רצון להתחרות ומכשול בדרך

zaharjan

New member
רצון להתחרות ומכשול בדרך

שלום יש לי ידע בינוני באומנויות לחימה (התאמנתי תחילה ג'ודו 5 שנים, אחרי זה איגרוף שנתיים- קלאסי ולבסוף 1.5 שיעורים פרטים בקונג פו) בגיל 16 שהייתי בא לשיעורי נסיון פה ושם איגרוף תאילנדי לדוגמא כל מאמן שהיה רואה אותי היה אומר תוך חודש אני עושה ממך אלוף ישראל תוך שנה תצא לאליפות אירופה ומשם הלאה כמובן שיכול להיות שזה סתם שאני יבוא להתאמן אבל לא נראה לי שהם אומרים את זה לכל אחד גם אם יש בזה אינטרס בכל אופן זה לא משנה כי את הידע הזה ניצלתי לאפיקים שהרבה מבני הנוער מנצלים טיילתי 4 שנים באגפים של "בתי המלון" בישראל כיום אני בן 24 ועדיין יש לי את אותם נתונים אם לא יותר התנקיתי מעישון סיגריות ואני מסיים תואר באוניברסיטה נחשבת הבעיה שאיבחנו אותי כבעל הפרעה נפשית האם יתנו לי להתחרות כי אני זוכר מתחרויות בג'ודו שיש איזה שאלון רפואי אז צחקתי על זה איזה בעיות כבר יכולות להיות לנער בן 14 בכל אופן אשמח לקבל תשובה על כך ואם יש מישהו שבאמת מוציא אלופים מקצועים באזור המרכז מישהו עם קבלות לא סתם וששם יהיו בגובה שלי 1.90 משקל 115 לא שזה כזה גבוה

לא הבנתי משהו?

אתה חייב להיות ממוקד אם אתה רוצה תשובה.... במה בדיוק אתה רוצה להיות אלוף? באיזה ענף? יניב

zaharjan

New member
כעיקרון איגרוף או כל דבר עם דם כעיקרון איגרוף

איפה שיכניסו קרב בלי חוקים איגרוף תאילנדי אז שהתאמנתי לא הייתה כל כך בחירה היה אלוף אחד וגם הוא היה חובבן לא יודע אם משהו השתנה בכלל אם מישהו התחיל להשקיע בזה משהו שמפותח משהו עם השגים

באיגרוף יש לך 2 אופציות....

איגרוף חובבני - יעקב דסקלו שגולש כאן יכול להפנות אותך למאמנים המתאימים, אפילו תוכל להתאמן אצלו, הוא בעצמו מאמן אגרוף, והגיע עם הבנים שלו להשגים לא רעים בתחרויות בארץ ובחו"ל. איגרוף מקצועני - יש לך את רן נקש , שהמועדון שלו נמצא בת"א ברחוב נח מוזס 20 , רן נקש מקושר ומקודם בעצמו ע"י הפרומוטר שלו רענן טל שגר בקנדה...., תוכל להתאמן אצלו ואם תמצא מתאים, תקודם בחו"ל... יניב

zaharjan

New member
הכרת תודה

תודה יניב חסכת לי חיפושים מיותרים בגוגל תודה רבה

ommerl

New member
אובחנת כבעל הפרעה נפשית?

אתה מתאר את זה כאילו איבחנו אותך, אבל אינך מאמין שזה נכון. בכל מקרה, בהקשר של תחרויות, יכולה להתעורר בעיה אם אתה תלוי בתרופות. זה תלוי בחוקים של הענף בו אתה רוצה להתחרות.

למעלה