"רפסודיה בוהמית" השיר החמישי הטוב

Teo Toriatt

New member
מוכיח את הנקודה משרשור אחר

מבקרי מוסיקה לא אוהבים את Queen. לא כמו הציבור ככלל, ועל זה נכתב We Are The champions, כנראה אקטואלי היום כבעבר... :)

Ocean Spirit

New member
ד"ש ל-Rolling Stone...

אואזיס וסקס פיסטולז??? טוב, בריטניה אף פעם לא ידעה להעריך את מה שיש לה. שכחתם שהם בחרו את Angels בתור השיר הכי טוב ב-25 השנים האחרונות?

ketas

New member
רק החמישי?

בדרך כלל זה נבחר כהשיר הכי טוב בכל דבר שזה משתתף בו.... אבל בסדר...מרגיעה אותי העובדה שזה שעקפו אותו אומנים כמו הביטלס, הסקס פיסטולז ואואזיס...ולא רובי ויליאמס למיניהם.

WhiteQueen

New member
הפיסטולז עקפו אותם?../images/Emo168.gif../images/Emo122.gif

זה פשוט עצוב. זה אחד השירים הכי יפים שנכתבו מעולם במויזקה הפופולארית...

FreddieMercury

New member
May I know

what you've got against the pisols? So, they did'nt know how to play their instruments, or to compose, or to write resonable lyrics, but they were great. God damn great. And by the way, how did A Day In The Life got over them? Seriously, this song is absolutly overated...

WhiteQueen

New member
אין לי שום דבר נגד הפיסטולס.../images/Emo168.gif

רק לא האמנתי שהם עקפו את קווין זה הכל. לא צריך התקיף. ולגבי A DAY IN LIFE, זה שיר שלגאונות שלו אין הרבה שירים מקבילים. אני באופן אישי חושבת שהוא יותר טוב מהבוהימיין, שהוא גם לא השיר האהוב עלי של קווין. נורא חבל שאתה לא מעריך את הביטלס, שהיא הלהקה הכי חשובה בתולדות הרוקנרול, ובלעדיהם כל להקה פחות או יותר שאתה אוהב לא היתה קמה או מתקיימת כמו שהיא התקיימה.

FreddieMercury

New member
You said yourself

that its sad that the pistols got over them. I don't understand why. About the Beatles, I've said it many times before: I really apreciate them for their influence. It does'nt mean they produce god music. And A Day In The Life is no exeption. To be honest, this song is quite boring. Oh, and by the way, The Sex Pistols are also a very important band, so if you rate bands according to their importance, don't forget them.

WhiteQueen

New member
תקשיב, אתה מתנפל ואין למה.../images/Emo168.gif

זה שאתה חושב משהו זה לא אומר שזה נכון. זה נכון לדעתך. אני לא חושבת כמוך, מה תעשה לגבי זה? אני לא מנסה לגרור אותך לדעות שלי, אתה הגבת לי ואני עניתי לך. לדעתי קווין להקה יותר טובה מהפיסטולז. לדעתי הביטלס יותר טובים מקווין. זאת דעתי. אתה לא צריך להיות שותף לדעה הזאת ואף אחד לא מכריח אותך. תודה.

FreddieMercury

New member
You simply did not

understand me. You can like or dislike any band, there's no arguing about it. But people often tend to attack the pistols without realy knowing them, and you, no offence, sounded quite like these people. I guess I was wrong. Sorry.

I n n u e n d o

New member
הבריטים האלה....

100 מצעדים בשנה....אני לא מייחסת לדברים האלה משמעויות כבר....

למעלה