רצח רבין.

רצח רבין.

דבר הטריד אותי זמן רב בקשר לרצח רבין. כל הסיפור פשוט לא מסתדר. לדוגמא שיר לשלום שנמצא בכיסו. קחו דף וקפלו ל-4. קחו עפרון ונקבו את הדף בנקודה מסוימת. כמה חורים קבלתם? איך זה שבשיר לשלום של רבין יש רק חור אחד? קחו כוס קפה ושפכו על הדף מה צורת הכתם שקבלתם? למה הכתם על הדף של רבין לא סימטרי??? כמו כן איך תסבירו את זה שדוחות הנתיחה מראים כי רבין נפגע בלב (פצע החדירה היה מקדימה) בעוד שיגאל אמיר ירה ברבין מאחורה? מצורף בזה כתב תביעה עם תוצאות הנתיחה. אשמח לראות עוד דברים בקשר לרצח.

Darewolf

New member
דבר אחד שהטריד אותי בתלונה:

GSW: Gun Shot Wound תורגם לפצע יריה בחזה, בזמן שזה יכול להיות פצע יריה בכל מקום. Darewolf.

Zippoman

New member
מסכים, אבל...

מה אתה טוען שהקונספירציה פה, אני מבין, יש פה הרבה נתונים סותרים, אבל למה אתה טוען שהם מובילים..?

TerminalFrost

New member
דגדדדדייייי כככבבבברררר

הוא מת מזריקת רעל שעב"מים הביאו לכדור הארץ להריגת פרות בהודו!!!!! לא לא הוא מת מנשיכת עכבר חולה איידס שנשלח ע"י החזבאללה בכלל להרוג את שולמית אלוני!!!! לא לא הוא מת מקרן לייזר בין-כוכבית שהוסטה ע"י לווין-ריגול סורי, שבכלל הייתה מכוונת להרוג את סאדאת לפני 20 שנה, שנשלחה ע"י מקבילנו בני-באדם ביקום המקביל לשלנו על הכוכב אלפא-פריים!!!1 נמאסתם אתם והתיאוריות שלכם על רצח רבין! את מי זה מעניין! הוא מת! מת מת מת|סגדש| ולא משנה כמה תדונו בזה, זה לא יחזיר אותו לחיים. תתמודדו עם זה - הא!

A.L (boy)

New member
אז ברוח הפולטיקה הנושנה אני אציע לך

שמור על איפוק! ותזדיין בסבלנות. אם אנשים רוצים לדבר על רצח רבין ועל הנסיבות שהובילו לאירוע הטראגי הזה, זו זכותם המלאה! דווקא, העיניין עם החור שנוצר רק בחלק אחד מתוך ארבעת קיפולי הדף נורא מסקרן אותי, אף על פי שלכולנו ידועה זהותו של הרוצח. השורה האחרונה בהודעתך נורא תמוהה ומיותרת המצביעה על שטחיות מסויימת מצדך, והיא גם בכלל לא הנקודה שבהעלאת נושא הרצח. לא מזמן הביאה אילנוש קטע על רצח נשיאי ארה"ב, אז מה?! אם נדון בזה זה מה שיחזיר אותם לחיים...? גיב מי אה ביג ****** פייבר!

evan

New member
יום יבוא...

אולי אכן יום אחד אנשים יקומו ויבינו שהאנשים שמנהגים אותנו (לא החברי כנסת והשרים שמתחלפים כמו בובות.)אלא הגנרלים ואנשי ההון המקורבים להנהגה הם לא כאלה בובות נחמדות דוברות אמת שלעולם אין להטיל דופי בדבריהן.ורק דבר אחד עומד בפניהם-טובת המדינה והציבור. וכשצריך לשקר לגמרי אז הם יעשו את זה בלי להסס. טוב נו אני סתם חולם. תמיד נהיה מיעוט פיכח לעומת טיפשות הרוב.

בקשר לחור - באמת מעניין..

בקשר לדם...אולי הוא פשוט נמרח, הרי רבין זז שם די הרבה מרגע הירייה ועד מותו (
). והנה עוד משהו מעניין. יגאל עמיר נראה שהוא יורה רבין ביד שמאל בעוד בשיחזור הוא השתמש ביד ימין... מי יודע...אולי השב"כ רצח את רבין אחרי הכל.......

למעלה