רצח עם בפאראגואי

רצח עם בפאראגואי

אני מבקש מידע על הנושא הזה. אם יש מישהו שחקר אותו או במקרה נגע בו אבקש לספר על כך - אם אפשר - בקצרה - בפורום. (מדובר באינדיאנים בדרום אמריקה שכנראה באמתלה של "סוציולוגיה אנתרופולוגיה" ורצון לסייע להם - נעשה רצח הדרגתי. זה נוגע לכל שוחרי אזרח כי גם אצלנו יש כל מיני ארגוני סיוע שמבקשים לעזור בנפרד לכל עדה וזה עלול להיות כיסוי לרצון לחבל בעדה (אתיופים,קווקזים,ניצולי שואה וכו).

זה בוצע באמצעות עיקור שלא בידיעת

המעוקרים, הפעם זה כוון נגד גברים. בדרך כלל מעקרים נשים. בשנות ה-70 הופק על כך סרט דרום-אמריקני, ראיתי אותו בסינמטק תל אביב. הסייפא של דברייך מענין כי אכן ישנה מגמה של targeting קבוצות אתניות שונות בישראל, ידוע לי שזה נעשה בעיקר ע"י "מחקרים" פסיכיאטריים, למשל כאן ב'אברבנאל'. דרך אגב, זו לא את שכל הזמן עסוקה בעניני ילדים שנחטפים ונרצחים בידי מוסדות הרווחה בישראל?

כן . אני מודאגת בענין ילדים......

בהכירי את חוק "העובדים הסוציאלים", בהכירי את בית המשפט למשפחה, בהכירי את יחידות הסיוע של בתי המשפטו למשפחה, ובהכירי היחס ל"זכויות הילד" בארץ. מלבד זה בהכירי את "קופת חולים כללית" ו "מכבי" בעניני רשלנות רפואית, ובהכירי ב י י ח ו ד את בית המשפט העליון. (כמו כן בזכרי את הפסיכולוגים שנפטרו בפתאומיות ואת כב שופטת הערעורים שנפטרה)

למעלה