רצח על רקע אהבה וירטואלית

חתולהה

New member
רצח על רקע אהבה וירטואלית../images/Emo7.gif

באחד הימים, לפני מספר שנים, נפתחה מהדורת החדשות של הבוקר בידיעה: "גבר תושב תל אביב מרחוב........... רצח את אישתו וילדיו בזמן שישנו" בעלי ואני, שהיינו באותה עת בבית, הבטנו אחד על השני מבוהלים, ובעלי אמר: "זה הרחוב בו גרה מ. (חברתו הטובה מזה שנים). ניסיתי להרגיע אותו ולומר לו שאמנם מדובר ברחוב קטן, אולם לא יכול להיות. ניסינו לצלצל למ. הביתה, אך לא היה מענה. גם בטלפון הסלולרי שלה לא היה מענה. לאחר זמן מה נשבר בעלי ואמר לי: "אני נוסע לשם". מספר שעות מאוחר יותר צלצל אלי בעלי ובפיו בשורה קשה ומרה. מ. ושני ילדיה הקטנים נרצחו על ידי א. בעלה שכל כך אהבה. מ. מדריכת טיולים וא. נהג אוטובוס, אשר הסיע בין השאר תיירים, הכירו בשנות ה-30 לחייהם. א. הגרוש, התאהב מיד במ. הרווקה ובהמשך התפתחה בניהם אהבה שהובילה לנישואים וללידת שני ילדיהם בן ובת. הכרנו את א. כאדם עדין, אוהב, מתחשב ואבא טוב, אולם בבד בבד עם תכונותיו הטובות היה א. קנאי בצורה חולנית. קינאה, שהובילה לסוף המר מכל. עם השנים בעקבות קינאה זו התגלעו בין מ. ו-א. מחלוקות שגרמו להם לריחוק מה. א. האשים את מ. שהיא בוגדת בו ושיש לה אהבה וירטואלית. הכחשותיה של מ. נפלו על אוזניים ערלות. בלילה הנורא ההוא השכיב א. את הילדים הקטנים (3 ו-5) לישון לא לפני שנתן להם כמו אבא אוהב לשתות. למשקה הכניס סם הרדמה. לאחר מכן יצא מהבית. א. חזר לאחר מספר שעות כשמ. כבר ישנה את שנת הלילה האחרונה שלה. א. ניגש לאישתו ובדקירות סכין רצח אותה. מ. שהתעוררה בבעתה ניסתה להתנגד, אך לא הצליחה. לאחר מכן פיזר א. בבית חומר דליק והצית אותו כשילדיו ישנים-מורדמים. מעצרו לא איחר לבוא. בחקירתו סיפר א. כי לאישתו היה אהבה וירטואליח ארוכה וזה מה שגרם לו לעשות את מה שעשה. א. נבדק על ידי פסיכיאטר ונמצא כשיר לעמוד לדין שבסופו נגזר עליו עונש של מאסר עולם. (לא מספיק לדעתי) למרבה הזוועה א. לא הביע, ולו פעם אחת, צער על רצח אישתו וילדיו הכל כך קטנים וזכים. הסיפור הנורא הזה, האמיתי לחלוטין, קרה, ככל הנראה, על רקע אהבה וירטואלית. מזעזע ככל שיהיה לא היתה לו כל הצדקה לקחת את חיי אישתו וילדיו. התלבטתי קשות אם לספר את הסיפור, אולם נושא הפורום מיד הזכיר לי את סופם העגום והמחריד של מ. וילדיה. סוף שהלוואי והיה אפשר לשנות. חתולהה
"חייה ותן לחיות"

טאKילה

New member
סיפור עצוב..

ומוכר,אני זוכרת את המקרה הזה,נורא. עצוב לגזול חיים,עצוב המקרה הזה רצח אם וילדים.

אני זוכרת היטב את המקרה

על כל פרטיו. גם בגלל הסמיכות למקום מגורי דאז, וגם בגלל הרצח המבעית. לא יודעת באיזה קריטריונים הפסיכיאטרים בודקים, אבל אני יודעת בודאות שאותו אדם אינו שפוי, אינו נורמלי, מסוכן לציבור. לא יתכן שאדם נורמלי יעשה כזה דבר. מחריד ומזעזע.

חתולהה

New member
תגובה

משב רוח אביבי אם הפסיכולוגים היו קובעים שהוא אינו שפוי הרוצח לא היה מרצה יום אחד מעונש המאסר שלו. אולי כך עדיף. חתולהה

אני המומה../images/Emo12.gif

היי חתולתי היקרה אני המומה מסיפורך האם יכול להיות דבר כזה למה הם לא התגרשו למה לא ישבו לשוחח על הנושא הרבה למה יש לי נשמה כואב לי רק על הילדים שלא אשמים בכלום שוש האחת החיים קצרים תהנה מהם

חתולהה

New member
שוש יקירתי

גם אנחנו נשארנו עם הרבה למה?? ולצערי אין לנו מענה על כך תודה על תגובתך מסכימה עם כל מה שכתבת שיהיה רק טוב חתולהה

TALI TALI 30

New member
אני בהלם

זה ממש מחריד אבא שלקח את החיים של משפחתו ורצח אותם כמה אכזרי מה הילדים אשמים שלא נדבר על האישה אייך הוא יכול היה לדעת שהיא בוגדת בו הוא ניסה לדבר איתה ואים בכלל זה היה בגידה יש גירושים יש מגשרים יש יועץ נישואין אבל האמת שהיא והילדים שלה עוד קורבן מאלפיי קורבנות כל פעם אנחנו שומעים בחדשות מיקרים של בעל שרצח את אישתו בגלל שחשד בה אני אומרת לכם הגברים תאמינו בנשים שלכם ואים כבר נשים בוגדות אוו שמנהלות אהבה ורטואלית זה בגלל החסר בבית אהבה זוגיות אבל לרצוח זה לא שיטה לכן אני אומרת חייה ותן לחיות ואים לא קדימה לרבנות עצוב לי

stormfeeling

New member
אם כבר מספרים אז לספר את כל האמת

אני במקרה הכרתי את הבחור, ואני לא מצדיקה אותו לדקה שלא תבינו לא נכון. אבל הסיפור המלא הוא שאותו בחור לקח את המחשב שלו לטכנאי והטכנאי הוציא לו את היסטורי של האי סי קיו ומסתבר שהבחורה ניהלה רומן וירטואלי עם בחור אחר ועשתה גם סייבר סקס. הבחור שבעבר חווה את אותו המקרה עם ההורים שלו (לא וירטואלי) ומכיוון שנשלח למוסד ושם אנסו אותו , כתוצאה מזה הוא העדיף את המוות של הילדים שלו מאשר שיאנסו אותם והוא ניסה להתאבד בעצמו אך מכבי האש הגיעו באותו הרגע למקום . אבל אני אישית בעד אהבות וירטואליות לי היו שני חברים מקסימים מהאינטרנט ביי

חתולהה

New member
תגובה

את עברו של הבחור אינני מכירה, אבל גם אם האישה ניהלה רומן וירטואלי, אין הצדקה לפשע המזוויע שנעשה. אפשר היה לפתור את זה בדרכים אחרות, ולא לרצוח את ילדיו בגלל הפחד שהם יעברו מה שהוא עבר-מזעזע.

למעלה