רפיח/משקאות

invAsion

New member
רפיח/משקאות ../images/Emo35.gif ../images/Emo103.gif

טוב, אז ככה. נסעתי אתמול לת"א, ושמעתי את רפיח. כשחזרתי, הבוקר, שמעתי את משקאות חריפים. ובטח העלו את זה לדיון כבר מלא פעמים, וכולנו מסכימים שמשקאות חריפים הוא אלבום טוב - אבל אתם לא מרגישים שחסר משהו? שקצת נעלם.. החיספוס? שהאלבום הוא קצת פחות "שייגעצ"? :X

פרקשון

New member
אני כל כך מסכים!

בכלל בעיקרון ניו יורק רפיח אלבום טוב יותר לדעתי חסרים השירים המצחיקים שכשהייתי בן 13 התלהבתי שהוא אומר בת זונה שירים יותר של שייגעצ ההתחלתית בקיצור! איך הם הגיעו מ"שדיים שקופצים" ל"יתקע לך אגודל"? התדרדרות קטנה אני מקווה שהאלבום השלישי יכלול גם סגנון של ניו יורק רפיח

גוטשה

New member
בנים

תמיד היו יותר מפותחים מבחינת מיניות. אני עוד לא בת 13 וחוץ מלצרוח "בת זונה" בהופעות, זה לא עושה לי הרבה בפנים. אני חושבת שמשקאות חריפים הוא סוג של ניסיון, כי סך הכל הם עבדו עם מפיק מוזיקלי כשר שעשה שינויים והכניס כל מיני דברים פה ושם. עכשיו, אם פחות אהבו את התוצאה אני מניחה שהם יעבדו בסיגנון של האלבום הקודם, או שישלבו. הרי זו התנסות. :]

הייייייייי

מי הסכים שמשקאות טוב
ני"ר פי 1000 אליו!!!!!!החיספוס עושה את העבודה שלו בדיסק לא האינטלקטואליות, הדימויים, והניסיון להיות מתוחכם במשקאות חריפים! הני"ר הוא הקטע הרוקיסטי בשייגעצ...ולא משקאות חריפים שיצא פופיסטי למדי בשביל רוק... תחשבו על זה

invAsion

New member
וואו, נסחפת, לא?

נתחיל מזה שמשקאות חריפים לא "פופיסטי". פתח למשל את טראק 7, "אוי ואבוי", תקשיב לסולו של הגיטרה בסוף. פופ אחושמוטרה, אה? וזה לא שלא קיים החיספוס ושלא קיימת השפה ה"בוטה" שאופיינית לשייגעצ (יתקע לך אגודל../מזיין את השכל..) - אבל נכון שהם בהחלט צנזרו. חוץ מזה, אני מסכים שהם התבגרו ומשקאות מתוחכם יותר, ודוגרי? זה עבד להם. יצא להם אלבום מעולה.

laila22

New member
בדיוק היום חשבתי על זה...

שניו יורק רפיח הוא כל כך "שייגעצ", ובמשקאות חריפים משהו השתנה... האווירה אחרת, ובאמת החספוס נעלם. אני אוהבת את שניהם, אבל יש משהו שהיה בניו יורק רפיח שנורא חבל שנעלם, ואני מקווה שאולי הם יחזירו את זה קצת באלבום השלישי...

dsol

New member
דעתי בעניין....

רפיח יותר טוב ! יש בו את הצעירות הנועזות ושטוטיות וכל מה שמשך אותי אליהם מלכתחילה גם במשקאות יש את זה אבל הרבה פחות הוא יותר בוגר ומנסה להיות מתוכקם ולא תמיד מצליח אבל זה גם שייגעצ ואי אפשר לפסול את זה כי זה גם טוב בצורה זו או אחרת השלישי אני מקווה יהיה שילוב של רפיח ומשקאות זה שילוב מעניין מאוד מבחינת הטקסטים והמגוון !

elezrit

New member
גם לדעתי..

הדיסק ניו"ר זה מה שמשך אותי מהתחלה וכששמעתי את משקארות חריפים ציפיתי למשהו זהה וקצת התאכזבתי אל הוא עדין אחלה..! אור

אני מסכימה איתם שניו יורק יותר טוב

אבל כמובן שגם משקאות,אמנם פחות אבל גם מצויין. אבל אל תשכחו את הפרט הקטן שנקרא התבגרות יובל התבגר נהיה יותר רציני ובכך צורת הכתיבה השתנתה אין מה לעשות,ככה בני אדם.

אני דווקא לא מסכימה עם זה ש...../images/Emo42.gif

משקאות חריפים הוא אלבום יותר טוב. הוא אולי אלבום יותר מקצועי ושומעים ששייגעצ רכשו יותר ניסיון לפני שהם הפיקו אותו אבל ניו-יורק רפיח הוא דיסק הרבה יותר טוב בעיניי דווקא בגלל חוסר הניסיון הזה.

yardenbm

New member
אבל הם לא אמרו שמשקאות חריפים יותר

טוב. הם אמרו שניו יורק רפיח יותר טוב

הא, ../images/Emo42.gif

כן טוב, משום מה קראתי את המשפט "כולנו מסכימים שמשקאות חריפים הוא אלבום טוב" כ-"כולנו מסכימים שמשקאות חריפים הוא אלבום טוב יותר". יופי שיר

moshit1

New member
../images/Emo45.gif

נכון לגמרי.... אני יותר אוהבת את ניו יורק רפיח. יותר 'שייגעצ' וזה קורה להרבה להקות אחרי הדיסק הראשון...

למעלה