רצוי מול מצוי..... מה היינו רוצים

רצוי מול מצוי..... מה היינו רוצים

לראות היום??? הרצוי: בעליות האחרונות באסו לוקח יוזמה ומתקיף את ארמסטרונג ואולריך (שהתאושש מעט ומצליח לשבת להם בגלגלים), באסו פותח 2.5 דקות על ארמסטרונג בעוד אולריך שומר על מיקומו. קלודן מנסה לגשר לבאסו אבל נתפס ע"י לאנס ואולריך. כולם במתח היסטרי לקראת האלפ דואז..... האם ארמסטרונג יצמצם או האם באסו יתרחק??? המצוי: ה- USPS עובדים כמו שעון של נייק ומחסלים כל נסיון בריחה מסוכן באסו ממשיך לשבת על ארמסטרונג ונסיון בריחה עלוב של אולריך מקוזז במהירות על ידיד הרכבת הכחולה. באלפ דואז ארמסטרונג ובאסו קובעים זמן דומה שינו חורץ גורלות ה- GC וארמסטרונג פותח 3 דקות על באסו בנג"ש האישי האחרון. אולריך מצליח לקזז 2 דקות בנג"ש האחרון אבל מאבד אותם לפני כן באלפ דואז.

ועוד רצוי....

ווקלר שהתאושש מעט בימי המנוחה מחליט שאין לו מה להפסיד ובמהלך אדיר פורץ קדימה בעלייה הלפני אחרונה ומהמר על כל הקופה הוא לא מצליח להיתפס וצובר עוד כמה עשרות שניות שיאפשרו לו לשמור את החולצה גם באלפ דואז.... ולהישאר בפודיום בפריס כי עבד כמו מטורף בנג"ש... המצוי- ווקלר מצליח לקחת את הצהובה גם היום ומאבד אותה מחר בגדול (כמו שכתב אילן שחם), מידרדר עוד יותר ולבסוף לא נשאר בפודיום...

דדלי

New member
מיקי - יכולת לכתוב תסריטים לסרטי

אימה... בברררר.... איזה פחד. מה שיכול הכי להיות מכל מה שדחפת לנו כאן זה שבאסו פותח פער על לאנס בשעה הראשונה של המירץ כדי להרביץ בהמך. לאנס מנסה להדביק ב 40 ק"מ אחרונים מצליח/נכשל??, שאלה קשה. מצד שני אולריך : הרעיון שהוא לא יצליח להביא בריחה הוא רעיון נכון. אולריך לדעתי לא יצליח להביא בריחה בשום אופן. עוד דבר: ווקלר, האם יש צ'אנס שיוסיף להפתעה ? נראה לי שזה קלוש. אם כי זה יכול להיות פנטסטי, "הילד" דפק ברז לענק ארמסטרונג... וו'אוו' !!

Mont Ventoux

New member
מה שמפחיד בווקלר זה לא עצם זה שהוא

מצליח "כנגד כל הסיכויים", אלא שהוא מוכן לסכן את הכל בדרך לזה. החשש העיקרי שלי איפשהו שם במהלך קטע 13 היה שהבן אדם עלול להתרסק או למות. היה נראה שהוא בשיכרון מרוב מותשות ושדעתו אינה ישובה. מזל שמאוחר יותר, בעמק, היה לו זמן לאכול, לשתות ולהתאושש. אבל בוא נאמר, היו שם רגעים שלא הייתי רוצה אותו על הגלגל שלי.

Tomer w

New member
קודם כל נראה את ווקלר

מסיים בזמן זהה עם לאנס ואז נוכל לדבר על כמה שניות. (מקשר לרצוי.)

elkanakohn

New member
הראס באלפ דואז?

