מסקרן אותי מה כל אחד היה רואה אם היה מסתכל על העולם דרך חורי העיניים של המסיכה שלו? אפשר גם בלי לחבר את הפילטר אם כי זה נראה אחרת עם פילטר (מנסיון אישי)
שממש לא אכפת להם מהמסכה, מכאלה שמעניין אותם לדעת איך נראה העולם מבעד לה. ותחשבי על זה... הא, הא,הא. (אפילו כחברה לא עולה על דעתי לעשות את הנסיון הזה....)
גם כן חברה. אגב קרה לי אסון נוראי : תיקיה שלמה של צילומים שאני עובדת עליהם בחודשים האחרונים , תערוכה וירטואלית מוכנה כמעט לגמרי שהתכוונתי להעלות לנט בקרוב נמחקה בלילה מהמחשב. אין לי מושג איך ולא ניתן לשחזור ותיקון. עמל של חודשים ירד לטמיון ועכשיו אני צריכה לשקול את צעדי האם לנסות לשחזר להתחיל את כל הפרוייקט מחדש או לרדת מזה בזעם.
כיהדבר הראשון שעשיתי היה להפעיל שתי תוכנות סריקה על כל הזכרון . התיקיה למרבה הבושה לא הייתה שמורה על כונן C אלא רק על הדסקטופ בגלל זחיחות דעת נאיבית שלי כך שאני לא בטוחה שהפתרון שהצעת יעבוד , אבל אולי יש לך רעיון אחר???? התחלתי לשחזר את החומר וכמו שהייתה המון שמחה לעשות את זה בפעם הראשונה כך זה מבאס לנסות לשחזר ולזכור כל הזמן שהיה שם פעם משהו מושלם שלא לדבר על עשרות שעות עבודה אבודות.
זה יכול לעבוד אם את יודעת את הגדלים של הקבצים שהיו לך. כשנמחקו לי קבצי וידיאו שיצרתי התוכנה פשוט הצביעה לי על קבצים מעל ג'יגה שהימרתי שאלו הקבצים האבודים. התוכנה לא מזהה סיומת ולא שם קובץ, אבל היא בהחלט משחזרת הכל.