רצחו את האם להיות בך מאוהב בשידור חי

R h o n e

New member
דווקא

זה היה נחמד. אני לא אוהב את הביצוע של אביב אני אוהב רק את הגרסת רוק. זה מעלף.

R h o n e

New member
נצל"ש

תוכלי בבקשה להוסיף אותי לאייסיקיו 397999041 ?

TairAtias

New member
זה פשוט בייש את הביצוע המקורי.

אפילו אבא שלי [אפילו!] הסכים שהוא הרס את השיר לגמריייייייי

אני ראיתי מנטה 24 ../images/Emo12.gif../images/Emo151.gif

אירחו שם את הפרופסור קובי פרץ , שאמר שלדעתו כוכב נולד יותר נכון רמז שזו תוכנית לא של העם , כי היה שם "זמר" שטען שהעיפו אותו סתם, מעניין אותי מה זה יהודה סעדו ,,,,וגם למה לעזזל מר קובי פרץ חושב שצריכים תמיד לקבל את הזבל שניקרא : מוזיקה ים תיכונית , למה חייבים לקבל אותה לכל מקום ואם לא אז זה ישר קיפוח אם היא ים תיכונית אז שתיצלול ,,,
כמובן ראיתי את זה משיעמום

"חושב שצריכים לקבל את הזבל שנקרא:

מוזיקה ים תיכונית"?! מי אתה שתגיד על כל ז'אנר של מוזיקה "זבל"? דבר ראשון, ים תיכונית היא לא בהכרח קובי פרץ או כל אחד מהזמרים האלו שאיני מכירה היא גם מוזיקה יוונית וכו', שיוונית מוזיקה נהדרת לטעמי. בכל מיקרה, גם אם אתה לא רואה בזרמים האלו כאומנים, הם אומנים. ולא אתה ולא אף דביל אחר לא יקרא לזה זבל. בדיוק כמו שאחר יקרא לרוק זבל. לא אמרתי לך תאהב את המוזיקה הזו, תתחבר אלייה... בדיוק מאותה סיבה שחלק מתחברים לדרמות וחלק לקומדיות. יצא באלגן, מקווה שהבנת. מגעיל אותי לראות את החוסר קבלה שלכם לז'אנרים/זמרים אחרים שאינם אביב גפן.

Hosh17

New member
מי אתה שתגיד לו איזה זאנר לאהוב?

למה מוזיקה מזרחית זה לא זבל? פחחח נכון הכל בעיני המתבונן (או המאזין) אבל צריך לדבר תכלס... מוזיקה ים תיכונית זה זבל. אפשר להצביע על אמנים בודדים במוזיקה הישראלית שעושים אותה כמו שצריך ואחד מהם זה עמיר בניון. ואנשים פה אוהבים מטאל, פרוג, פולק, ג'אז, בלוז, פסיכדלי,פאנק, פופ מסויים ועוד ועוד... אז למה נראה לך שיש פה אנשים מקובעים?

א. אני בת

ב. לא אמרתי לו מה לשמוע. ג. זה שאתה לא אוהב מוזיקה ים תיכונית לא נותן לך את הזכות לקרוא לזה זבל. וכן, אנשים פה מקובעים, כל כך קל להגיד רע לי בחיים ולא מקבלים אותי בחברה ולהתנהג בדיוק אותו הדבר לצד השני.

עדן גפן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אני, אישית, לא מתחברת לרוב הז'אנר הזה [לא שמעתי הכל בו, אז אני לא יכולה להגיד שלכולו לא התחברתי], אבל את צודקת ב-100%.

זה זבל כי את לא אוהבת סלסולים

וסולמות ים תכוניים. המלל של המזרחית לא בהרבה טיפשי מהמילים של מוזיקת הפאנק כמו הסקס פיסטולס או שייגעצ וסם 41... את פשוט לא אוהבת את הסגנון , וההוכחה לזה זה שיש סוגי רוק יותר טפשיים שאת אוהבת יותר ממזרחית מה שאומר שאין לך בעיה עם מילים יש לך בעיה עם הקצב וכאלה... (זה סתם ניחוש לגבייך)

