רצה לדעת איפה אני עומד(תרתי משמע)

Or6969

New member
רצה לדעת איפה אני עומד(תרתי משמע)

הסיפור שלי הוא כזה- אני בן 24 מגיל 18 עד גיל 21 היתה לי חברה,אהבנו אחד את השניה מאוד ומאוד נמשכתי אליה,אבל היתה בעיה שמאוד הפריע והשפיעה לי על החיי המין,מדי פעם חברה שלי היתה צוחקת לי על איבר המין וקוראת לו קטן,אני הייתי הראשון שלה והיא היתה הראשונה שלי ולכן לא הבנתי אף פעם איך היא ידעה שהוא קטן,אבל זה מאוד פגע בי וגרם לי בירידה בבטחון העצמי. אני בן אדם שרואה המון סרטים כחולים ובאמת תמיד חשבתי שהזין שלי נראה עלוב לעומת "הכלים" שרואים בפורנו ודבר זה רק גרם לי עוד בירידה בביטחון.. אבל מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שכל החבר'ה השלי תמיד היו אומרים לי שיש לי זין גדול(היו רואים אותו כשהייתי משתין וברחצות עירום)וגם בגלל שתמיד פחדתי שיש לי קטן התביישתי לשכב עם בחורות אחרות,עד לפני חודש ששכבתי עם הבחורה הראשונה מאז חברה שלי לשעבר וכשנכנסתי אליה היא ישר אמרה "מה זה הגודל הזה? זה ענק" ולפי הקולות שהיא עשתה היה נשמע כאילו היא ממש נהנתה,כמה דקות לאחר המין שמתי לב שהאיבר שלי מלא בדם וגם כל המזרון ומה שמסביב התמלא בדם שנזל מהאיבר מין שלה,היא אמרה שהיא היתה אמורה לקבל מחזור רק עוד 3 ימים ושלדעה כל הדם הזה זה בגלל האיבר מין הגדול שלי,לי זה נשמע מופרך,אני רוצה לשמוע מאיש מקצוע כאן בפורום אם זה באמת הגיוני,וגם צריך לציין שגם לה אין ניסיון עשיר מדי אני הייתי השלישי שלה והיא טוענת שהכי גדול שלה,וגם ככה אני לוקח את כל הדברים שהיא אומרת בעירבון מוגבל כי רוב הבנות תמיד אומרות סתם דברים בשביל הגברים בשביל להגדיל להם את האגו אז אני לא יכול לדעת אם היא באמת מתכוונת לזה.. ובגלל כל המקרים האלה אני לא מבין איפה לשים את עצמי..אם יש לי איבר גדול למה החברה הראשונה תמיד אמרה שהוא קטן?? היא בטח לא סתם אמרה,ככה היא בטח הרגישה. עכשיו גם אני אתן את המידות שלו - האורך שלו קצת מעל 17 ס"מ והעובי אני לא יודע אבל לי תמיד היה נראה סביר פלוס,אני יודע לבטוח שהוא לא ענק ענק,כי הוא בכלל לא מתקרב לגודל של האיבירם בסרטים הכחולים..בבקשה תעזרו לי!!! תודה

