רפסודיה בכחול

tommy walker

New member
רפסודיה בכחול

אולי מישהו יודע אם קיים עיבוד של רפסודיה בכחול של ג´ורג´ גרשווין לפסנתר בלבד,ואם כן איפה אפשר להשיג את זה? אני אהיה אסיר תודה למי שיעזור לי עם זה ואהיה עבדו הנרצע לעולמי עולמים!!! :) תודה וביי.

Amiram_e

New member
תגובה

תבצע חיפוש ב Google.co.il לפי מילת מפתח שם היוצר + Piano לדעתי אתה תמצא את זה. כשאתה מדבר על עיבוד אתה מתכוון לקובץ מוסיקה או ספר תווים? אם מדובר בתווים ישנה חנות ב "פרום" ברח´ בלפור 1 ת"א. הם מקצוענים ויענו לך על כל שאלה. בהצלחה עמירם

The Exorcist

New member
החנות הזאת...

יש בה הרבה מבחר? ואיפה זה בדיוק רחוב בלפור (אני ותל אביב זה כמו פנינה דבורין ויופי)

Amiram_e

New member
החנות נמצאת ברחוב אלנבי פינת בלפור. רחוב אלנבי אתה מכיר? די קרוב לבנין האופרה. טל´ 03-5280852 בכתובת הזו ניתן לחפש כתובות ולקבל מפות של המיקום. תקיש בשדה "איתרו כתוןבת" בלפור 1. אתה יכול גם לבחור מסלול כיצד להגיע ממיקום בת"א שאתה מכיר. http://maps.walla.co.il/ בהצלחה

Sir Humphrey

New member
יש ביצוע של גרשווין....

ב-Piano Roll (שזה הפסנתר המנגן מעצמו שכולם מכירים), שהיא לדעתי לא משהו, אבל ככה הוא רצה שזה יישמע, אז מי אני... הביצוע שאני ממליץ עליו עם תזמורת, הוא של Andre Previn עם ה LSO, בביצוע מרגש של ג´אזיסט אמיתי.

lvbbb

New member
אנדרה וואטס - Andre Watts

הביצוע של וואטס לרפסודיה בכחול לפסנתר סולו ללא ליווי הוא ההקלטה היחידה שאני מכיר ויכול להמליץ בשקט,בדיסק שבו נמצא ההקלטה של וואטס נמצא גם ההקלטה התזמורתית של הרפסודיה עם הפסנתרן פיליפ אנטרומאן בליווי תזמורת פילדלפיה בניצוחו של יוג´ין אורמונדי,גם מומלץ.אתה יכול להזמין את הדיסק מחנות באינטרנט שנקרא קרוטשט,פשוט תכתוב בחלונית החיפוש את המספר הקטלוגי של הדיסק SBK89369 ותעשה חיפוש.מצאתי בחנות הזאת גם הקלטה של פסנתרן בשם ריצארד גלזייה (Richard Glazier) שמעולם לא שמעתי עליו.המספר הקטלוגי של הדיסק שלו CRC2486

pianist

New member
לי יש עיבוד מצויין

יש לי עיבוד שגרשויין כתב בעצמו אבל אני מזהירה אותך שהוא מאוד קשה. לי לקח כמעט שנה לסיים אותו. למרות זאת נהנתי מאוד, זאת יצירה מדהימה. ההוצאה היא של warner bros.publications 15800 n.w 48th avenue miami, florida 33014

למעלה