רציתי בבקשה לשאול שאלה L.C

רציתי בבקשה לשאול שאלה L.C

אני מייבא סחורה מחו"ל אני בשלב של העברת כסף הבנתי שיש דבר כזה L.C כמו ערבות בנקאית אפשר קצת אינפומציה על הנושא תודה קרן

תודה רבה ,קשה לי קצת להבין

תסביר לי בגדול איך זה עובד? האם כל ספק מקבל זאת? האם זה יכול לגרום לבעיות כלשיהם? תודה על העזרה שלכם קרן

הלך החשיבה שלך די מפחיד....

אם את/ה טרול, אני אני ארגיש יותר טוב. אבל אם את/ה איש או אשת עסקים שמנסה את מזלו ביבוא, דעתי שהמוצר שאתה מייבא הוא מוצר די זול או אלמנטרי כזה שלא צריך לוודא אם במשלוח יש בדיוק מה שאתה באמת מצפה לו כשתפתח את האריזה של המשלוח כשהוא יגיע אליך.... דעתי שהמצב האופטימלי/אידיאלי הוא כשאתה והאדם ששולח לך סחורה מכירים ומאמינים אחד לשני. כל שיטת הLC היא נושנה,דעתי האישית ומתבצעת בין אנשים שלא מאמינים (השולח רוצה לוודא שיקבל הכסף!) או שצריכים לעבוד דרך שיטה בנקאית כזאת שהספק יקבל את הכסף כאשר אתה תקבל את הסחורה בארץ הקבלה... אבל, הוא גם יכול לשלוח לך מוצר פגום או אחר ממה שהבטיח לך לשלוח או אחר ממה שתוכל לשווק, כי ציפית למשהו ספציפי....וקיבלת משהו אחר ממה שהבטיחו לך ! LC לא מגן עליך במקרה הזה.... כך שLC, מגן על ספק הסחורה יותר מאשר על הצד שמקבל את הסחורה וצריך לוודא שזה המוצר שהוא מצפה לו באמת ושהבטיחו לו הספקים בחו'ל... זהו (על רגל אחת...)

הדרך היחידה למנוע משלוחים עם...

אם מדובר במשלוח יקר.... דעתי שהדרך היחידה למנוע משלוח סחורה פגומה או כזאת שלא הזמנת, היא להיות במקום כאשר הסחורה נארזת בחו'ל וללוות את המשלוח עד שהוא בידי חברת ההובלה (במטוס או באונייה) ולוודא שזה בדיוק מה שהזמנת....כדי לא ליפול עם תשלום מראש בארץ הקבלה על משהו שלא הזמנת ! אחרת תפסיד את כל הכסף שהשקעת כתוצאה....כאשר אתה מתעסק עם זרים בחו'ל שאין להם אמון שיקבלו ממך תשלום בצורה רגילה כמו העברה בנקאית רגילה בלי LC.

הי שמוליק

אני לא טרול ,לא יפה אתה מעליב): אני אשת עסקים ,התחלתי לעבוד עם ספק חדש עשיתי הזמנה בסכום לא קטן אבל גם לא 100,000 $ אנחנו לא מכירים חוץ מטלפון ואימייל וישנו חשש לסחורה במיוחד שעובדים עם ארצות המזרח הרחוק אז אמר לי חבר תעביר לו L/C לכן שאלתי מה זה המושג. מה היית עושה במקומי? מעביר את הכסף? אם אתה או אתם יכולים תסביר לי איך נעשה L/C תודה רבה קרן

אם אין לך חשש שהוא לא יסטה

מאיכות או האינטגריטי של המוצר שאת מצפה לו ? תתיעצי עם עמיל מכס או בבנק איך לפתוח LC... ותעבדי כך.... אני אישית לא הייתי מתחיל מערכת יחסים שיש לה עתיד כספי כלשהוא בלי להכיר אנשים אישית... לאנשים מהמזרח יש תכונה להגיד כן על כל דבר שאת מבקשת מהם ולשלוח לך דברים שונים ממה שאת מצפה אח'כ... אני הייתי לומד את מהות המוצר עד המרכיב הכימי שהמוצר בנוי ממנו... ופוגש אנשים אישית... אבל זה אני ! ולא התכוונתי להעליב , פשוט מדהים לקרוא שמישהו רוצה ליבא משהו ולא יודע מה זה LC... אז זהו, הסברתי את נקודת הראות שלי. זהו

תודה רבה לך שמוליק

עד היום עשיתי יבוא בקטן ,כל תשלום במזומן. לא ידעתי אפילו על מושג L.C אבל אלה החיים לומדים. את המוצר שאני הזמנתי ראיתי דוגמאות שלו לפני שהזמנתי. יש מצב שלאחר שליחת דוגמאות ישלחו לי מוצר אחר? :( תודה על הכל קרן

סטריינג'ר טינגז האפן אין לייף ...