מה שהכי בלט לי בפניה שלך הוא

הרגישות שלך לכל מה שנאמר לך מסביבתך. היא אמרה ש... וזה מאוד השפיע עלי.... החברים אמרו ש... וחשבתי ש... בסרטים אני רואה... ושלי... ואילו בתקרית האחרונה שלך היא אמרה ש... ואני יודע שבנות תמיד אומרות כדי.... זה נכון שתגובות הסביבה יכולות מאוד להשפיע בכל הנושא של דימוי עצמי, בטחון עצמי ודימוי גוף. אבל אם נהיה כל כך רגישים למה שאנחנו רואים או שומעים אנחנו נהיה קורבנות לקולות הסביבה. ובכלל, הנה אתה רואה בעצמיך שעבור מישהי איבר המין שלך קטן ועבור מישהי אחרת הוא ענק (ואתה מציין בעצמיך שאתה לוקח את שתיהן בערבון מוגבל...). בסרטים הם עושים עבודת פוטושופ על אברי המין, ועוד עבודות עריכה כבדות בכל נושאי הקולות, הגמירות, התנוחות הקוסמטיקה וכו'. וזו בדיוק הסביה לא לראות ולצרוך יותר מידי את המדיה הזו. היא משבשת ומטעה את כל הנושא של המיניות והמין בעיני הצופה, והוא משווה את עצמו למשהו מבוים בעוד הוא בטוח שזו המציאות. אם זה היה נגמר פה, ניחה. אבל הנה במקרה כמו שלך ואצל עוד הרבה כמוך זה לגמרי מעוות את המציאות ונכנסים לסרטים (תרתי משמע) לגבי הגודל, הביצוע האיכות וכו'. חשוב שתתחבר לגופך כמו שהוא. זה מה שיש וזה מה שקיבלת. אם אתה בריא ומתפקד מה זה משנה עוד ס"מ או פחות ס"מ? עניין ההשוואה והתחרות היא עניין גברי מקדמת דנא, עבור נרתיק האשה אין חשיבות רבה לעובי או לאורך כי מרכז העונג הנשי נמצא בדגדגן (שלא קשור לגודל איבר המין של הגבר) ובשליש הראשון של הנרתיק - שגם הוא לא מושפע מהגודל. חשוב יותר שתהיה רגיש לבת זוגתך, שתדע לפנק, לענג, להיות קשוב וכמובן גם להביא את עצמיך בתקשורת פתוחה וכנה. עזוב את עניין ההשוואה הוא פשוט לא רלוונטי.

Or6969

New member
אבל עדיין אני לא מבין איך זה כלכך קיצוני...

איך בחורה אחת אומרת שזה קטן ואחת אומרת שזה גדול?? והגודל שלי בכלל לפי מה שהבנתי הוא ממוצע אני לא אמור לקבל תגובות לא לכאן ולא לכאן. ולא ענית לי לשאלה עם הדם, ופוטושופ אפשר לעשות לתמונות סטילס לא לסרטים,הגודל של האיברים שם בפורנו הוא אמיתי.. עדיין נשארתי מבולבל אבל תודה..

לאיזו תגובה בדיוק אתה מצפה?

חברתך היתה חסרת ניסיון בדיוק כמוך, מה אתה עסוק כל כך בגודלו של הפין שלך האם זה דבר שניתן לשינוי? תתרגל אליו הוא ממש בסדר, וככל שתתעסק ותשאל יותר א/נשים תקבל תגובות שונות ומבלבלות. למה אתה לא שואל על צבע העיניים שלך או על הגובה שלך? זה בדיוק אותו דבר זה מה יש וזה בסדר גמור.

Or6969

New member
אני מטר 80 והצבע של העיניים שלי חום....

אבל איך זה קשור לבעיה שלי?

Or6969

New member
ומה בקשר...

לדם? האם איבר מין גדול באמת יכול לגרום לדימום באיבר המין של האישה?

הכל יחסי..

נראה שאתה מעוניין בשתובות מוחלטות לשאלות שהתשובה עליהן יחסית, ראשית בעניין הגודל: קיבלת שתי חוות דעת שונות משתי נשים שונות, מה שמלמד כמה דברים חשובים: 1. (מישהו חכם כבר קיבל על זה פרס נובל) , אבל כדאי לזכור שבחיים הכל יחסי, גדול, בינוני, קטן, תמיד יהיה משהו או מישהו גדול קטן או בינוני מאיתנו, ייתכן שהתחושות השונות של הפרטנריות שלך, משקפות לא את גודל איבר המין שלך אלא את היחס (ואת היחסים..) בין גודל, רוחב ואורך איבר המין שלך ל איבר המין שלהן, שגם הוא משתנה מאישה לאישה 2. החויה המינית היא סובייקטיבית, ולכן כל אחת הרגישה אחרת, והתייחסה אחרת, במין ומיניות השונות היא הנורמה ואין אמת אחת מוחלטת נכונה לכולם . בעניין הדם, ייתכן שהמחזור החודשי הקדים את בואו בשלושה ימים והוא המקור לדימום. , לגבי האפשרות שהיא נפצעה בשל גודלו של איבר מינך, אינני רופאה אך לרוב פציעה מלווה בכאב, וודאי פציעה המלווה בדימום רב, ולכן במידה ולא היה כאב, רוב הסיכויים כי לא מדובר בפציעה או חבלה באיבר המין. את התשובה הוודאית ביותר תוכל לקבל ממנה. בנתיים, ממליצה לך להרגע ולהנות מגופך בכללותו ולא להתבנך דרך המסגרת הצרה של מס' הסנטימטרים..

למעלה