רפובליקנים ללא ביטוח בריאות

meir12121

New member
רפובליקנים ללא ביטוח בריאות

המצביעים הרפובליקנים מתנגדים כידוע בתוקף לביטוח בריאות ממלכתי. כפי שאמר לי רפובליקני אחד, "למה שאני אשלם מכיסי עבור ביטוח בריאות של מישהו אחר?" אז זהו שעכשיו בעקבות הקורונה יהיו הרבה מפוטרים (לדעתי מיליונים), ומה בא עם הפיטורים? אובדן ביטוח הבריאות מטעם המעביד! אז כן, הרבה מצביעים רפובליקנים יזכו עכשיו להרגיש מה זה להיות בלי ביטוח בריאות.

xbuffalomen

New member
בכנות , לאחר שביליתי שנה ללא ביטוח בריאות , אני מקווה

שחלק מתכנית השיקום הכלכלי תתייחס גם לבעיה הזו ...

debby12

New member
מנהל
יש COBRA למשך 18 חודשים כשמפוטרים

ונדמה לי שלבן/בת הזוג ו/או ילדים קטינים יכול להיות כיסוי למשך זמן ארוך יותר. כך שלמי שהיתה עבודה שנתנה ביטוח בריאות - לדעתי ייקח לפחות 18 חודשים עד שת/ירגיש את זה [ומי שרק בחל"ת fulough - ברבים מהמקרים ימשיך להנות מכיסוי ביטוחי]

בכל מקרה - אני מאחלת רק בריאות ובנוסף אליה ביטוח בריאות למקסימום האנשים האפשריים, בלי קשר לעמדותיהם הפוליטיות, הדתיות וכיו"ב

Boston Guy

New member
את מודעת לזה שעל "קוברה" העובד צריך לשלם את הפרמיה מכיסו?

מה ש"קוברה" מבטיח זה המשך כיסוי - בתנאי שהמבוטח (העובד שפוטר) ימשיך לשלם - מכיסו - את מלוא הפרמייה של הביטוח. גם את חלק העובד וגם את חלק המעביד.

סתם לשם דוגמא - מלוא הפרמייה של פוליסת הביטוח הרפואי שיש לי דרך המעביד שלי כרגע היא $19,380 לשנה - או $1,615 לחודש.
וצריך גם לציין שהביטוח הזה הוא בעל דידקטיבל גבוה - של כ 3,000$.

מאיפה עובד אמריקאי ממוצע שחי מ PAYCHECK ל PAYCHECK ואין לו גרוש בחיסכון ליום סגריר אמור פתאום להשיג סכום של יותר מ 1,500$ לחודש כדי לשמר את הביטוח של משפחתו? נניח עובד מצפון קרוליינה, שם המקסימום שאדם יכול לקבל בדמי אבטלה זה 350$ לשבוע - כלומר סכום דמי האבטלה שהוא יכול לקבל בחודש לא מכסה אפילו את הפרמייה הזו?

מי שלא יכול לשלם את הפרמייה - מאבד את הביטוח... וזה כולל בערך 90% מהאמריקאים.

ranshe

New member
זה יותר מהפרמיה - לא זוכר עם 4 או 5% תוספת <שקר כלשהוא>

למה ביטוח בריאות לא יעזור בימי מגפה?

אתה מבין כמה יעלה לך לשלם מהכיס עבור החיבור למכונת ההנשמה אם היא לא תהיה מכוסה בביטוח? אבל זה יהיה סבבה כי זה יוריד בצורה רצינית את ההתלבטות את מי להנשים ואת מי לא... אנשים ירדו מהרעיון של הנשמה כי זה יהיה להם יקר מידי. רק המועסקים שיש להם ביטוח רפואי, וחבריו של טראמפ, העשירים, שקיבלו הנחות במיסים, יוכלו להרשות את זה לעצמם... יפתור את הבעיה... לא יהרגו זקנים אלא עניים בכל גיל...

האחרונים בעולם שאני דואגת להם זה חברות הביטוח הרפואי

לא לדאוג, כולנו נמות לפני שהם יפשטו את הרגל... בינתיים הם פושטים לכולם את העור.

JimmyGee

New member
מי שפושטים לכולם את העור פה זה ה Healthcare providers

לא חברות הביטוח.
Healthcare providers כמו רופאים, בתי חולים וחברות תרופות דורשים מחירים מוגזמים ומופקאים שהם במאות אחוזים יותר גבוהים ממקומות אחרים בעולם.
המחירים שהביטוחים דורשים זה רק נגזרת של אותם מחירים מוגזמים ומופקאים.
אתה לא יכול לבטח (כולל Obamacare ) במחיר סביר כשכל טיפול או תרופה עולה פי 5 מכל מקום אחר בעולם.
בריקבון הזה צריך לטפל מהשורש.

adifrank

New member
למעשה, גם זו טענה בעד ביטוח רפואי ממלכתי לכולם

המחירים המופקאים של נותני השירותים הם במחירון לצרכן הרגיל, אבל לא עבור חברות הביטוח. חברות הביטוח מתמקחות עם נותני השירות ומשיגים מחירים נמוכים משמעותית. אם ללא ביטוח אתה תשלם לרופא $500, לאותו רופא חברת ביטוח תשלם רק $250 או $300.
זה בדיוק כוחה של ביטוח רפואי ממלכתי -- כולם תחת אותה מטריה. וגוף כזה יכול בסופו של דבר לקבוע את העלויות, לפי מה שנכון למערכת.
הרופאים? כן, ירוויחו פחות.
אבל עם זאת, הרבה רופאים מבינים שהמצב הקיים אכזרי, לא יעיל ולא הגיוני.
[URL]https://thehill.com/policy/healthcare/479111-second-largest-doctors-group-in-us-endorses-medicare-for-all-public-option[/URL]
זה גם נכון לגבי חברות התרופות - שהיום בארה"ב גובים מחירים פי 10 ממה שהם גובים על אותה תרופה בדיוק במדינות אחרות.
שוק חופשי — כן.
אבל יש מערכות שעובדים טוב יותר כשהם אוניברסליים וציבוריים.

adifrank

New member
משלמ המיסים : ) לדעתך מי מממן את חבילות ההצלה של הממשל?

Ani15

New member
בגלל ההדבקה

כל מי שלא יוכל להרשות לעצמו להיבדק יהפוך למדביק (עד שימות או יבריא), כך שהרבה מאוד מבוטחים יהיו חולים, הרבה יותר מאשר בתסריט של ביטוח ציבורי שבודק את כולם (או את כל מי שצריך). מכאן אני משאירה לטרול את תיאור ההמשך.

למעלה