רצה מתחילה

michalul

New member
רצה מתחילה

בוקר גשום וחורפי לכולן,

שמי מיכל, גרה בקיבוץ בעמק המעיינות ורצה מתחילה.
אני רצה עם שותף כבר כמה חודשים (ללא אימון מקצועי) והגעתי למרחק של 4 ק"מ.
אני לא יודעת האם אני עושה זאת נכון, אך יש לי מטרה וחלום מאוד ברורים.

הוזמנתי כאורחת/מתנדבת בנק' הסיום בחצי מרתון עמק המעיינות, היה מדהים!

בקיצור, אשמח להצטרף אליכן ולהחכים מהידע שלכן ולהיות שותפה.

הייתי מאוד שמחה לדעת מה דעתכן בעניין מאמן/ת ריצה אישי.

יום מקסים,

מיכל

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

אני שמחה מאוד שהחלטת להצטרף אלינו כאן.

כל הכבוד על ההתנדבות בחצי המרתון! בעיני המתנדבים, עם הגישה, עם החיוך, עם הנתינה מכל הלב הם אלו שעושים את הארועים האלו.

למה הכוונה במאמן ריצה אישי?
הכוונה למישהו שירוץ איתך? או מישהו שירכיב לך תכנית שתתאמני לפיה בעצמך, ויהיה איתך בקשר צמוד תוך כדי?

michalul

New member
תודה

הכוונה היא למישהו שירכיב לי תכנית אימון ואני אתאמן על פיה ואפגש איתו אחת לכמה זמן לצורך בקרה.
כרגע אני רצה כבר כמה חודשים כאשר בכל שבוע אני מעלה חצי ק"מ. (זאת לאחר שהצלחתי לרוץ כ - 20 דק' רצוף).
אני רוצה לבנות מסת שריר. כרגע הריצה שלי היא מאוד איטית. מרגישה שמשהו חסר. (אפילו ברמת המתיחות).

בעלי היקר קנה לי ליום הנישואין את פולאר RC3 GPS, לאחר שיחה ביום שישי עם אחד הנציגים הורדתי את חוברת ההפעלה בעברית ואני מקווה שגם הוא יהיה לי לעזר.
עד היום הוא "רק" תיעד לי את המדדים של הריצה.

יש לי חלום מאוד גדול בתחום הריצה, בשאיפה שאכן אצליח ואעמוד במטרות ומבחינה גופנית הכל יהיה פיקס.

tamark4

New member
ממש לא חובה

בהצלחה וכל הכבוד, תהני.
אם את רוצה ליווי מקצועי, וזה לא חובה, הייתי מעדיפה קבוצת ריצה או קבוצת טריאתלון. גם הוצאה כספית נמוכה יותר וגם ובעיקר מכניס את הנושא להקשר חברתי ופחות הישגי.
את גם יכולה להמשיך לרוץ עם השותף, אם את בריאה ומתקדמת בהדרגה את יכולה להתקדם כך בכיף.

michalul

New member
תודה על תשובתך

מאוד רציתי להצטרף לקבוצה, אך לצערי בעמק שלנו יש קבוצת טריאתלון אחת (כידוע לי) והיא מתאמנת בשעה 18:00 שלצערי בלתי אפשרי עבורי.
בחנתי גם את עפולה, אך גם לשם זה בלתי מושג, לכן התחלתי לרוץ עם השותף.

האם יש לך המלצה לגבי גיוון כלשהו שכדאי לעשות, מבחינת עבודה על עצימות, או שכרגע להתמקד על המטרה ההתחלתית שלי: ריצה בת שעה.

אני קוראת את ההודעות שלכן, לגבי המרחקים, התחרויות והשאיפות שלכן וזה עושה לי ממש נעים בלב, מתישהו גם אני אהיה שם

צ ל י ל 8

New member
בהצלחה לך!

לא יודעת לענות של שאלתך בנוגע לאימון אישי כי גם אני מתחבטת בכך. אם אקח, זה יהיה בעיקר לחיזוק, יותר מאשר לבניית אימון ריצה.
אני בטוחה שעם התמדה, תגיעי ליעד שלך

צ ל י ל 8

New member
אני עושה את תכונית C25K

נמצאת לפני המחצית השניה שלה. עקרונית היא מאמנת לריצת 5K בצורת אינטרוולים. אפליקציה מאוד נוחה וידידותית (משולבת עם אנדומונדו שסופר לי מרחק, זמן וקלוריות).
החולשה שלי היא שאני לא עושה בכלל תרגילי חיזוק. ושם אני צריכה עזרה...

michalul

New member
מה הכוונה ל C25K?

האם זו אפליקציה?

יש לי את אפליקציית רנטסטיק וכאמור את הפולאר.

יyל20

New member
ברוכה הבאה

הצלחת מאוד יפה, 4 ק"מ להתחלה זה נהדר!
בקיבוץ יש לך את התנאים הדרושים לריצה? שטח מתאים לא ליד כביש?
המלצה שלי תנסי לעלות בזמן ריצה

michalul

New member
בכמה זמן להעלות בכל פעם?

בנוסף, אני רצה בשני דרכים.
1. כביש מערכת של הקיבוץ. כביש אספלט שלצידו דרך מחלוטה (מן כורכר שכזה). התחלתי בריצות האחרונות לרוץ יותר על המחלוטה.
2. כביש אספלט מחוץ לקיבוץ שמגיע עד לסחנה. כיום אני מגיעה "רק" עין מודע. כביש מדהים בתוך שמורת טבע.

למעלה