<רצה לקנות מגפיים ולהזמין סוויטה>

Benjamin Turner

New member
<רצה לקנות מגפיים ולהזמין סוויטה>

http://community.livejournal.com/house_daily/133494.html?page=1#comments וכדי שזה לא יהיה שרשור אגואיסטי מצדי, שרשרו עוד כתבות/תמונות שוות, לא בהכרח של יוּ (אפשר גם של רוברט
)

Hieros Gamos

New member
הממ כנראה שאין אפשרות לעשות להם

הוטלינקינג...אני אשים את התמונות עצמן

Benjamin Turner

New member
כן, רק צריך לרפרש אחרי הודעת השגיאה

אבל כבר הלכתי לHL.net כדי לקרוא את הכתבה עצמה. אם כבר, היית צריכה לקשר אליה, יא מצחיקה

princess taly

New member
מישהו אמר תמונות של יו?

אוי תמונה מהממת, אפילו שהיא בשחור לבן עד עכשיו חשבתי שבלי העיניים הכחולות לא הייתי שמה עליו נו מילא
שמתם לב שכשמבקשים ממנו לדגמן סקסי הוא מצטלם עם יד שמאל בתמונה כן, כן, קלטנו, אתה נשוי.

Benjamin Turner

New member
אבל היא לא בשחור-לבן, וגם לא ממש

מהממת לטעמי. בטוח שלזו התכוונת? אלה לא רק העיניים הכחולות... גם העובדה שהוא לא בלונדיני, והגובה, והמבטא, ו... טוב, שכל, כשרון וחוש הומור (לא בהכרח בסדר הזה) הם הדברים הכי סקסיים בגבר

princess taly

New member
חחח לא, דיברתי על התמונה שלך

בכלל לא התכוונתי לשים את התמונה הזאת ששמתי יש לי תיקיה מפוצצת תמונות של יויו והוצאתי רנדומאלית
הדבר הכי סקסי ביו זה שהוא לא חושב שהוא סקסי ומתאמץ כן להיות וזה שהוא כזה ילד והכשרון שלו. בימי פריי ולורי אי אפשר לדמיין שיש לו כל כך הרבה כישרון. לא חושבת שאפשר לפרק את הסקסיות של מישהו לחלקים, במיוחד אצל מיסטר לורי שאצלו זה פשוט הכל ביחד, מעבר לדברים נפרדים שכאלה כאילו אם תפרקי אותו לחלקים הוא לא ממש מושך בעיניי

Benjamin Turner

New member
התמונה שלי? איבדת אותי.

טוב, חלקים שונים של האישיות שלו (לפחות אלה שנחשפים לציבור) מושכים אותי, כמו גם המראה החיצוני שלו (שהוא לחלוטין לטעמי), אז מבחינתי כל עוד את לא ממש מפרקת אותו לאיברים, כמעט כל חלק בו מושך בעיני
(כלומר גבר שנראה כמוהו, גבר כשרוני כמוהו, גבר אינטליגנטי כמוהו, גבר שנון כמוהו וכן הלאה-כל אחד מהם יהיה מאוד מושך בעיני, אם אפשר רק בלי אשה וילדים
). כמובן שהשילוב של כל אלה, ועוד על אופנוע כבד...
יו מתאמץ להיות סקסי? ו*זה* סקסי בעינייך? טווווב

Hieros Gamos

New member
זהו שהוא הכי *לא* מתאמץ להיות סקסי

כי הוא לא חושב שהוא כזה ונראה לי שמאוד לא נוח לו עם זה שאנשים אחרים כן חושבים שהוא סקסי...כמו שלא נוח לו עם אושר, העובדה שהוא מצליח ושאלות שנוגעות להעלאה בשכר שלו (you can write that the question made him uncomroftable
*hugging and imaginary Hugh*)

למעלה