רצון להתנדב במילואים לצה"ל

פרסי555

New member
רצון להתנדב במילואים לצה"ל

ב"ה

שלום רב לחברי ההנהלה.
אני רוצה להתנדב לצה"ל במילואים, הייתי בצבא ביחידה קרבית (צנחנים) שוחררתי מוקדם בשל סעיף רפואי ויש לי כעת פרופיל 21 על דיכאון קליני (דברים קשים שעברתי ומעדיף לא לפרט).
אני מוכן לעשות הכל, באמת הכל, עד קצה העולם, כדי להעלות את הפרופיל הזה ולהתנדב למילואים, ויש לי גם סימוכים רפואיים ממי שרק ירצו ואשיג עוד אם צריך להוכיח את הכשירות שלי. יש לי גם מג"ד שאני מכיר טוב שאמר לי שהוא מוכן להכניס אותי אפילו ליחידה קרבית שלו אם אעלה את הפרופיל ויסכימו לי להתנדב לצה"ל. אני מוכן לתרום כלייה בשביל זה, עד היום אני מתחרט על מה שהיה, לא היה באשמתי אבל זה לא מוריד לי את האבן מהלב. אני אהיה בדיכאון עמוק יותר אם לא יאפשרו לי.
אבל כמובן, הצבא מקום קשה ומרובע, ואני צריך לדעת אם יש על מה להילחם....
אז יש למישהו ייעוץ- אפשרי או לא? עזבו את כל מה שאמרתי אח"כ לגבי היחידה קרבית, את המלחמה הזאת תשאירו לי, רק האם אפשר להעלות פרופיל ולהתנדב למילואים?

noboya

New member
חוות דעת של מומחה ומדור מוחזרי שירות

שבוע טוב,
האנשים פה לא מומחים שיכולים לקבוע אם יש או אין לך סיכוי להעלות פרופיל, אנחנו כן יכולים לעזור לך לגבי התהליך..
לדעתי אתה צריך לפנות למדור מוחזרי שירות, מאחר ולא היית מתנדב כשהיית קרבי מדובר כאן על חזרה לשירות ולא על התנדבות פעם ראשונה.
כדאי בנוסף ללכת לפסיכולוג, בתור מומחה הוא יכול להמליץ האם אתה כשיר לחזור לשירות פעיל או שהדיכאון מונע ממך להיות האדם המשקיען שאתה נראה במבט ראשון.
&nbsp
מקווה שעזרתי..

למעלה