רפי שאלה בקשר לרובוט

עדי243

New member
רפי שאלה בקשר לרובוט

אני אישית לא מפעיל רובוט מיצועים על היינים אבל רציתי לשאול אם הרובוט שרד את השבוע האחרון בפאונד יין?

עדי243

New member
הרובוט פועל כל כך יפה על שאר הצמדים..

לפי דעתי הפיתרון פשוט לא להפעיל מיצועים על היינים

rafipips

New member
זו בעיה שתוקפת כל רובוט וכל שיטת מסחר צריך...

למצוא איזה סימן שיאתר תנועה חריגה , וברגע שיש איתור תנועה כזאת שהרובוט יסגור הכל על אותו הצמד .
אני מנסה כמה דברים ועדיין אין לי משהו מוחלט .
הפעלתי רובוט שאוסף נתוני טיק , כל ציטוט מחיר נרשם , כשיצטברו נתונים נוכל לחקור אותם ולראות מה קורה בזמן של תנועות כאלה .

rafipips

New member
יש פיתרון שניתן לעשות בצורה ידנית אבל לא ביין

לא להפעיל צמדים שנמצאים באזור קיצוני , הכוונה צמדים שהתחזקו יותר מידי או שנחלשו יותר מידי .
בלשון אחרת - ניתוח צמד חצי פונדמנטלי , הכוונה למשל כשהפרנק מתחזק יתר על המידה מול היורו תצפו להתערבות של הפרנקים .
ואז לא להפעיל צמדי פרנק .
נקודה שהשוויצרים תמיד התערבו בה 1.20000 ביורו פרנק , והשער היום 1.21539 , שימו לב שאנחנו רחוקים כ 150 פיפס מהתערבות של השוויצרים .

לסיכום צמד שמתחזק יותר מידי או נחלש יותר מידי , מהווה גורם סיכון להתערבות .

למה אני אומר לא ביינים ?
כי ביינים קרה דבר הפוך לכל היגיון , היינים נחלשוו מול כל המטבעות בין 15 ל 30 אחוז . במקרה נורמלי ההתערבות הייתה אמורה לחזק את צמדי היין .
ומה היא עשתה ? החלישה את היינים עוד יותר .
למעשה האינטרס של הבנק היפני הוא להחליש את היין , אבל התהליך כבר קרה וקורה מעצמו , אז למה הם היו צריכים את ההתערבות הזו ?
ליושב במרומים פתרונים .

rafipips

New member
שימו לב לדבר נוסף

כל הזמן אנחנו מחפשים נקודות תמיכה והתנגדות .
הנקודות בהם קרו התערבויות ומשברים או שינויים קיצוניים במחיר , הם נקודות בעלי משקל עודף וחשובות יותר מכל שאר הנקודות .
יכול להיות שכדאי לאסוף את הנקודות האלו מהשנים האחרונות ולסמן אותם על גרף שבועי או חודשי ולהקפיד להתרחק מהם .
צריך לבדוק את זה פעם .

למעלה