רצה עכשיו ב-
השוודית,

Funaki

New member
רצה עכשיו ב-../images/Emo44.gif השוודית,

ותיסלחו לי על האיות אבל ככה אני רגיל, תוכנית שמרבית חברי הפורום הזה היו מאוד נהנים ממנה. כל שבוע מתאספים להם חמישה מומחי ארוביזיון - נורווגי, דני, איסלנדי, פיני ושוודית (מי? רמז: זכתה בתחרות בירושלים 1999). הם עוברים שיר שיר, שומעים את כולו ואח"כ מנתחים אותו עד הפרטים הכי קטנים (דוגמה - איזה מגניבה המתופפת בשיר של מולדביה). כל אחד נותן ניקוד מאפס עד חמש ויש סיכום בסוף של המנצחים. ישראל זכתה בניקוד צונן, אבל הנציגה השוודית דווקא די התלהבה מה"נוכחות" של שירי (כבוד!). ת'אמת - הם די מפציצים בניקוד השירים מצפון אירופה, איסלנד קיבלה 24 מ-25 נקודות אפשריות, אבל התוכנית משעשעת למדי. למי שמבין קצת שוודית, ורוצה בעצמו להעניק מעט ציונים (אפשר גם לראות את השירים), הנה לינק, עם שירי בתפקיד משנה לסלמה מאיסלנד.

Eurogirl

New member
אוי דיי...Jag ar saaaa avundsjuk!!!

גררררר...אני רוצה לראות את התוכנית הזאת!!!
רגע, האתר הזה לא מוכר לנו מאיפשהו?
אה, יש שם לינק לשידור, כמה מפתיע. נפלא!

Funaki

New member
הייתי צריך לנחש שהאתר מוכר לכם

Silly me...
מישהו ראה את הקליפ של הונגריה? יש טוויסט מפתיע בערך באמצע (וגם השיר די טוב - או שאולי זה המוצא ההונגרי שלי שמדבר...)

p i n g o

New member
הראו שם ת'קליפ של הונגריה ופספסתי?!

כנראה שאני נהיה יותר סנילי ממה שחשבתי.

Funaki

New member
תחפש בלינק את ungern

שזה "הונגריה" בשפת הילידים.

p i n g o

New member
זה רק אני או ש..

זה רק אני או שהיו דוסים מרקדים בקליפ?!?!?

אני לא מבינה מה יש לכולם פה../images/Emo60.gif

מהאירוויזיון:p כאילו הממ אני תמיד רואה וזה, כי זה מאוד פטריוטי מצדי והכל:p אבל מכל השנים שראיתי, אני זוכרת רק שני דברים שהם סאגאפו של יוון [the password the password + רובוטיםO_O] ופולני שר עם קרטונים של פרות על הבמה. ובתכל'ס זה שירים כאלו המ שסתם עושים אותם מיינסטרימים בצורה מטורפת כדי שכמה שיותר יאהבו בשמיעה הראשונה ויצביעו. ואין שם דברים ממש מיוחדים, לפעמים לוקחים את זה קצת לתרבות של המדינה, אבל בתכל'ס אם מישהו יעשה משהו שונה הוא בחיים לא יזכה במשהו. שזה חבל! ובכלל יותר מדי פופ זה מוזר לגמרי כי הכל מתחיל להשמע אותו הדבר. הוהו!

p i n g o

New member
תודה על הלינק!!

לקח לי קצת זמן למצוא אבל זה מגניב! יש שם שוודית, פיני שמדבר בדיאלקט קצת משעשע, וכמובן דני ונורווגי שמתעקשים שלא יבינו אותם...

למעלה