רפי, תחדש לי

רפי, תחדש לי../images/Emo107.gif

הם הלכו עם זה עד הסוף. אסקי סיבירי(אם ככה כותבים את זה או אומרים את זה)...זה הסוג, גור כלבים, העונה ככל הנראה לשם רפי הגיע לביתי בטבריה. מ-ז-ע-ז-ע! לפחות הוא לא פינצ´ר... ובכל זאת, אלו מכם בעלי הכלבים והחתולים(גו קאט!
), איך אני יכול לנסות לקדם בברכה(עד כמה שאפשר) את היצור השעיר הזה?

LeeCooper69

New member
דההה... תן לו לאכול ולשתות...

כאילו תן לו לשתות (
???) הוא בטוח ישמח גם לאיזה ארוחה.... ככה לאט לאט הוא ילמד לבטוח בך...

hatul

New member
הסוג הוא "האסקי סיבירי" ../images/Emo107.gif

וייתכן שזה שיבוש של "אסקי" כקיצור לאסקימו
הם אוהבים לרוץ, אוהבים מרחבים. במקור הם גם כלבי מזחלות. אז... כפי הנראה, קח את הרצועה, ו... רוץ שרימפי, רוץ!

Blackice

New member
תתחדש! ../images/Emo13.gif ../images/Emo34.gif

אני ממש אוהב האסקים.. הם כאלה יפים!
ו.. פשוט תהיה נחמד אליו.. ותצא לטייל ולשחק איתו וכו´..
אם הוא רק גור לא תצטרך לעשות הרבה לגרום לו לאהוב אותך, חוץ מלתת לו לעשות את זה לבד
ותתחדש!
ארז

אז ההאסקי שלי

שעונה לשם רפי, הוא בן חודשיים והוא מתוק מאוווווווווווד
רק מה, הוא אוהב לחרבן... אבל יעבור לו...לפחות בתוך הבית יעבור לו(שרימפי מפתח תקווה
).

TwelveEyes

New member
../images/Emo24.gif

אחח.. |נוסטלגיה| אני זוכרת לפני ארבע שנים.. כשהכלבתא המשפחתית הייתה עדיין גורה.. איך כל בוקר היא הייתה מקדמת אותי בברכה עם שלוליות גדולות ברחבי הבית (אני הייתי מתעוררת ראשונה.. אז אני הייתי צריכה לנקות הכל.. גרררר..) פשוט בכל פעם שהוא נראה כאילו הוא צריך, תוציא אותו וכשהוא מסיים, תלטף אותו ותגיד לו כמה שהוא כלב טוב, ובכל פעם שתתפוס אותו עושה אותו דבר על השטיח, תצעק עליו. תוך כמה חודשים הוא כבר יעיר אותך בשלוש בלילה לפיפי. וולקאם טו מיי וורלד!

resputin

New member
lol

החתול של שכנה שלי, רגיל לעשות טרור בבית. אם הוא רוצה לאכול בארבע בבוקר, הוא פשוט יקפוץ, ישרוט וינהם עד שתתעוררו מהמיטה, חבולים וכואבים- אבל תספקו לו אוכל... רק כשהם בחופשה והוא ניסה את הטריק הזה עליי.... הוא חטף יופי מכות על זה.... |כרית|! **למרות שאני מגנה אלימות בבע"ח, חתול עצבני, תוקפני ומחודד ציפרניים במשקל של 12(!!!!) קילו, יכול לספוג כרית שעפה עליו בשישים קמ"ש (...)**

Pe5tCTRL

New member
נשבע לכם!

שמעתי (וזה נשמע לי הגיוני) שאחרי ומייד אחרי שהכלב שלך משתין איפהשהו בבית אתה צריך להשתין באותו מקום אחריו! הסיבה לרעיון המוטרף היא שכלב משתין בבית כדי לסמן את המקום כשלו... ברגע שאתה מראה לו שהבית הזה שלך ולא שלו, הוא גם יעריך אותך יותר, וגם יפסיק לנסות לסמן שם את הטריטוריה שלו. כן!

resputin

New member
לא יודע, אני לא חושב שההורים של

שרימפי יתלהבו מהרעיון..^^ או שזה יהיה ממש משעשע....

עזוב ההורים של שרימפי

גם שרימפי לא מתלהב מהרעיון...מישהו צריך לנקות לא...מילה(העוזרת) באה רק בשני ושישי..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifLOL

אורה מציעה(כאן אורה) שפשוט תלמד אותו להשתמש בשירותים בבית! אם איזה חתול למד(והוא למד..), גם כלב יכול!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ.ץ../images/Emo6.gif

יש לי הרגשה שאם תנסה להשתין אחריו, ההורים שלך ידאגו לשטוף אותו בשירותים.. וגם אותך. ( אורה במשכנה של אורה)

alililili

New member
וואו! איזה כיף לך! ../images/Emo60.gif

שרימפי! ממש כיף לך! אני ממש ממש ממש אוהב כלבי האסקי! (מה לעשות, העיניים הכחולות עושות לי את זה
) הם ממש חמודים... רפי יגרום לך להיכנס לכושר, תסמוך עלי. כשאתה מוציא אותו לטיול, תרוץ איתו (כרגע זה יותר תלך לאט בזמן שהוא מתנשף ומנסה לעקוב אחריך, אבל מהר מאוד זה יהיה ההיפך) זה ממש כיף. אבא שלי אף פעם לא הסכים שתהיה לי חיית מחמד (כן כן ילדות עשוקה I know), והכי קרוב שהייתי זה כשהייתי צריך לטפל בביילי, הכלב של השכן. ואני זוכר שהיה לי ממש ממש כיף לרוץ איתו... זה מרגש כזה
אז זהו, תהנו בחיים מחייכם המשותפים, ואל תיתן לו לישון איתך כל עוד הוא לא שולט ב... שרירים הטבעתיים שלו. נ.ב: איזו שוק! אני מוצא קישור לכלבי האסקי בפורום, לוחץ ופתאום רואה זוועות! כלבי פודל! אהההההה

GREENSsss

New member
מזל טוב שרימפי!

נשמע כאילו זה כלבלב ממש חמוד! אני בטוחה שעוד יהיו לכם הרפתקאות רבות ומשונות יחד... בכל מקרה, מזל טוב, הרבה נשיקות ממני!

למעלה