רצחו אותם בדם קר

רצחו אותם בדם קר

היום צבא ההגנה לישראל הוציא להורג שני חיילים צעירים מלוחמי גבעתי. הם הוצאו להורג בלי משפט, בלי שיכלו לטעון טיעוני הגנה, אפילו בלי שיבינו מה שקורה להם. הכל היה בדיוק לפי הכללים ולפי ההוראות. לפי הוראות מעצר חשוד בצה"ל של 2003 : קודם כל יורים, מפעילים רובים ומקלעים וטילים ממסוקים, אחר כך ניגשים אל שרידי הגופה ובודקים מי זה היה. לפעמים זה היה מחבל, לפעמים זה היה ילד, לפעמים זקן, לפעמים אשה הרה. תמיד יש הפתעות מעניינות. חיים מרגשים יש לצבאנו הגיבור בשטחי ארץ ישראל היפה שלנו, אף פעם לא יודעים בבוקר את מי תהרוג היום. היום צה"ל היקר שלנו רצח בדם קר שני חיילי גולני. למה לא? בשטחי הגדה המערבית הפרועה הכל הולך. כיבוש? איזה כיבוש? זה הכל ארץ ישראל, הכל שלנו. כל הכבוד לצה"ל!

Deathatred

New member
היא שמחה מזה

כאשר יהודי נרצח בפיגוע היא שמחה מזה בגלל שנאתה לישראל. כאשר פלשתיני מת היא שמחה מזה כי אז היא תוכל להאשים את ישראל. מדובר בערפדית-תעמולה שרוקדת על המתים ושמחה במותם של כל איש כל עוד זה עוזר לה להסית כנגד ישראל.

הלכת רחוק מידי

אני מסכים איתך ששני הבחורים המסכנים האלה נרצחו. אבל הניסיון שלך לגרור לכאן ויכוח של ימין שמאל הוא שגוי. החיילים שמשרתים בשטחים הם ימנים וגם שמאלנים והם עושים את חובתם למדינה בלי קשר לדעתם הפוליטית. לצה"ל יש הנחיות של פתיחה באש מאד מחמירות והנחיות אלה היו אמורות למנוע את הקרה הקשה הזה. לא ההנחיות הן אלה שרצחו את הבחורים האלה ,אלא חיילים עייפים ולחוצים. אני לא מנסה להפחית מאשמתם של החיילים או הקצינים שמעורבים בתקרית, אישית אני חושב שיש להדיח את כל הקצינים עד למפקד היחידה, אני רוצה פשוט להבהיר שאין קשר לשום פוליטיקה כאן.

איידהו

New member
האנטנה שעליה שמרו המאבטחים הייתה

אנטנה דמה שאותה הציבו מתנחלים בכדי "לייצר עובדות בשטח".. המאבטחים שמרו על חתיכת מתכת חסרת ערך ונהרגו לחלוטין ללא טעם... האחראים לכך הנם אותם מתנחלים שהציבו את האנטנה המזוייפת (מופיע במוסף הארץ של היום)

זה בכלל לא קשור

כי באותו היגיון אז המתנחלים אשמים בכך שחיילים ששומרים עליהם נהרגים ולכן ממשלות ישראל לדורותיהם אשמות ברצח בי הם שלחו את המתנחלים לשם או העלימו עין. ואפשר ללכת רחוק עד לקום המדינה שאילו עם לא היתה קמה אז... זה סתם בולשיט דיבורים כאלה. אף אחד לא התכוון להרוג אותם ואף אחד לא התכוון שהם יהרגו. מה שקרה היתה תקלה מבצעית חמורה מאד אשר לצערי אף אחד לא ישלם עליה את המחיר. ולכן היא תקרה שוב ושוב.

למעלה