רפוי בעיסוק ילדים בתחום ההתפתחותי או שיקום?

עינת77

New member
רפוי בעיסוק ילדים בתחום ההתפתחותי או שיקום?

שלום רב, אני בעלת נסיון קצר יחסית במקצוע כ-2.5 שנים ועדיין לא מוצאת את מקומי וקצת מתוסכלת מכך. כרגע אני עובדת בתחום התפתחות הילד ופעמים רבות פוזלת לתחום השיקומי- פיזיקלי. מנסיונכם, בייחוד אלו העוסקים בשני התחומים, מה ההבדלים העקריים בדפוסי העבודה בתחומים אלו ומה היתרונות והחסרונות שאתם מוצאים בתחומים אלו? תודה מראש לעונים,

שירהד1

Member
מנהל
עינת שלום

אינני עוסקת בשני התחומים, אלא רק באחד מהם, ולכן אינני יכולה להשוות ביניהם משום בחינה, אבל כשקראתי את מה שכתבת עלו לי כמה שאלות. אשמח אם תתייחסי אליהן כדי שנוכל לנתח את המצב טוב יותר, ואז גם הפיתרון יראה אולי באופק. ובכן, כתבת שאת עדיין לא מוצאת את מקומך, אבל לא כתבת מדוע. לדוגמא: האם את לא מרוצה מהתנאים, כגון: שכר, יחס הממונים, תקציבים, ציוד לא מספק, שעות עבודה... או שאת לא מרוצה מבחינת העניין, המשמעות, הסיפוק, האפשרות לשנות ולקדם את המטופלים (מה שנקרא- האמונה בצידקת הדרך)... אם אינך מרוצה מהתנאים, תמיד אפשר לחפש מקום עבודה אחר באותו תחום עם תנאים טובים יותר. אם את לא מרוצה מבחינת העניין, אפשר או באמת לפנות לעבודה בתחום אחר, או לחשוב על קורסים שיקדמו אותך בתוך התחום שאת כבר עובדת בו. שתי האפשרויות נראות לי טובות, הכל תלוי במה את רוצה, מה מעניין אותך. אשמח אם תשתפי בהתלבטויות, ואוכל להמשיך ולהתייחס. שירה.

למעלה