רצח את אישתו

lmerav

New member
רצח את אישתו

אבל טוען לאי שפיות ועוד טוען שאוהב אותה ?? נשמע לכם הגיוני במקצת ? לדעתי - נשמע לי מגוחך !!! לדקור את אישתו בסכין מספר פעמים אבל לטעון לאי שפיות ולומר שהוא עוד אוהב אותה ?? אני יודעת שהגבול בין השינאה לאהבה הוא דק אבל עדיין נשמע לי מעט חולני ! לא? מירב

למה זה נשמע לך מגוחך ??

הרי קיים מושג כזה בפסיכלוגיה, אז כנראה שקיים מצב כזה. אני מניח גם שהשופטים אינם אידיוטים, ואם מפעם לפעם מעלים בפניהם טיעון של אי שפיות כנראה שיש מצב כזה.

חרוז

New member
מוכן לעזור? זקוק לעזרה?

בוא לפורום עזרה וסיוע. פורום עזרה וסיוע מיוע ליצירת קשר בין אלה המעונינים לעזור ואלה הזקוקים לעזרה וסיוע. במסגרת הפורום ניתן לכתוב על כל נושא בתחום הפורום. אפשר לעזור לסייע. אם את/ה זקוק לעזרה וסיוע - הפורום שלנו הוא הכתובת, נעשה ככל יכולתנו לעזר לך. פורום: עזרה וסיוע, נמצא תחת אשכול ``חברה`` ברשימת הפורומים. תודה ונשמח לראותך איתנו. בברכה (*** חרוז ***) מנהל פורום: עזרה וסיוע

RUT777

New member
רצח את אישתו

הגבר שרצח את אישתו שפוי לחלוטין, תמיד היה שפוי וביצע את הרצח בהיותו שפוי, האדם הזה תכנן את הרצח הוא אדם מלומד מאוד ובעל השכלה של פסיכיאטר ועוד תחומים ככה שידע בדיוק איך לעבוד על המערכת. לאנשים כאלה יש רק פתרון אחד, כיסא חשמלי. והיגיע הזמן להחיל עונש מוות במדינה הזו.

פורומית

New member
רצח את אישתו

כן, יתכן מאוד שהוא אוהב אותה ובכל זאת רצח אותה, זה רק מראה שבאמת מדובר על מקרה של אי שפיות אבל זה מצדיק רצח?????? איפה היו כולם עד עכשיו? אם מדובר על אי שפיות אז למה לא טיפלו באדם הזה כבר ממזמן? למה נתנו לו להגיע למצב של רצח? ולאישה תמימה ולא אשמה להגיע להרג? זה לא חוכמה לחכות שיקרה משהו ואז להכריז שמדובר על מקרה של אי שפיות, ואם תשאלו על מי היה מוטל האחריות להקדים תרופה למכה? אז לא יודעת בדיוק, אבל כל הסובבים אותו, המשפחה שלו / של האישה, השכנים וכו...

למעלה