רצח רבין - הספר

TomerZimmermann

New member
רצח רבין - הספר

אוקיי. אז אני מניח שכולכם שמעתם בזמן זה או אחר על הספר שנקרא "מי רצח את יצחק רבין?". ספר של בערך 150 עמודים על הקוסנפירציה... אמור להיות מאד מעניין, אני אקרא אותו בקרוב (אם אני לא טועה כבר לא מוכרים אותו אבל אני לא בטוח). יצא למישהו לקרוא את זה? זה באמת מעניין? בנוסף יצא עכשיו ספר חדש שנכתב ע"י קרוב משפחה של הרב עובדיה... הוא מעלה תיאוריה מעניינת (כמו כל קונספירציה) שיגאל לא באמת רצח אותו אלא רק פצע אותו. החלק המעניין היא ההוכחה החד משמעית שהוא מביא לכך - סיאנס שנערך בו הועלה רבין ובו רבין סיפר שנרצח ע"י סוכן שב"כ... נכון שעכשיו כולנו מאמינים לקונספירציה?!

RedStorm

New member
האאאאא אהההההה

אם קרוב משפחה של הרב עובדיה אומר שהוא ערך סיאנס והעלה את נשמתו של רבין וקיבל ממנה את כל הסיפור אז ...!אני מאמין! בכל מקרה יש באמת כזה ספר? אני שמעתי וקראתי קצת מספר שנקרא "סרק" שעוסק בנושא

srullli

New member
הנושא הזה של רצח רבין

הוא ממש נושא פופולרי כאן בפורום .....

Mondlicht

New member
אם הרב אומר! מי אני שיתווכח

אני אומר שהוא רק מנסה לכסות את התחת שלו.... ויגאל אמיר? האם אנחנו רואים כאן את הגרסה הישראלית ל ג´יי אפ קיי? האם הוא היה סתם שעיר לאזעזל? אולי הרב שטף את שכלו? P:

IC4

New member
פורום יגאל עמיר

הרב נכנס עם שלושה שומרי ראש עם קלצ´ניקוב ולקח אותו לדיבור מבוגרים מניפולטיבים משכנעים ומנצלים צעירים חסרי כיוון מוגדר בחייהם יגאל עמיר קורבן לנסיבות הרי כולנו ראינו את אמריקן היסטורי איקס אבל עדיין אני לא מבין למה לקח שש שנים לדבר על הנושא הזה ?

Mondlicht

New member
כי לא אכפת

לנו עד שיוצא ספר :אני אומר שהנושא הזה כל הזמן היה אצלי בתרדמת אפילו העלתי השערות כמה פעמים..אבל לא היה לי עם מי לדון בזה

למעלה