רפי, תכין קפה. ../images/Emo96.gif העדכון השבועי.
התנהגויות בפורום.
העלבויות בפורום- יש כמה דברים שאתם חייבים לקרוא ולהפנים:
אף אחד לא נגדכם, כולם כאן כותבים ונמצאים בקהילה אחת עם עוד אנשים סביבם עם דעות אחרות. תהיו סובלנים.
אף אחד כאן לא נגדכם! המטרה שלנו היא לבנות קהילה מגובשת וכל ההעלבויות המיותרות האלה לא עוזרות לעשות את זה. תלמדו להבליג כשצריך, לא לקחת ללב כל פיפס שאתם קוראים ולהמשיך הלאה. זה לא סוף העולם!
חדשים בפורום שנעלבים מזה שלא משתפים אותם בשיחות. נו במ´ת אנשים! כאן, אף אחד לא צריך לשתף אתכם ולפנות אליכם באופן אישי! אתם לא מיוחדים! אף אחד כאן לא מיוחד! תנסו להתשלב, ותראו שתקבלו תגובות. אם אתם לא יודעים שמות, סתכלו על הכינויים, פתחו כרטיסיים אישיים ואל תעשו עניין. זה פורום.
ירידות על הפורום- לכל אלה שנהנים לרדת על הפורום.
אתם יכולים להגיד שזה פורום גרוע ושהוא לא זז, זכותכם. ולי כבר אין את העצבים לנקות אחריכם. תכתבו מה שבראש שלכם, אבל אחר כך אל תצפו שהתגובות להודעות שלכם לא יהיו בהתאם. אף אחד לא מחייב אתכם להשאר בפורום. פורום גרוע? ביי.
דיברנו על זה כבר בעבר, וחבל לי שעוד פעם צריך להעלות את הנושא. ה-
משתלט. שוב. חשבתי שקבענו ששרשור
אחד בעמוד יהיה מקום לכל מה שלא קשור לתאומות. תשלטו על עצמכם! הוספת תגובה במקום הוספת הודעה. לא כל כך קשה...
חדש בפורום:
אתר הפורום- אני ונגה עובדים עליו מדי פעם, ואנחנו צריכים את הרעיונות שלכם לאתר. יש לכם?
סקר חדש! תוצאות הסקר הקודם מצורפות.
12.12- תרגעו, אני יודע שזה היום...
עמוד הקהילה מתעדכן בקביעות ושוב אני רוצה להודות לקארין על התמונות פתיחה.
חדש מהתאומות:
יש 2 פרסומות בטלוויזיה באמריקה על המוצרים החדשים של מרי קייט ואשלי בוול*מארט.
המגזין "תסרוקות למתבגרים" פרסם כתבה על מרי קייט ואשלי ושם 2 תמונות שלהן. מהאמי (2002) ומהבכורה של אוסטין פאוורס (2002).
בעוד כמה שבועות יהיו המון מוצרים חדשים של התאומות באוסטרליה.
למרי קייט יש גור כלבים קטן וחדש. הוא חצי פודל וחצי צ´יוואווה וכנראה שהוא מתנת קריסמס. עד כאן.