יש להן גם דרכון ישראלי?גל הירש עם שתי החטופות האמריקאיות ישראליות ששוחררו.
יש להן גם דרכון ישראלי?
אתה עוד לא יודע, אין סיכוי שבעולם שתתקיל אותי.מה ניתן להבין, "האמריקאיות ישראליות"?
עבורךיש להן גם דרכון ישראלי?
עכשיו אני רואה,עבורך
![]()
"תמונה משפחתית אחרונה": יהודית ונטלי חיפשו דירה בישראל - ונחטפו לעזה
השתיים, אם ובת, הגיעו לביקור משיקגו במטרה למצוא דירה ולחזור להתגורר בישראל. בזמן ששהו עם בני משפחה בקיבוץ נחל עוז אירע הטבח ביישובי העוטף, במהלכו נחטפו לשטח רצועת עזה. "אנחנו המומים מכמה ששום דבר לא מתפקד", סיפרה אחותה של יהודית, "אישרו לנו שהן חטופות - אבל לא נתנו שום מידע"www.ynet.co.il
החלטות ארגונו לשחרר שתי חטופות - אם ובתה, שתיהן בעלות אזרחות כפולה: ישראלית ואמריקנית. המשוחררות הן יהודית טאי רענן (59) ובתה נטלי שושנה
האם נולדה בישראל והיגרה לארה"ב ואילו הבת נולדה שם.עכשיו אני רואה,
לדעתי אתמול אמרו שמעולם לא גרו בישראל,
אולי טעיתי.
למשפחת קוץ המופלאה מבוסטון זה לא עזררצוי להחזיק דרכון נוסף
מציאות החותמת על הרצוי.רצוי גם דרכון אמריקני או של מדינה אירופאית משפיעה שלקטארים יש אינטרס מסחרי מולה.
מציאות מגעילה. אני יודע.
את טעות חיינו, שלא באשמתנו, עשינו כאשר עזבנו את ספרד וחזרנו לישראל!!!מציאות החותמת על הרצוי.
להיות עם חופשי בארצנו, נשאר שאיפה.
בעיה לתקן את הטעות?את טעות חיינו, שלא באשמתנו, עשינו כאשר עזבנו את ספרד וחזרנו לישראל!!!
כן!בעיה לתקן את הטעות?
אצרף לך 2 כתבות: הראשונה מלפני כ-5 שנים והשנייה מעכשיו, כדלקמן:-את טעות חיינו, שלא באשמתנו, עשינו כאשר עזבנו את ספרד וחזרנו לישראל!!!
ותשובותיי; הכתבה הרראשונה ממש חדשה! כמעט מאתמול, שים לב לתאריך.אצרף לך 2 כתבות: הראשונה מלפני כ-5 שנים והשנייה מעכשיו, כדלקמן:-
"המצב בספרד דומה לגרמניה של שנות ה־30"
חמאס יוכרז כארגון טרור בכמה מדינות, שרה בספרד: "נתניהו לדין על פשעי מלחמה"
לאחר מתקפת הטרור של חמאס, נורבגיה ואיסלנד הכירו בו כארגון טרור - גם הפיליפינים ומדינות נוספות בדרך. שרה בספרד קראה להעמיד לדין את רה"מ בגין "ניסיונות לרצח עם בעזה"
הפגנות בארץ קראו וקוראים להעמיד את נתניהו לדין ולשלחו לכלא.פה במדינת היהודים מארגני ההפגנות נגד המדינה לא קראו להעמדתו לדין של ראש הממשלה אלא להוצאתו להורג!!!
חוסר הגינות מצידך! היו קריאות של מארגני ההפגנות לרצוח את ראש הממשלה!!הפגנות בארץ קראו וקוראים להעמיד את נתניהו לדין ולשלחו לכלא.
מארגני הפגנות, לעולם לא. אם כן תביא מקור. אנשים בהפגנות שמאל קפצו והורידו משהו שהביא בזמנו את מיצג הגיליוטינה.חוסר הגינות מצידך! היו קריאות של מארגני ההפגנות לרצוח את ראש הממשלה!!
קרא תגובתי למעלה וראה את המקור!!מארגני הפגנות, לעולם לא. אם כן תביא מקור. אנשים בהפגנות שמאל קפצו והורידו משהו שהביא בזמנו את מיצג הגיליוטינה.
הסתה לרצח זו עבירה על החוק. מעבר לעניין המוסרי. מנהיג הפגנות צריך להיות אדיוט מושלם בשביל לעשות כדבר שכן אפשר לעצור ולהכניס על זה לכלא.
אתה עדיין חושב שסימני קריאה מפוזרים בשטח הם במקום אמיתות?חוסר הגינות מצידך! היו קריאות של מארגני ההפגנות לרצוח את ראש הממשלה!!
קרא האם היתה הסתה לרצח או לא!!
על מנת להקל עליך העתקתי והדבקתי את הקטע הרלוונטי:
"המשטרה פתחה בחקירה בחשד להסתה ואיומים נגד אל"מ (במיל') זאב רז -
בעקבות הפוסט שפרסם ובו נכתב כי "חובה להרוג ראש ממשלה שנוטל לעצמו סמכויות דיקטטוריות".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.