רץ על הקצה של פורטיס.

ZIZO 5

New member
רץ על הקצה של פורטיס.

לא מצאתי את הדיסק הזה באף חנות. למישהו יש אותו או שראה אותו באחת החנויות? תודה.

gal1983

New member
הווווווו

השאלה הזאת עלתה פה לא פעם , שאלה מצוינת. לא ניתן להשיג בחנויות וגם אני מחפש. מי שמוצא ראשון מתחייב בזאת להעתיק לשני (ובמידה ויוציאו אותו שוב אז נרכוש :mad:)

שלמונזה

New member
תזכיר לי בהזדמנות ../images/Emo168.gif

אכין לך אחד

קצת יקר

אבל יש להזמנה מהאתר הזה - http://www.israel-music.com/rami_fortis/running_on_the_edge/

שלמונזה

New member
כבר אין שם ../images/Emo168.gif

הם סתם לא מעדכנים, אבל קראתי בכמה מקומות שאמרו שניסו להזמין שם וכבר אין

שלמונזה

New member
ויש לציין פורטיס-ברכה ../images/Emo168.gif

זה לא פורטיס לבד מצויין על הדיסק

inflatable

New member
לפי השמועות

יש את זה בחנות בשם "מונסטר דיסק" שנמצאת בב"ש, ואם אני לא טועה בתחנה המרכזית שם, השמועות אומרות שהם גם עושים משלוחים, אבל אין לי את המספר. תנסו, אין לכם מה להפסיד מעבר לזה הדיסק מסתובב לפעמים בחנויות יד שנייה, ולפעמים גם בחנויות לא יד שנייה (בעיקר בטוואר, כיוון שהד ארצי הוציאו את הדיסק)

שלמונזה

New member
בטאוור כבר שנים טובות שאין אותו ../images/Emo168.gif

בחנות של מונסטר דיסק שמעתי על זה, השאלה אם נשארו עותקים, בכ"ז כל פעם אנחנו שולחים לשם. העיצה הכי טובה היא חנויות דיסקים יד שניה, או לקנות דיסקים טובים ישר שהם יוצאים ולא להצטער אח"כ [כמוני שמחזיקה בגאווה את הדיסק]

ZIZO 5

New member
איפה יש חנויות יד שנייה במרכז?

ודרך אגב, אני חדש פה. אוהב בעיקר את פורטיסחרוף אבל גם את ג'ירפות, אהוד בנאי, ערן צור, יהודית רביץ ואריק איינשטיין.

שלמונזה

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo168.gif

אישית אני לא ראיתי את הדיסק אף פעם בחנות יד שנייה, אבל יש מלא חנויות יד שניה שניתן לחפש שם, אולי בכ"ז מישהו יחליט בהחלטה טיפשית להפטר הדיסק

NoaHK

New member
ברוך הבא לפורום תרבות יד שנייה

יש שם רשימה של חנויות יד שנייה לדיסקים וספרים

../images/Emo121.gifמונסטר דיסק במרכזית באר שבע

גם אני חיפשתי אותו בנרות לא מזמן ובסוף אלון אמר לי שיש שם אז ביקשתי ממישהי שגרה שם שתביא לי אותו, 60 שקל והוא שלך. דיסק מעולה

ZIZO 5

New member
עוד אלבומים שאני מתקשה למצוא...

הצבעים משתנים- מאיר בנאי טוקשואו- אסף ארליך גם אותם הפסיקו לייצר? ותודה על העזרה עם רץ על הקצה.

למעלה