קובי פרץ פשוט עיצבן אותי,
פשוט אם לא מכניסים אותו ושכמוהו , זמרים עם שירי אהבה עם מילים מטומטמות (לדעתי) כמו בלבלי אותו,,,אם פשוט לא מכניסים אותם לאיזה תוכנית או לא משדרים אותם כל הזמן בתחנות הרדיו הם ישר משתמשים
בנשק כן ממש כך של צעקת הקיפוח ,,,,אכלו לי שתו לי ,,,, וזה מה שכל כך מעצבן אותי בהם הם מנסים להכריח אותי לשמוע את הסיגנון שלהם בכל תחנות הרדיו ובגלל זה היחס שלי אליהם ככה,,,, אני חושב שיש שם הרבה זמרים שמייצגים את הפרחיות של החברה הישרלאתי ומה לעשות אני לא אוהב את זה , או שאתה רוקר לדעתי או שלא,,,במהות ,,,אתה לא יכול לאהוב את ערן צור ומושיק עפייה ביחד ,,,, יש לי 2 דיסקים של יהודה פוליקר ביוונית ואני מאוד אוהב את זה כמו כן את עמיר בניון שלא בכיין כמוהם ויש לו גם שירים טובים ,,,, ומה לעשות אני זה מה שאני , אני לא אוהב חפלות יווניות בסגנון סטאלוס ואורן חן ,,,זה דוחה בעייני מה לעשות אני חי את האפלה של החיים כן לא אוהב מסיבות יווניות זה לא עושה לי את זה ,,,,, אני קורא לזה זבל כי זה שירים עם מלל מטופש שירי אהבה מטופשים , וגם לא אוהב את קריאות הקיפוח שלהם כל פעם שלא משמיעים אותם ברדיו,,,יותר מ10 דקות ,,, ולגבי המילים : מי אתה...צאי מיזה כבר ניסית את זה עליי ,,,,אפשא לעבור הלאה