רציתי גם לספר שנפגשנו אתמול עם

רציתי גם לספר שנפגשנו אתמול עם

אילן הניג מקליינטה, הדי ג`יי שלנו. הוא מ ד ה י ם, יש לו כל כך הרבה ידע על כל סוגי המוזיקה, ויש לו רעיונות מדליקים לשירי כניסה ויציאה, ובכללל למוזיקה, והוא קורא אותנו נורא טוב... ישבנו איתו כמעט שעתיים ולא סיימנו עדיין, ואנחנו נפגשים שוב כנראה בשבוע הבא. בקיצר, גדול וענק הבחור. מומלץ בחום :cool:

*שיר

New member
אחלה! זה גם ה-DJ של הילית, נכון?

איזה רעיונות היו לו לשירי כניסה/ יציאה, אם מותר לשאול?

האמת שאנחנו עוד לא סגורים על השירים

אבל כנראה נלך על ביצועים מדהימים של שירים של אלויס פרסלי, שאני יודעת שנשמע קיטשי, אבל אם תשמעו את הביצועים...תתעלפו - כמה מהם הם מפסקול הסרט Honeymoon in Las Vegas אם מישהו מכיר...עם ניקולס קייג`. אני אדווח בהמשך...

*שיר

New member
ומה היו הרעיונות של אילן?

אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים...

תשמעי, קצת קשה להסביר בלי לשמוע..

אנחנו חיפשנו שירי כניסה לחופה שיהיו מאד רומנטיים, אבל שיעשו לנו משהו בלב. או שיהיו מיוחדים ולא רק אניה ומוסיקה קלטית או לורד אוף דה דאנס, שלמרות שהם מאד יפים, קצת נראה לי שמוצו.... אז למשל: יש את המוסיקה של משימה בלתי אפשרית ושל ספרות זולה (שנדמה לי שהזכרתי פה בפורום כבר, וזה פשוט עושה התקפי לב למבוגרים, ומגניב בטירוף את הצעירים....) אבל אנחנו חיפשנו משהו קצת יותר רומנטי: מאז שאני ילדה, חשבתי שהשיר של אלויס Can´t help falling in love with you הוא רומנטי מדהים....אבל אלויס עצמו הוא קצת קיטשי.... אז מה שאילן העלה, זה שני ביצועים מדהימים ומיוחדים מאד של בונו מיו -2 לשיר הזה, עם עיבוד נהדר של השיר הזה, שאחד מהם מאד נדיר - וזה כנראה מה שניקח - והשני זה השיר כמו שהוא מופיע ב"ירח דבש בלאס וגאס" ופשוט עושה צמרמורות (כמובן למי שאוהב את הסגנון....) חוץ מזה, אנחנו מתכוונים לשים מוזיקת ג´אז בקבלת הפנים והוא העלה כל מיני סגנונות ומבצעים, שאני אפילו לא זוכרת אותם... אני ממש ממליצה עליו, הוא הולך ממש בכיוון שלך, ומאחר ויש לו ידיעות כל כך נרחבות, הוא מספיק גמיש להציע פתרונות טובים ומקוריים.

*שיר

New member
נשמע נהדר

גם אנחנו הולכים על ג´אז (קצבי) בקבלת פנים

למעלה