רצח רבין , כנסו..

רצח רבין , כנסו..

בכל שנה בזמן אזכרת רבין אינני יכול שלא לתהות בשאלות מסביב למקרה זה, למשל ישנה סברה שנאמרה בראיון מוסווה בטלויזיה לפני כמה שנים ע"י איש שב"כ לשעבר (כך הוא טען) שרבין לא נהרג מיריות יגאל עמיר אלא נורה בגבו לאחר מכן ברכב ושלאה רבין רעייתו יש יד בעיניין, וראו מה קורה כעושים גימטריה לגברת לאה רבין:

ל=30 א=1 ה=5 ר=200 ב=2 י=10 ן=50

סה"כ 298

200=ר 90=צ 8=ח

על ראש הגנב בוער הכובע?

גם אני לא טענתי אם נכון או לא

אני לא מדבר על המקרה אם נכון או לא סתם מראה את הצירוף המקרים המוזר הזה.

Apotheosis

New member
אני מסכים שלאה רבין..

הייתה אישה "קרת רוח" אולי יותר מידי.. אבל אני לא סובר שהיא בהכרח פנתה לרוצח שכיר שיעשה לה "ג'סטה" (טובה), אלא שהיא עצמה נמנית עם ישויות אפלות יותר והם - בנוסף לקליעים שפגעו ברבין, קשרה קשר רעוע עם הצד החוצני - וגרמה להם לירות את הכדור הרביעי - כדי שהעסקה תושלם - מי יאמין לזה? אף אחד.. מאחר ואת רוצח רבין אפשר לראות בעין הבלתי מזוינת - והוא נידון למאסר - בעוד מה שעיננו לא רואות - אין אנו יודעים להאשים - אז נשארה "קונספירציית הכדור הרביעי" , גימטריה לא חייבת להיות קשורה לכל דבר, כמו כן דילוג אותיות - האמת היא נסתרת - ולפעמים היא גם לא נעימה לצופה העיוור..

Apotheosis

New member
אולי לא-ה רע-בין (רעה בין ישויות האלוהים)..

"ויבואו בני האלוהים והשטן בניהם" - אני חושב שהיא פשוט "הפעילה את קסמיה" על אדם תמים שבאמת עשה רבות לקידום השלום - אבל נכנעה להשפעות שליליות בדרך.. יש המון קונספירציות כאלה ומשום מה- תמיד האישה היא זאת שמופללת - מה שגורם לי לחשוב פעמיים על המין הנשי לפני שאני מתקרב אליו רוחנית..

Apotheosis

New member
אפשר להגיד אותו הדבר..

על מגדלי התאומים, על רצח גנדי, התנקשות מרתין לוטר קינג, רוצח ג;ון לנון, יהודה המכבי אשר רצח את ישו, את סיפור המכבים והתאבדותם לנוכח אויביהם, כתות שונות של "שליחי האלוהים" אשר הרעילו או גרמו הלתאבדות של המונים - גורואים ומנטורים אשר לקחו על עצמם להדריך את התמימים והצמאים לידע רוחני - אל השקר והריגת הפיזי שלהם - כשנשמתם משוכנעת כי הם צודקים מאחר ורוחניות ומנהיגיה - תמיד היו נסתרים או מעטים - ורק כעת, כאשר לא נותר עוד מקום להנאות - הסבל מפיל עלינו את אותותיו לחפש את הפנימיות הרוחנית.. האם ניתן לנתח את כל רוצח בגימטריה? תגיע תמיד לצד האפל והשפעותיו - נאמר לכן תמיד תודה על כל שליח -א-מ-ת - אשר הסביר לנו את האלוהות וריפוי האלוהות במילים יפות והפיץ את אהבת החוצנים דרך משלים או קיבוץ קבוצות - כגון ישו ותלמידיו וכן הלאה.. משה ואהרון.. בכל דור קיים לו מנהיג או פילוסוף שכבש את רוב הקהל - הקהל הרע פשוט מיהקר להשמידו מאחר ולימוד האמת מכעיס אותם - ולכן הם גם גורמים "לשיכרון חושים רוחני" כאשר אתה נמשך לרוחניות יותר מידי ושכח את מהותך הפיזית - ללחום בהם פיזיתM ולנצחם רוחנית.

מי ייתן והמרפאים האלוהיים האמיתיים יגעו בליבנו - ויתמזגו בנשמתנו באהבה - ונשרוד את מלחמת החורמה הזו - אמן.

למעלה