michelle2113
New member
רפרפתי קצת בהיסטוריה פה
ולא מצאתי שאלה שמתייחסת לשאלתי..
ככה: מאז ומתמיד כאשר ציפיתי עוגה בבצק זה לא יצא לי חלק. או שהוא מתייבש ממש מהר, או שאני עושה משהו לא נכון... תמיד בתחתית של העוגה (לאחר ההצמדה) מתקבלים סדקים כאלו של יובש, והרבה פעמים גם מעין עודף בצק... קשה להסביר (וגם אין לי תמונות), אבל בקיצור- זה פשוט לא יוצא חלק (אני לא רוב מסתירה עם אלמנטים, אבל אני רוצה עוגה נקייה..). למישהו יש טיפים? אני, אגב, לא מוסיפה לבצק כלום מלבד צבע מאכל וקורנפלור (למנוע הדבקות. האם פה הבעיה?) תודה!!
ולא מצאתי שאלה שמתייחסת לשאלתי..