רצח הישראלים בטול כרם

oded74

New member
רצח הישראלים בטול כרם

ראשית אני משתתף בצער המשפחות , המתאבלות על מות יקיריהם ומתפלל שנשמת הנרצחים תהיה צרורה בצרור החיים. אך יש בתוכי כעס וזעם לא רק על הערבים, אלא גם על היהודים שבחזירות מכוערת וקמצנות על עוד מאה מאתיים ש``ח מסכנים את חייהם כולנו יודעים שהמצב הבטחוני מסוכן , אז למה?? למה ?!!!!!! אני קורא לכל היהודים לא לקנות מערבים !!!!!! אני אישית נוהג כך מאז שהחלו התפרעויות בשטחי מדינת ישראל אם הערבים רוצים מדינה אין בעייה שיירקבו בה !!!! וכל החכמים שנוסעים בשבת לשוק בבידיא קונים חרא של סחורה בזול ובטוחים שעשו את עסקת במילניום - תתעוררו עובדים עליכם - ורוצחים אותנו. יהודים , אין טעם בקיצוניות מסוכנת - לנהוג בפאסיביות כלפי ערבים מה שלא צריך מהם - לא לקנות. ולא להתקמצן על כמה ש``ח - תקנו מיהודים בלבד !!!!!!!!!

thetruth48

New member
צודק ובגדול!!!

וגם לא מישוביי ערביי ארץ ישראל שהיו בהם מהומות

שרוף

New member
ראית מה זה ישראלי?

אין לא כבוד לא לעצמו לא למדינה שלו לא לכלום. בשביל 200 שקל כפי שאמרת הוא מוכר את הכבוד שלו ומראה את פניו האמיתיים. כסף,כסף,כסף. כך זה עובד ברמת האזרח הפשוט וכך זה עובד ברמת הכנסת שלנו. אני אישית לאחר המהומות האחרונות לא קונה יותר מערבים ביפו.

nirkabalo

New member
אותו דבר גם עם הקזינו....

אני לא מבין למה אנחנו צריכים לפרנס את הרוצחים הללו. הם מתנהגים כמו חיות ואנחנו עוד הולכים לתת להם אוכל. הם צריכים ללמוד שעד שהם לא יתנהגו כמו בני אדם הם פשוט ימותו מרעב. עכשיו ,יבוא איזה יפה נפש ויאמר :`` אבל למה כולם צריכים לסבול מאותם הקיצוניים...`` ואני אומר: איך בדיוק נודע למרצחים ,שיש אצלם יהודים בכפר??? למה אף אחד שהיה בסביבה לא ניסה לעצור את הארוע??? התשובה פשוטה:הערבים פשוט רוצים לחסל אותנו בכל מחיר. זאת עובדה, והוכחות לכך אנחנו רואים בסקרי דעת קהל שנעשים בקרבם שמראים על כך ש-75% מהערבים ברשות הפלשתינית תומכים בפיגועי הטרור ולא משנה מי עושה אותם ואיפה הם נעשים. רק אתמול יכלנו לראות ביומן הלילה של ערוץ אחד ,ילדים פלשתינים שרים על כך שהם יאכלו את בשר האוייב שלהם. עד לאן הגיעה החייתיות של האנשים הללו ,שבן עמי, ביילין ושאר פושעי ``תהליך השלום`` יושבים לסעוד איתם כאילו הם חסידי אומות העולם??? לכן אני קורא לכל אזרח ישראלי שיש שכל בראשו ,לא לקנות מערבים אפילו סיכה!!! זה שהממשלה הפושעת שלנו ,עוד מזרימה להם כספים זה לא אומר שאנחנו לא נהיה מוסרים כלפי עצמנו ,ונכניס כסף לכיסם של מי ששופכים את דמינו!!!

babakobi

New member
מסקנות מתבקשות לגבי הערבים

לדעתי,אנחנו עם של מתומתמים,אם צריכים לקרות לנו דברים רעים כאלה ועדיין להשאר אופטימיים ביחס אליהם ועוד לחשוב שאפשר לחיות איתם בדו קיום ובשלום . הכתובת שמתנוססת על הקיר היא :שהם שונאים אותנו ואם היה להם את הכח והיכולת הם היו זורקים אותנו לים בלי להסס. המסקנה הברורה והיחידה היא :לא להשאר נאיביים ולדבר אליהם אך ורק באותה השפה שהם יכולים להבין והיא - ``כוח``. וכמה שזה מצער וכואב אבל מי שנאיבי להאמין להם מסכן בכך את חייו ואנחנו עדים לכך כל יום , אז רבותיי , עד מתי ועוד כמה?...

למעלה