רצה לספר לחברה:

רצה לספר לחברה:

זהו זה. אני לא יודעת איך להעביר את עצמת החששות, את מספר הפעמים שכ-מ-ע-ט היינו שם... את הפעמיים שהיינו אבל זה לא הלך.. את החרדה האמיתית מכמות הניירת, את שמונה שנות ההתכוננות וההתלבטויות, את ההשלכות הצפויות (עוד ועוד משרדים שיהיה צריך ללכת לשנות בהם דברים...) את זה שתורנו עבר ולא שמנו לב, את זה שמילאנו את הטפסים לא נכון ... אבל - (אמא של פינוקי - נשמה - את עוקבת?) זהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהיום בשעה 11:15 למשפחת איןקץ יש שם מאוחד גם בחיים ולא רק בוירטואליה !!! גם בת"ז וגם בדרכונים... מהיום זה רשמי !!! (ואשתי אומרת: חצי הדרך לקנדה - מאחורינו !) (לדעתי זה הרגע לשרשר לנו פרחים...)

בת שחף

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

ninii

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo142.gif

LOL

יש שתיים, וארבעה דרכונים גם כחולים... והמון המון המון המון מסמכים ודרכונים בצבעים אחרים שצריך עכשיו להחליף
בכל הצבעים...

saritoosh22

New member
../images/Emo20.gifמברוק! ../images/Emo20.gif

הלוואי והשלב הבא יגיע בהמרה ויאפשרו לזוגות חד מיניים להתחתן ולהביא ילדים לעולם ללא מאבקים וצווי שופטים.

זה מזכיר לי בדיחה:

תייר אמריקאי מסייר בלונדון, כשלפתע הוא מרגיש צורך עז להשתין. מחפש, מחפש - ולא מוצא שירותים. בלי ברירה, נכנס האמריקאי לסמטה, נעמד בפינה נסתרת ליד חומה גבוהה ומתחיל לפתוח את הרוכסן. פתאום מרגיש טפיחה על כתפו. הוא מסתובב, ולפניו עומד שוטר בריטי מדוגם. סלח לי, אדוני - אומר השוטר הבריטי - אסור להשתין במקום ציבורי. האמריקאי מתנצל, אומר שאין לו ברירה - לא יכול להתאפק, ולא מוצא שירותים. אעזור לך - אומר השוטר - בוא אחרי. הוא מוביל את התייר לשער קטן בחומה, ומראה לו את הדרך פנימה. התייר נכנס, ונדהם: הוא עומד בגן מקסים ומטופח, מלא מדשאות, פרחים, שיחים ועצים. פה ושם ניצבים פסלים ובריכות נוי, ובעומק הגן - עומד בנין מפואר. השוטר מצביע על אחד העצים ואומר לתייר: אין בעיה, אתה יכול להשתין כאן. התייר משתין, נושם לרווחה ושואל את השוטר: תגיד, זה מה שאתם קוראים לו "האדיבות הבריטית"? לא - עונה השוטר - אנו קוראים לזה השגרירות הצרפתית.

בשקט

New member
כל הכבוד ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

משונה שלא קיבלתן כבר שם במשרד כרטיסי טיסה לקנדה כפרס על הצטיינות מיוחדת...

../images/Emo9.gif

באמת שהגיע לנו !! יש לזכור שמדובר באשה(אני) שכבר מעל שנה לא יכולה להשתמש בכרטיס הכספומט - בגלל שכחת הקוד הסודי - ועדיין לא נכנסתי לפרוצדורה של לחדש אותו...
עויתות לא רצוניות בפנים ואי שקט סנסומוטורי אוחזים בי, כשאני חושבת על משרדי ממשלה ודומיהם

colourful

New member
חושבת ששיחזור קוד סודי

מסתיים בשיחת טלפון אחת ושולחים לך אותו בדואר.

למעלה