רצונות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
רצונות

אני רוצה המון המון חומר..

אני רוצה בית גדול עם חשמל חכם שעם שלט אני עושה הכל מדליק את אור בחדר המרוחק.מוריד מעלה תריסים וילונות מסיט..מערכת קול ושמע מן הטופ..כי אני אוהב סרטים ומוזיקה..

סלון מתכוונן , הכל על גלגלים שקל להזיז..מטבח משופרא די שופרא..חדר גדול סטודיו לאומנות שלי...חדר סנוקר בר..מקלט מצוייד בהכל לשעת חירום חניה סגורה רכב נאה..

פינת אוכל משובחת עם כל הכלים הנאים..ספרייה גדולה של ספרים..מרפסת נעימה וגינה נאה עם גדר יפה..

רוצה אם בית כזו שתסדר תנקה תקנה תבשל..וגנן לגן..וחדר כושר עם מדריך כושר ובריכה..

רוצה שירות רפואי פרטי לכל בעיה וטיפול הכי מתקדם שיש..

אני רוצה מחשב משוכלל ומסך הכי מתקדם עם מקלדת איכותית מכנית ועכבר סופר מן שכזה..רוצה את הטבאלט והנייד הכי הכי...רוצה את הסמארטפון ..הכי משוכלל..

רוצה תפילין מהודרות וטלית מהודרת ותיק מפואר לכל זה ואת כל ספרי הקודש ללמוד מהם..

ורוצה ורוצר ורוצה עוד ועוד כיד הדמיון..כל מה שהכי טוב כל מה שיעשה לי לזמן מה את התחושה שאני כמו כולם, יודעים מה שיש לי יותר מרוב האנשים..

וללא היסוס בהרף עין אני מוותר על הכל...

אילו יהיה לי בית ממוצע עם ציוד ממוצע עם טלפון ממוצע...לבריכה אלך לעירונית...ולחדר כושר אסע עם רכב פשוט ממוצע..עם שכר ממוצע וחיים ממוצעים..הכל ממוצע

אבל...בלי הבעיות הנפשיות שתוקעות אותי מגבילות אותי מסבכות את חיי כל רגע כל דקה...עם יכולת לתקשר עם הסביבה ..כמה חברים וחברות כמה ידידים וידידות ,עם בת אישה שני ילדים חתול וכלב..חיים בנחת בכבוד באהבה..חם וחמות וכל המשפחה המורחבת..מריבות קטנות השלמות רגעי אושר ונחת מילדים..התמודדות יחד עם הקשיים

בלי כל הבלאגן שיש לי בראש שאני במערכת יחסים כזו..שעדיין מה שעברתי גורם לי להכשיל אותה איכשהו תמיד..פשוט חיים רגילים שיש לאדם רגיל, בכלל בלי כל הפחדים החששות הספקות המודעות המרגיזה לכל צעד שאני עושה..כל המחשבות למה אמרתי כך ..למה ולמה ולמה..שדשות במוחי וטורפות שינה מעיניי..
באשר לבריאות אהבה ידוע ככלי מרפא ..שקט נפשי את שלו יתרום עם היתר נסתדר..
לחזור לעסוק באומנות ..ציור כתיבה גרפיקה..

ללמוד בשקט לימודי קודש .

להיות נורמלי ..לחוש את המושג הזה שמעולם לא הכרתי...ולו רק לשנה, לחודש, לשבוע, אפילו ליום אחד להרגיש שמיציתי את עצמי לחייך בלב שלם מאושר ללא שום מחשבה שהנה משהו רע עומד לקרות.. אפילו יום אחד ומלאך השם יקרא לי למעלה..אלך איתו בחיוך ואומר אשריי הצלחתי.

פריאל12

New member
ירוני

אתה הכי נורמאלי, רק צריך להתמודד עם דברים לא פשוטים.
שתמיד יהיו בך הכח, הנחישות והאופטימיות להתמודד ולהתגבר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

היא הניפה זרועותיה וניקה אותי היפה בבנות ישראל המהוללות היא נתנה לי נשיקה כזאת..

איזה כייף תודה נשמה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אגב הכתיבה באה מmemee2

היא נתנה לי את ההשראה ..אחרי ההודעה שלה עם הסמארט פון שרוצה..

memee2

skali74

New member
אני מאמינה שאתה כן יכול להשיג את מה שאתה

רוצה,גם אני יכולה וכולם יכולים להשיג את מה שהם רוצים,שמעת על הסוד?
אני השגתי דברים דרך הסוד,אבל האמת היו פה ושם פיקשושים ,שהיקום שלח לי לא בדיוק כמו שרציתי ,אבל הוא עכשיו משתדל לתקן לי את זה הוא עדיין עובד על זה :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני מאמין בבורא עולם..

קודם כל טוב לראות אותך חיובית :) ....

לגבי הסוד כתבתי פה כבר על זה ...בגדול שאני לא אוהב את הגישה הזו זו בעיניי אשלייה .. אי אפשר להשיג כל מה שרוצים וגם לא בטוח שזה טוב גם אם נשיג את רצוננו...

נתתי דוגמא למשל שקטוע יד יכול כל חיו לרצות את היד חזרה לקבל אותה הסיכוי קלוש ביותר..

ולכן צריך להיות ריאליים בחיים , אמיתיים לגבי מה אפשר מה לא מה אנו חושבים שאנו יכולים ולא ממש יכולים...תוך לשים לב שיש דברים שאנו יכולים ולא מאמינים שיכולים..

אני מאמין גם שיש בורא עולם שמגיב למעשינו ובדרכו שלו שולח מסרים לאן צריך באמת לשאוף להגיע...

לא יודע אולי מחר אמלא לוטו וייתגשמו כל החלומות שלי מהחלק הראשון...בסדר למה לא מגיע לי אז קיבלתי...
לא זה יהיה החשוב לי כי כל הכסף שבעולם לא יתקן אותי מבפנים רק אני יכול אולי עם עזרה מבחוץ אבל רק אני...החיצוניות של מרצדס ופון יהלומים לא תעשה אותי באמת מאושר יותר..
מה שיעשה אותי מאושר זה אשר כתבתי על אהבה על זוגיות וחברים על להצליח להוציא מעצמי את מה שאני יכול..ולהיות אדם טוב יותר לא כדעתי...אלא כרצון אלוקים שאהיה..
זו אמונתי ותפיסתי...
מהסוד ודומיו אישית אני נזהר בעיניי זה פח יקוש ..ומתכון לאכזבה לרוב האנשים..

לשמוח בחלקי ולשאוף ליותר..כן אך גם לעשות יותר למי שנתן הכל וזה בורא עולם..ודרך דרכו להיטיב עם עצמי עם בני אדם ולטבע בכללותו. השר יבוא ממילא פה ובעולם האמת

אגב בדקתי על נקסוס חמש טלפון לא יקר עם ביצועים טובים מסך גדול ונוח..שווה לך לשקול :) אם יהיה לי אפשר אני עצמי אקנה כזה...

ערב נעים

כולם רוצים את זה..

גם מי שמוקף באנשים רוצה את זה. אנחנו בני אדם. רק מאחלת לך שתצליח למצוא אןשר, לא משנה איך :)

ירוני

יש בך כל כך הרבה טוב
אתה מלא חוזק ואופטימיות
המחשבה שלאנשים "רגילים" / "ממוצעים" / "נורמליים"
יש חיים טובים רחוקה מהמציאות
או שבעצם אין אף אחד כזה.....

מאחלת לך הרבה מחשבות טובות ושלא תאבד תקווה

למעלה