אולי תקחי ממנו המלצות על קליינטים מרוצים במדינות אחרות שתוכלי להתכתב אתם או להרים להם טלפון לקבל פידבאק על הספק? משהו בסגנון הפידבאק על מוכרים בEBAY .... האמת שאני קונה הכל ברשת בארהב(באלפי דולרים לפעמים גם כן!) בכרטיסי אשראי,כי כאן בארהב חברת האשראי נלחמת עבור הצרכן אם יש לו בעיות עם המוצר ואפשר להרים דיספיוט עם הספק.... אולי עדיף שתתחילי לקנות בכמות קטנה ממנו רק כדי ללמוד ולהכיר את הספק הזה. אני בחיים לא הייתי קונה סחורה בעשרות אלפי דולרים מספק שאני לא מכיר ושאין לי עליו המלצות או פידבאק מהימן. אבל זה אני ! בהצלחה

ננסנס

New member
לא מדויק

באופן חד משמעי, LC בהחלט יכול להגן עליך מאיכות סחורה ירודה. צריך להגדיר את איכות הסחורה ב LC ולדאוג שטיב הסחורה תאומת לפני אישור הקבלה. הדבר נעשה בעסקאות רבות כגון בעת יבוא עץ (לבדוק כי אינו רקוב והגיע במידות הנכונות), ברזל או סתם חולצות...

afikiminfo

New member
על SGS שמעת? ../images/Emo97.gif

ואם לא, צרי קשר במסרים או בטלפון 054-4279115 בשעות היום. בהצלחה אלי

dbusiness

New member
הצעת שירות נאמנות ע"י נציגות בסין

קרן שלום, אם הינך מיבא את המוצר מסין אוכל להציע את שירות הנאמנות ע"י נציגות סינית המאפשרת לבדוק את אמינות הספק והמוצר . ניתן ליצור קשר ואף יתכן ואןכל לסייע במציעת ספק זול יותר. לשירותך קאופמן דוד DKGT 0544-868878

המקשר

New member
העברה

ניגשים לבנק מוסרים העתקים של הסחורה ומבקשים שהבנק יטפל וישלם שהסחורה בארץ אם הסכום נמוך לא כדאי עדיף לשלם את כל הסכום ולשחרר את הסחורה ליתר פרטים תתקשרי אלי 0505254966 משה אני אדריך ללא תמורה

ננסנס

New member
LC

הינה דרך מצוינת ומקובלת בתחילת מערכת יחסים עם ספק בינלאומי חדש. מציע לפנות לבנק שלך שיסביר לך במדויק את התהליך, העלות וכו' אך בגדול מדובר בשיטה בה הקונה (את) מבטיח לספק את התשלום מראש אולם הספק לא מקבל את התשלום עד שהוכח כי הסחורה הגיעה ליעדה (ההוכחה והערבויות נעשות באמצעות הבנקים שלך ושל הספק). הדבר מקובל בעסקאות עם ספקיןם חדשים ולא מוכרים, בעסקאות גדולות ובעסקאות עם מדינות בעלות מערכת משפטית מפוקפקת (LC כפוף לחוק הבנלאומי).

כן ! אבל עבור זאת אתה צריך לדעת...

הרבה על המוצר שאתה קונה ! תקן אותי,אם אני טועה: אני מסיק שהבחורה לא כל כך מנוסה ביבוא (וגם לא מנוסה ומכירה המוצר שהיא מנסה ליבא,היא גם בכלל לא פירטה מהו המוצר,אז על מה בכלל הדיון פה? על הפנטום של האופרה או על הצ'ופצ'יק של הקומקום? שאבין...) אם אין לה ידע מה זה LC.... ואתה כבר הפכת אותה לבוגרת ביזנס סקול והארברד MBA. זהו

למעלה