רפי מ"ינקה" מי מכיר? (זה ספר)

שירי71

New member
רפי מ"ינקה" מי מכיר? (זה ספר)

בסיסובינו אתמול מצאתי פרחים קטנים ומדליקים לשים בשיער, וישר קניתי למרות שברור שאפשר לבקש מהמספרה אבל אני סומכת קודם כל על עצמי.. בכל אופן המליצו לנו שם על רפי מינקה, ושאלתי - מי מכיר מי שמע? ובכלל מי מכירה מקום ששוזר יפה פרחים בשיער, עוד לא החלטתי אם זה יהיה בשיער פזור או אסוף אבל ברור שעם שזירה...

רפי הוא זה שעושה לי את התסרוקת

ביום החתונה. הוא בחור ממש ממש מקסים, ולדעתי ספר מצויין - אחותו של צביקה הולכת אליו כבר שנים. אני ממליצה בחום לפחות להגיע אליו.

*שיר

New member
הי שירי, איפה קנית פרחים?! ../images/Emo20.gif

אני גם רוצה לשים פרחים, ואני לא יודעת איפה משיגים... יש עוד מקומות חוץ ממיכל נגרין ואור לכלה?

שירי71

New member
כן כן! רגע אני מחפשת את הכרטיס שלה

טוב רגע אני רגע, ...הנה קוראים לה מיכל בחנות "מדרשום" בנחלת בנימין במדרחוב מס´ 13. חנות קטנה "ומטריפה" והיא מאד חמודה. היא זו ששלחה אותי לרפי מ"ינקה" וסיפרה לי שהוא קונה אצלה אכלומר יכולתי גם לא לקנות אבל העדפתי שכן כי עדיין לא בחרתי ספר. לא היו לה פרחים לבנים קטנים לשיער מלבד דמוי גיבסניות, שאת זה לא רציתי, אז עשיתי סוויטש´ ולקחתי פרחים קטנים אבל לא פצפונים של ורד עדין, חבילה אחת באדום עתיק ואחת בוורוד אפרסק ואחליט באיזו אני משתמשת כשאמצא ספר. נראה לי שאלך על האדום למרות מחאותיה של אימי... הטל´ בחנות: 5162659 ואת יכולה למסור לה שזה ממני למרות שהיא בטח לא זוכרת אותי...

שירי71

New member
ואגב מיכל נגרין, לא נעים לומר... ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

יש אנשים (כמו אמא שלי) שמתים על העבודות שלה, אבל הם לא מודעים למשהו שאמרה לי איזה כלה שמתחתנת בימים אלה: המתכות של התכשיטים של מיכל נגרין, כך נאמר לי ולא בדוק על-ידי, עשויות ממתכת שמורידה צבע על הגוף ברגע שמתחילים להזיע. אותה. כאמור, לא בדוק אבל זה מה ששמעתי.

אתי@

New member
לא נראה לי בכלל ../images/Emo12.gif

יש לי די הרבה תכשיטים של מיכל נגרין, ואמנם אף פעם לא רצתי איתם מרתון, אבל אני הולכת איתם בקיץ כשחם ולח ועוד אף פעם לא קרה לי שתכשיט כלשהו הוריד עלי צבע... נראה לי שזה לא כ"כ מבוסס, השמועה הזאת...

שירי71

New member
חשוב שאת אומרת את זה ושוב-לא בדקתי

זה מה שמעתי ולכן לא בא לי לבדוק אותה דווקא בחתונה...

*שיר

New member
תודה ../images/Emo25.gif

יש שם גם סיכות עם פרחים או רק פרחים בודדים?

שירי71

New member
לא חושבת שיש לה סיכות אבל

אולי היא יכולה להכין לך, היא עושה שם שזריות כמו זרים כאלה עדינים עם פרחים יבשים אז לעשות סיכה זה לא צריכה להיות בעיה לדעתי

אתי@

New member
רגע רגע, אני לא מבינה משהו ../images/Emo9.gif

במיכל נגרין הפרחים הם מאבנים בוהקות או דמוי פנינים. הפרחים שקנית הם מבד (כמו פרח מלאכותי), או מאבנים??? ועוד שאלה: כמה שילמת עבור הפרחים???

שירי71

New member
מבד ולא מאבן

לא מאבן ולא מבריק, בד דמוי אמיתי וממש ממש יפה ועדין. המחיר: 15 שח לחבילה של 12 פרחים קטנים ואני מדגישה שזה לא בלבן - ועדיין מדהים לדעתי

אתי@

New member
נשמע מאוד יפה (וגם ממש זול) ../images/Emo20.gif

חבל שזה א מתאים לי... נראה לי שלשמלה שלי אני צריכה משהו מאבנים מבריקות או דמוי פנינה - זה פחות כלתי, אבל זה מה שמתאים! לגבי הצבע - אני יודעת שאני נשמעת בנאלית - אבל גם אני מעדיפה את הלבן בשיער... נורא כלתי ומלאכי בעיני...

שירי71

New member
רוצה רעיון?

אם את רוצה אבנים שהן לא פרחים זו לא בעיה, אבל פרחים מבריקים אם לא תמצאי, אז בחנויות של בדים לחתונות יש כל מיני סרטים בינהם סרוים ועליהם דוגמאות של פרחים (לרוב שטוחים אמנם) שעשויים מדמוי םנינה או ממבריקים כאלה נו... את יודעת... הקיצר קלחי סרט כזה זה מין טוט עליו הם תפרוים, תגזרי אותם בעדינות ותביאי לספר שיראה מה הוא יכול לעשות אם זה (אבל לא ברגע האחרות כי זה מצריך אולי מעין תפירה של הפרח לשיער...

אתי@

New member
האמת היא שזה לא ממש בעיה

אפשר לקנות אצל מיכל נגרין. חוץ מזה, אתי אלבכרי מכירה איזו תכשיטנית שעושה דברים כאלה...

למעלה