראש, חולשה ומותשות) החובש התעקש שזה בגלל שאני לא שותה מספיק מיים (היה לי דופק גבוה במדדים) למרות שאני כן ואני יודעת שכל זה נובע מחוסר שינה, הייתי במצב ממש קשה ובכל זאת אמרו לי שכדיי להיכנס לרופא אני חייבת תור (וזה לוקח שנים!!) בקיצור אני מותשת כבר מכל זה אין לי כח להתמודד איתם יותר אני רק רוצה טיפול רפואי הולם בלי דחיות ועיכובים, אני לא מרגישה כמו בנאדם כבר ולא מבינה איך עדיין אני מצליחה לתפקד. האטימות והאדישות שלהם כבר לגמרי שוברת אותי !! אני לא יכולה יותר!!!

timmyy

New member
הי

סתם לדיעתך- כשאת דורשת רופא, חייבים לתת לך לראותו (לא חובש, אלא רופא) תוך מקסימום 24 שעות, גם בענייני הפניות. תוכלי "לעקוף" את המערכת בדרך כזאת- לקבוע בעצמך תור (רק צריך להשיג את המספר) למעבדת שינה. להגיד שיש לך הפניה ואת רק צריכה לקבוע תור. ואז להגיד לרופא\חובש יחידה שהרופא המומחה (מי שהמליץ לך) כבר קבע לך תור את רק צריכה הפניה ואישורים, קצת ללחוץ- וזהו. טוב זה לא כזה פשוט, אבל זה צריך לעבוד. בקטע של רפואה צריך לפעמים לעבוד על המערכת אחרת זה לא זז. כמו שאמרת - רפואה צבאית בעייתית.

למעלה