אולי הראס (שהאמנתי בו כ"כ בתחילת הטור...
יתעשת ויעשה את מה שהוא טוב בו, ולפחות יקח ניצחון בקטע (ועוד אחד יוקרתי)? או שהוא פשוט ויתר או לא מספיק בכושר או שומר כוחות לוואלטה? אולריך קיבל ויטמינים, מוטיבציה ואלת המזל נישקה אותו בלילה והוא ישב על ארמסטרונג, יתן מבט ויעלם לו...
, או שהוא ימשיך לעודד את קלודן? ווקלר יעלה את העליות בזיגזג והספידומטר שלו יראה ק"מ יותר משל ארמסטרונג, או שהוא התאושש ויצליח להפתיע את כולם (כולל את עצמו)? באסו ישב על ארמסטרונג, ישחק איתו חתול עכבר ולא יצליח לקזז את ההפרש בינהם, או שריס יסדר לו רכבל לפסגה? וארמסטרונג? הוא ימשיך כרגיל... בזה אין בכלל ספק. אושיית פורום מתהווה....

yossi113

New member
לא ברור לי איך בזמן

האחרון החליטו שבאסו מסוגל לתת פייט בנג"ש של האלפ דואז. נכון שהוא השתפר מאוד מבחינת הטיפוס - אבל לאור התוצאה שלו בנג"ש בוונטו - ???????????????????? אם כבר הייתי הולך על קלודן שיש לו יכולות נג"ש מוכחות

ido mazor

New member
לדעתי רסמוסן יתקוף גם היום

הוא צריך נקודות הרים כדי להתקרב לויראנק

boie

New member
באסו

לדעתי יכולותיו המדהימות של באסו עד עכשיו, נבעו משתי סיבות א. יכולת אישית מאד גבוהה,על זה אין ספק ב. הדבקות לאורך כל המסלול ליו. אס.פוסטל. ההצמדות לדוורים,וישיבה על הזנב שלהם, הביאה אותו למקום שבו הוא עכשיו.הוא חייב להמשיך בטקטיקה הזאת משום שהוא לא יכול לפרוץ קדימה.בנגד השעון כשהוא יצטרך לעבוד לבד, ואין לו את הדוורים,יהיה לו קשה, עד בלתי אפשרי. ארז עצמון

אמיר פז

New member
אני גם אנסה להידבק לדוורים

מעניין לאן זה יביא אותי. רבים וטובים ניסו להידבק אליהם, כולל ורודים, כתומים, ירוקים - לבנים ובחורצ'יק בצהוב. אבל אני מסכים שהוא ימשיך בכך כי פריצה לא תצליח לו (ועכשיו אכין כובע לאכילה...).

natyh

New member
ואני חושב

שזה יהיה היום של הוויקינג : איזה וויקינג ? בא נראה : תור הוסוב לא , מגנוס בקסטד לאאאא !!! ביארן ריס ??? אולי ??? ומי פרץ פעמיים ולא נשאר לו כוח ??? ומיהו הרוכב הטכני המדהים שיודע לטפס , ומתאימים לו קטעים מתגלגלים ??? והשאלה היא את מי ריס ישלח לשבת לו על הגלגל ??? פויקט שוב ??? אולי , קלודן ומנצבו לא יפספסו את המהלך או אולי כן . ומה הרווח של ריס מבריחה היום ??? לעייף את לאנס לפני האלפ דואז מחר . ובאסו ??? הוא ישב על הגלגל של יריבו המסוכן לאנס . וישאיר לו סיכוי לנצח בסוף . לגבי פוקלר ??? הוא יעשה הכל כרגיל אבל בעליות יתפרק ממש כפי שהתפרק בעליה של קטע 14 והפסיד יותר מדקה וחצי , אך שמר על החולצה . יש לו שתי עליות שיפסיד בהן זמן . ואולריך ??? לדעתי יש לו בעיה אמיתית שמסבירה את נפילת היכולת שלו מהטור של שוויץ , ומונעת ממנו להתמודד על התואר .[ המנצחים האפשריים : ראסמונסן פויקט ,קלודן לאנס מנצבו ובאסו . ההימור שלי הפעם זה יהיה הוויקינג . חולצה צהובה תעבור ללאנס . נתי

uv111

New member
רצוי להיות מחר באלפיים

מצוי במקרה הטוב להספיק לראות את זה בשידור חי מחר

למעלה