רצים את מרתון ברלין לשחרור גלעד שליט

segalron

New member
רצים את מרתון ברלין לשחרור גלעד שליט

שלום רב, אני מזמין אתכם להצטרף ליוזמה חדשה: ביום מרתון ברלין, ה-20 לספטמבר 2009, יהיה גלעד שליט 1183 יום בשבי החמאס. 1183 רצים מכל העולם, ירוצו את מרתון ברלין בשם שחרורו. הכנסו לאתר שלנו לפרטים נוספים: www.Run4Me.com גם אם אתם לא מתכוונים להשתתף במרתון ברלין או לא מכירים אנשים מהאזור, אנא הפיצו את האתר - חשוב שאנשים יידעו שמשהו מיוחד קורה השנה במרתון ברלין. אנא הצטרפו ועזרו להפיץ את האירוע גם דרך פייסבוק - חשוב בימינו לא פחות מהאתר: http://www.facebook.com/event.php?eid=113996798766&ref=ts#/event.php?eid=113996798766&ref=ts מיותר לציין, שהפרויקט נעשה בתמיכת המטה לשחרור גלעד שליט, שגרירות ישראל בברלין וכן הארגון הגרמני-ישראלי בברלין. בברכה, רון סגל מנהל הפרויקט [email protected] 0049.1766.1717.539

אתה-מה-זה-פסימי ! עוד 3 חודשי-שבי ?

נדמה לי שאברום בורג בין המשתתפים במרתון ברלין. אם זה נכון, חשוב לגייס אותו ליחצ"ן את הענין... אבל מדוע לתכנן תכניות פסימיות/ריאליות (מחקו את המיותר לדעתכם) כל כך ?

segalron

New member
תגובה לדן בן תרצה

שלום דן, במייל הראשון ששלחתי למטה לשחרור גלעד שליט, איחלתי שנעבוד קשה לשווא. אני עדיין מאחל כך, במיוחד לאור גל החדשות החדש. ועם זאת, אני עדיין עובד קשה. פרויקט כזה - גיוס 1183 רצים מכל העולם למרתון ברלין - לא קורה תוך יום, שבוע או חודש; מדובר בתכנון של מספר חודשים, וגם שיש לפנינו עוד שלושה וחצי חודשים - זה בקושי מספיק בשביל להגשים את הפרויקט. אני לא פסימי, אני מלא תקווה, ועם זאת ריאלי. אאתר את אברום בורג וארתום אותו לפרויקט. שלך, רון סגל מנהל הפרויקט

קמנצינד

New member
יש לי שאלה אחרת

האם בדקת את היעילות של מרתון כזה למען שחרורו של גלעד ?

יונה1

New member
ולי יש שאלה אחרת אחרת לסגל ולכולם

ואם הרשויות היו סתם כך וממש לא בצדק, יום בהיר אחד זורקות אותך מהבית שלך ואתה וילדיך הייתם נותרים כמה שבועות ברחוב. האם היית מארגן ריצת מרתון בברלין, הולך לפתיחה חגיגית של תערוכת כרזות, מעודד כתיבת בלדות על הבית שהלך, עושה "עצרת" אליה תזמין את ראש העיר, יוצא ל"מסע נקמה" מתוקשר בחמאס, או שורף צמיגים מול העיריה???

segalron

New member
תגובה להודעה מאת קמנצינד

שלום רב, תודה על התעניינותך בפרויקט. אני לא בטוח שאני מבין את השאלה שלך; כיצד ניתן לבדוק מראש את היעילות של פעולה כלשהי, חברתית או מדינית, למען שחרורו של גלעד שליט? האם יעילותה של הפעולה הצבאית למען שחרורו של נחשון וקסמן לא נבדקה כראוי ולכן כשלה? האם שירה בכיכר רבין למען גלעד שליט יותר או פחות יעילה ממרתון ברלין? כולי תקווה שעצם העובדה ש- 1183 רצים מכל העולם, ולא רק ישראלים או יהודים, ירוצו את אחד המרתונים המפורסמים ביותר בעולם, למען גלעד שליט - תישא פרי. אני מאמין שלא רק פעולה אחת, אלא מכלול פעולות, יביאו לשחרורו של גלעד. ואני מחזיק אצבעות שבכל רגע אקבל ידיעה שאפשר לבטל את כל ההכנות לפרויקט... בברכה, רון סגל מנהל הפרויקט

קמנצינד

New member
תשובה וניסוח מחדש של שאלתי

אני לא חושב ששירה בכיכר רבין למען גלעד שליט יותר או פחות יעילה ממרתון ברלין. אנסח מחדש את שאלתי : באיזו דרך, לדעתך, יתרום מרתון ברלין לשחרורו של גלעד ?

segalron

New member
תגובה לקמנצינד

שלום, כל מי שרץ יודע - בין אם אצן מקצועי או כתחביב - שריצה היא דבר מאוד משחרר. תחושת החופש בזמן הריצה, לדעתי, היא אחת הסיבות שאנשים דובקים בספורט המוזר הזה, שבשבילו אין כל צורך בהכשרה מיוחדת או בציוד מתוחכם - רק זוג נעליים טובות. מרתון ברלין הוא מהמפורסמים בעולם; שיאי עולם נשברו שם לא אחת ומשתתפים בו כל שנה, כמו גם השנה, למעלה מארבעים אלף איש. אם 1183 מתוכם - לא רק ישראלים או יהודים - יבחרו להקדיש את הריצה שלהם למען שחרורו של גלעד שליט, יש לדבר כוח. התקשורת מן הסתם תהיה מעורבת. כאמור, לא כוחה של פעולה אחת, אלא כוחן המשותף של פעולות רבות, הוא שיביא להעלאת המודעות והפעלת הלחץ על הגופים/אנשים הרלוונטיים לפעול במרץ לשחרורו של גלעד. אני מזמין אותך לעזור לנו בהפצת האתר www.Run4Me.com וקבוצת הפייסבוק http://www.facebook.com/posted.php?...9&comments#/event.php?eid=113996798766&ref=ts בברכה, רון סגל מנהל הפרויקט

קמנצינד

New member
גם אני אוהב לרוץ !

פעמים בשבוע, אני רץ עשרה קילומטר. אתה חושב שאם אודיע לפני כל ריצה, שהיא למען גלעד שליט, זה יפעיל איזשהו לחץ על האנשים הרלוונטיים (מי אלה, אגב...) ?

למעלה