"רצה הביתה" למי שהיה בצוותא

"רצה הביתה" למי שהיה בצוותא../images/Emo24.gif

אמנם אין לנו את המילים אבל מזיכרון, אנחנו מנסים להבין על מה השיר מדבר... אז מה אתם חושבים?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

היא פתחה את השרשור הזה כי היא מכריחה אותי לכתוב מה שאמרתי לה שאני חושבת אז ככה... היא רצה הביתה... סבבע.. די ברור שמדובר על המקלט שלה..שבו היא מרגישה בטוחה ושקטה אבל כשממש נכנסים לעומק המילים בהתחלה של השיר כששמעתי אותו.. קיבלתי רושם שהיא רצה הביתה אחרי שהיא הרגה מישו (טליהיא אני מרשה לך להתפוצץ מצחוק שוב) פשוט יש בבית הראשון איזה משפט שהיא אומרת עם "ללחוץ על ההדק" אני כל כך לא זוכרת (סניליות שליטע
) אבל אני יודעת היא אומרת משו בסגנון הזה אז זה מה שאני הבנתי אם מישו פה היה בהופעה וזוכר חלק מהמילים או שהוא הבין את השיר ובא לו להעיר את עיני כי זה באמת היה אחד השירים החזקים ביותר שלה ואחד היותר אהובים עליי אז בבקשה..תעזרו לילדה מסכנה עם דמיון קצת יותר מדי מפותח וזיכרון קצת פחות מדי מפותח
תודה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלהאיר*../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

לא צוחקת בכלל...

יכול להיות שאת צודקת... בגלל שאני נכנסתי להופעה והשיר התחיל בדיוק, לא היה לי את האופציה כ"כ להתרכז בשיר.. ולכן אני גם לא זוכרת את רוב המילים... רק כמה שורות.. ויש מצב שאת צודקת.. אני עכשיו מנסה להזכר.. מה שמהים שאתמול בלילה הוא יתנגן לי בראש פתאום וניסתי להזכר של מי השיר הזה..חחחח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרק השורה מהפזמון../images/Emo15.gif

שאני זוכרת מצליחה להתנגן אצלי חחח וגם הקטע "הביתה הביתה.."
ני לא יודעת אם אני צודקת או לא חח אני נכנסתי איך שהיא נכנסה לבמה..איך אני זוכרת שהיא נכנסה..התיישבה..והתחילה לנגן..לא נתנה זמן אפילו להתרגל לעובדה שאנחנו יושבים מולה..מהממת כזאת
מדהימה אני רוצה עוד הופעה
אני צריכההה עוד הופעה
ואני צירכה את השיר הזה
תגידי לי הוא נכנס לדיסק

אוקיי אז ניסיתי להתרכז עכשיו ולהזכר

לפחות בחלק מהשורות ופתאום אני חושבת על השיר בצורה אחרת לחלוטין.. חבל שאני לא באמת יודעת את המילים.... אבל פתאום אני חושבת על השיר הזה כמשהו שמדבר או על אישה מוכה או על מישהי שעברה אונס... ואני לא זוכרת אם היא אכן לחצה על ההדק, אבל היתה כוונה כזאת ממש בתחילת השיר, לדעתי השיר התחיל ככה, שורה ראשונה או שניה.. ללחוץ על ההדק והיא בורחת מטירוף מתמשך (בגלל זה אולי יותר האישה המוכה).. אין אשמה, רק עוד חומה (אונס??!!).. וזה בערך מה שאני זוכרת.. אוף. אני זוכרת מילים פה ושם ועוד כמה שורות, אבל לא משהו שיבהיר את התמונה... אני רק חושבת כמה מטומטמות נראה כשהמילים האמיתיות יופיעו והן בכלל לא יהיו קשורות למה שאנחנו חושבות... שלא לדבר על זה שקרן תרצה לאשפז אותנו...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח../images/Emo15.gif

תראי כל המחשבה הזאת שהיא לחצה על ההדק גם אצלי התקשרה למשו כמו התעללות או אונס קשר לא טוב שהוביל למעשה הזה.. זהו עכשיו אני נזכרת שבעצם לא מבינים אם היא כן לחצה על ההדק או רק התכוונה ואז ויתרה והתחילה לרוץ (למה לרוץ אם אפשר ללכת
) ייווואאאווו את כותבת את השורות האלה ו..ואני נזכרת
חחחחח אויי אם זה לא מה שאנחנו חושבות
יש לי מין הרגשה שאנחנו נגלה שאנחנו דפוקות כשנראה את המילים
חחחחחח תרצה לאשפז אותנו
לעע..את חושבת
*דפיקות בדלת* אווייי אלה האנשים עם החלוקים הלבנים
|מבט-מטורף|

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא נפטרת מכלי../images/Emo15.gif

הרצח
אולי לפני שאת מתחילה לרוץ <לרוץ> תעצרי שנייה לחשוב (לחשוב)

לא יכולה כי

כל החיים בלגאן בלגן אחד גדול... (על שפת הכנרת בשילוב רכבת באירופה)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוהם גדולים עליי../images/Emo15.gif

השיחה האת מתפתחת לכיוונים לא צפויים

עלינו, הלוואי והיינו רק שנינו...חחח

ממש תשבץ פתחנו פה... ראה ערך. תשחץ... סליחה, יש לי טלפון... שיצלצל... ושאני אלך לעזאזל...

שכחתי את התשחץ...

עוד ישחבו שכל השירים של קרן זה רק דיכאון דיכאון רחמים עצמיים... אז לא.. כי מתחייך לו בכי בגרון...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

זה מ"שמעון השכן"
או שאני מתבלבלת
חחח לא כל השירים שלה דיכאוניים כאלה חוצמזה שקצת קשה לשפוט כי המילים לרוב קצת דיכי אבל הלחנים וזה.. זה לא כזה מונטוני למרות שיש הרבה דיכאון שם

איפה שמעון השכן..

אולי גם אני כבר מתבלבלת אבל זה מלרוץ לרוץ וההמשך מעל שפת הכנרת (סינגל חובה!!!!!!!, אני אציין בכל הזדמנות)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

|בוכה-מצחוק| טוב את יותר טובה ממני בשורות משירים

חוץ מברצה הביתה...

יש שם משהו מנשימותיו אני זוכרת.. לברוח מנשימותיו אולי,.. זוכרת?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif*מושכת בכתפיים*../images/Emo15.gif

חחחח אני מזכירה לך שהייתי בתהליכי התפרקות מתקדמים
(וזה עוד היה השיר הראשון
)

אם הייתי מקשיבה מספיק

אז יכול להיות שגם אני הייתי בתהליכי התפרקות מתקדמים

למעלה