קובי פרץ פשוט עיצבן אותי,

פשוט אם לא מכניסים אותו ושכמוהו , זמרים עם שירי אהבה עם מילים מטומטמות (לדעתי) כמו בלבלי אותו,,,אם פשוט לא מכניסים אותם לאיזה תוכנית או לא משדרים אותם כל הזמן בתחנות הרדיו הם ישר משתמשים בנשק כן ממש כך של צעקת הקיפוח ,,,,אכלו לי שתו לי ,,,, וזה מה שכל כך מעצבן אותי בהם הם מנסים להכריח אותי לשמוע את הסיגנון שלהם בכל תחנות הרדיו ובגלל זה היחס שלי אליהם ככה,,,, אני חושב שיש שם הרבה זמרים שמייצגים את הפרחיות של החברה הישרלאתי ומה לעשות אני לא אוהב את זה , או שאתה רוקר לדעתי או שלא,,,במהות ,,,אתה לא יכול לאהוב את ערן צור ומושיק עפייה ביחד ,,,, יש לי 2 דיסקים של יהודה פוליקר ביוונית ואני מאוד אוהב את זה כמו כן את עמיר בניון שלא בכיין כמוהם ויש לו גם שירים טובים ,,,, ומה לעשות אני זה מה שאני , אני לא אוהב חפלות יווניות בסגנון סטאלוס ואורן חן ,,,זה דוחה בעייני מה לעשות אני חי את האפלה של החיים כן לא אוהב מסיבות יווניות זה לא עושה לי את זה ,,,,, אני קורא לזה זבל כי זה שירים עם מלל מטופש שירי אהבה מטופשים , וגם לא אוהב את קריאות הקיפוח שלהם כל פעם שלא משמיעים אותם ברדיו,,,יותר מ10 דקות ,,, ולגבי המילים : מי אתה...צאי מיזה כבר ניסית את זה עליי ,,,,אפשא לעבור הלאה

בכלל לא קשור!

בחייאת ישראל, אתה מדבר על למה צריך להכריח אותך לשמוע את המוזיקה הזו ברדיו? אז למה צריך להכריח את אוהבי המזרחית לשמוע את אביב גפן ברדיו? זו היצירה שלהם, שוב, לא אמרתי לך "לך שמע אותם" סה"כ אמרתי שאם אתה כל כך רוצה שיכבדו אותך, תכבד אתה את הצד השני. אין לא לך ולא לאף אחד אחר זכות להגיד על יצירה כזו או אחרת "זבל", ושוב בפעם המאה, זה שאתה לא אוהב את המוזיקה הזו פאנן, גם אני לא מתה על קובי פרץ, לא מתחברת לשירים שלו, בחיים לא אקרא לה זבל. וזה מתייחס לעיניין ה"מי אתה..." תמשיך לשלול אחרים ולא לכבד אחרים, ימשיכו לשלול אותך ולא לכבד אותך. מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך מצלצל מוכר?!

השיח לגבי "אני מקופח" עדיין

שוב פעם כל הכעס שלי בא מתוך זה שעדיין בחוצפתו הוא עדיין אומר את זה שיש קיפוח , שמקפחים אותם זמרים מאותו הסוג עם אותם שירים עם אותו הקצב, זה מה שהוציא אותי מהכלים ,,,, גישה חוצפנית מאוד כאילו כמה נתח אתה רוצה? הוא רוצה רק שישדרו אותו כדי שהוא ימשיך לעשות מיליונים פשוט להשתלט על הרדיו בגלל זה זה כל כך עציבן אותי עד שכבר הוא בעצמו ניראה לי כ-זבל כמה אפשר להגיד שאתה לא משודר ומקופח מה הוא רוצה שכל תוכניות המוזיקה בטלוזיה והרדיו יהיו של המיגזר שלהם? החוצפה שלו בלרצות עוד ועוד בגישה של טמבליות ,,,עיצבנה אותי

אתה מדבר כל כך שטויות ולא מתכוונת להתייחס לז

כי כמו ששמת לב, לא נוטה לכתוב הרבה בפורום הזה. וההודעה שלי באה רק מהסיבה שקראת לז'אנר שלם "זבל" וקצת פיספסת את מה שנסיתי להגיד. קובי פרץ הוא לא הנושא. ושים לב טוב למה שאתה כותב, כי פה בהודעה האחרונה, כתבת עליו שהוא זבל, בהודעה הראשונהכתבת על ז'אנר שלם זבל.

למעלה