רצון למימוש הסוד

eran57

New member
רצון למימוש הסוד

יכול להיות אדם שעדיין לא מוכן נפשית לישם את הסוד,רוצה אבל מסתבר שיש מועקות והמועקות מפריעות למימוש הסוד? האם כדי להמתין עם זה עד למוכנות נפשית...

אני לא חושב

גם לי זה יצר מועקות, קוראים לזה לצאת מה comfort zone. ובגדול זה אומר, ששינוי מכאיב במידה מסוימת, אבל כאב טוב. כשאתה מתאמן בחדר כושר למשל והשרירים כואבים לך, אתה בעצם עושה קרעים קטנים בשריר, והשריר נבנה מחדש חזק יותר. זה קשה, ואתה יכול להרגיש שהשרירים שלך נתפסים, אבל דווקא האיימון הבא הוא מה שישחרר אותם יותר בקלות. בכל מקרה תן לי להמליץ לך על פודקסט. http://www.stevepavlina.com/audio/ אני ממליץ עליו להרבה אנשים כי הוא מעולה. הפודקסט הראשון הוא מספר על אייך ממצב ממש נמוך, הוא התחיל תהליך ששינה את חייו, והנקודה היא שאתה צריך לעשות החלטה אמיצה להתמיד בה ולנוע משם. יכול להיות שאני מרגיש כרגע חלש, מפוחד וחסר כישורים, אבל אם אני אתחיל את השינוי עכשיו, שכתוצאה ממנו אני אקבל את מה שאני רוצה, אז הרי זה האומץ הגדול ביותר. בברכה שפי

gils33

New member
מימוש הסוד

אני חושב שאפשר לממש את הסוד בכל מצב, גם אם המצב הנפשי לא משהו,דווקא משם כל דבר טוב שיקרה יצמיח אותנו למעלה, הדבר היחיד שיש לעשות זה באמת להאמין שמשהו יוביל אותך למעלה, להיתפס במלוא הכח ברצוננו. כתבת מוכנות נפשית..... הנפש תמיד מוכנה - השאלה היא האם מוחנו מוכן לקבל ולהבין שאפשר ומותר לקבל הכל כאן בשבילנו אנו רק צריכים לשלוח יד ולקחת. בהצלחה לך

gils33

New member
את האמת...

לא,אבל אני בהחלט הולך לבדוק את זה, התגובה שנתתי היא דברים שלקחתי מהתובנות ומהחיים שלי. אבל אבדוק ומבטיח לחזור עם חוות דעת. חס ושלום לא באתי לפסול את תשובותיך אלא להביא משהו מעצמי ולא ממאמר כלשהו.

בכלל לא באתי ממקום של ביקורת -להיפך

שווקא בגלל שאמרת דברים שקשורים, חשבתי שזה יהיה מעניין לשמוע את עמדתך. פשוט בגלל שאתה אומר דברים דומים. אהבתי את התשובה שלך בברכה שפי

למעלה