רפי לא הבנתי משהו ברשותך

רפי לא הבנתי משהו ברשותך

באתר הרישמי של החברה שלכם לא כתוב בכלל שאתם חברת מטח שזה מפתיע אחרי שאמרת שיש לך את הספק נזילות הכי גדול אגב אם אתה היית בכנס אז מר woolcock חולק עלייך באתר שלכם כתוב שאתם בכלל חברה טכנולוגית המאפשרת גישה לפלטפורמות מסחר אם תוכל לישב את הסתירה אני אודה לאדוני

אני אסביר

לקוחות המט"ח שלנו וגם של המניות הן כרגע בחברה שנקראת קולמקס פרו-אשר לה מסתיים תהליך בניית אתר בימים אלו.לקוחות קיימים מועברים גם הם לחברה זו אשר חברה ברגולציה האירופאית וחברה בMIFID ומבוטחת תחת ICF,וכתוצאה מכך מחויבת ברמות בטחונות גבוהות ביותר ,הפרדת חשבונות מוחלטת בין כספי לקוחות לכספי חברה,שקיפות וכו',ולגבי המט"ח ,סוג הרשיון שלנו ברגולציה מחייב אותנו להתכסות על כל עסקה לא משנה מה גודלה...

רפי ניפרד כידידים

בתור מי שבא מהשוק הזה והוזמן למשט שיש באיילנד או ווייט אני אומר לך שזה בולשיט לא מתכסים כי אין התכסות אתה הבית ויש לך או אין לך ספק נזילות ככה השוק עובד מה לעשות בגלל זה הוא ספוט ובגלל זה הוא מונף אם תרצה לשוחח עם המנכל של מי שבנה לכם את הטכנולוגיה רק תבקש אני אפגיש אותו איתך אם יש הפרדה מוחלטת בין החשבונות למה אני צריך להעביר לך כסף לפתוח חשבון????????????? למה אני לא יכול להשאיר את הכסף אצלי בבנק???

rafipips

New member
בוא נסתכל מנקודת מבט שונה קצת

ל 99% , מהמתעסקים במטח אין את הסכומים שאתה מדבר עליהם . והם לא יכולים לעבוד כמוך . האם לדעתך הם יכולים להרוויח בשוק המטח או לא ? יש כאלה שסוחרים רק באופציות , וכאלה שרק מניות , וכאלה של חוזים , ואגרות חוב , ומכולת וחנות פלאפל . לא משנה מה . כל אחד מוצא את הכיוון שלו . וכל אחד בטוח שבמשהו אחר לא מרוויחים , וסיבותיו עימו . אותם האנשים שמתעסקים בסכומים יחסית קטנים , יכולים להרוויח במטח או לא ? הברוקר מתכסה או לא ? מה זה משנה לי ? אם הציטוטים אמיתיים , והסוחר מרוויח , למה זה ישנה לו אם החברה מתכסה או לא .

ברור שכן בוודאות

תבין הרי כל השוק ממונף לכן הסכומים הם תמיד קטנים היום לקנות 125000 חוזה אתה מעמיד בטחונות של 600 דולר או משו כזה תבין לבד את היחסים הבעיה של האנשים זה לא הברוקר זה הם עצמם

אז ידידי

תראה לי בארץ מתחרים אמיתיים ,גם במט"ח וגם במניות ושעומדים בכל התקנות ופיקוח של רגולציה כלשהי... ובנוסף יודעים לתת את התנאים,שירות,תמיכה וכו' שאנו נותנים ללקוחותינו. ולגבי הכסף בבנק- בגלל שזה חשבון לקוחות מכיוון שאין לי אפשרות טכנולוגית לחבר את חשבונך למערכת המסחר שלי.

סיוון 69

New member
הפרדה מוחלטת בין כספי לקוחות לכספי חברה??

אני לא מבין הרבה ברגולוציה, MIFID, ICF ומילים מפוצצות כאלו. אני שופט את דבריך לפי קנה המידה הצנוע שלי. מאחר ואני סוחר שנים במניות דרך קולמקס אני יודע שמה שכתבת פה זה בולשיט מרוכז. הכסף שהפקדתי נכנס לחשבון הבנק של קולמקס, נקודה. אחר כך מישהו הכניס את הסכום לתת רישום על שם סיוןן....ההפרדה אינה אמיתית אלא רישומית בלבד. אני לא בעל החשבון מבחינה משפטית !!!!!!!!!!!! מה זה משפטית ? אם קולמקס מחר תקרוס - לי אין זכויות משפטיות כנושה. הזכויות שלי דומות אולי יותר לזה כמו לקוח בקולמקס. להבדיל שאני מפקיד כסף בבנק רשמי שם אני בעל החשבון ויש לי זכויות/חובות משפטיות על חשבון זה. כל ילד שסוחר דרך קולמקס יודע את זה. כך שאם אתם מבלפים חופשי על גבי דפי הפורום הזה אז מה שווים כל שאר המילים הנבובות והריקות מתוכן אמיתי?? פחד.

כפי שאמרתי...

כפי שאמרתי ואני עומד מאחורי כל מילה- קולמקס כרגע מעבירה את כלל לקוחותיה לחברה שנקראת קולמקס פרו אשר עומדת בכל התקנות והבטחונות שציינתי, כל הלקוחות אשר פתחו חשבונות מסחר בחודש האחרון כבר שייכים לחברה זו ושאר הלקוחות הוותיקים מועברים בהדרגה, מכיוון שמדובר באלפים של לקוחות התהליך לוקח קצת זמן. גם אל חשבונך יגיעו ותקבל מאיתנו פניה על המעבר, וכן יהיו לך זכויות כמו שלנו יהיו חובות כלפיך, וכן יהיה לך לאן לפנות במקרה שחס וחלילה יקרה משהו לחברה וכן תראה שאתה מפקיד לחשבון בנק שמוגדר חשבון לקוחות בלבד שלחברה אין גישה אליו ושום כסף לא יכול לעבור לחשבון שונה מאשר ממנו הגיע ועוד כל הפרטים שציינתי בעבר. אז קצת סבלנות ויגיעו גם אליך .

סיוון 69

New member
כלומר:

כל הלקוחות הוותיקים היום רשומים בקולמקס יועברו לחברה חדשה בשם קולמקס-פרו? גם סוחרי מניות וגם סוחרי מטח?

למעלה