בוקר טוב וגילוי נאות חשוב
1-אני לא מחזיק ברפק ולמיטב זכרוני מעולם לא החזקתי בנייר אז אין לי שום מניע גלוי או נסתר בנייר.
2- אם אתה צריך הסתייגות או אזהרה בסיום כל הודעה אז אתה בבעיה ואני אסביר, פורומים הם מקום להחלפת מידע, העלאת רעיונות וניתוחים טכנים או פונד, לעולם אבל לעולם אל תקח את מה שכתוב בהודעה בפורום כמובן מאליו, כנ"ל לגבי המלצה כזו או אחרת של אנליסט מבית השקעות זה או אחר, תמיד תבדוק ותנסה להבין האם הדברים נראים לך והאם יש מאחוריהם "בשר", רק ככה תוכל להצליח בשוק ההון וזה מניסיון של כמעט 5 שנים בתחום.
3- לכל אחד יש שיטות עבודה ושיטות ניתוח טכני או פונד על מניה, הבעתי את דעתי לגבי רפק אחרי שקראתי את הדברים ולאור X נתונים הנייר נראה לי זול מאוד, שוב, בכלל לא אומר שאני צודק ולכן ממליץ לך תמיד לעשות בדיקה נוספת.
4- לגבי הפקיעה בחודש ינואר, ההודעה אכן נכתבה ב-29 לחודש ויום למחר (יום לפני הפקיעה) המדד נגע ב-1325, המהלך הזה (רכישת קולים בתחילת השבוע בזמן הירידות) הניב לי ממוצע של 245% בקולים עם סכום מכובד, אבל שוב זו רק הערכה שלי ולא מעבר.
מקווה שהדברים ברורים ומקווה שמה שנכתב כאן יעזור לך לקבל החלטות בצורה נכונה והכי חשוב מאחל לך רק הצלחות בשוק ההון
וטיפ אחרון, ככל שתלמד לבד, תקרא לבד, תעשה לבד - ככה הרווחים יבואו ובצורה משמעותית.
רק הצלחות