רציתי לברך כל אחת/ד מכן/ם...

טומי*

New member
רציתי לברך כל אחת/ד מכן/ם...../images/Emo74.gif

בשנה טובה באמת, בבריאות טובה, באושר על שלום כבר לא דיברנו שנים, אז מה אנחנו רוצים בסה"כ? רוצים קצת שקט,לילדנו ולנו. והמון שמחה בלב! שנה טובה!

אלהלה

New member
רוצים עוד עוד עוד../images/Emo13.gif

רוצים כבר בטחון כלכלי וגם אחר, רוצים שלווה בסגנון ניו זילנד, רוצים גשם. ורוצים מתכונים הונגריים טובים ומוצלחים.

דרדרית

New member
שנה טובה ומאושרת לכולנו

ולכל בית ישראל מצרפת כרטיס ברכה ברוח של פעם...

גלי®

New member
שנה טובה , לחברי פורום "תרבות

הונגריה" , מחברי פורום "שנות ה60" ...

קרן משם

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנת בריאות מעל לכל! שנת הגשמה! אושר, שלווה והרבה אהבה
קרן

תמי 80

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום

שתהיה לנו שנה מתוקה עם הרבה בריאות ובטחון הרבה טיסות לבודפשט ובחזרה.

ברק 188

New member
שנה עברית חדשה,לפורום הונגריה.

להונגרים נאחל כושר,להנגריות יצא מזה אושר,=אחרי זה יופי של אוכל נו... ועכשיו אפשר לברך שנת שגשוג ,שלום ואחווה,וכמובן בריאות טובה חובה . לשנה זו בירושלים השלמה,ושנה הבאה כולם טיול להונגריה חובה ומהר פן נאחר לפני ש..."הירו" יגיע והמחיר ירקיע.

עב

New member
שנה טובה ומתוקה

שנה טובה לכוללללם ולחברי הפורום גם הונגריה הייתה רק תחנה בדרך ארוכה נאחל לכולנו שנמצא כאן את מקומנו שתהא זאת ארץ זבת חלב ודבש באמת...

orlu

New member
ברק?????הושפעת מהמפגש אני

רואה (דור שני ,לא להיבהל....) התוספת שלי מן הסתם לברכה,== כושר== גם לנשים שמא לא תתלוננו הגברים על אי אושר בחייכם. ביי

ברק 188

New member
../images/Emo88.gif, אמת ונכון לגבי כולם...

ללא הבדל מין,גזע,דת וכ'ו הדרך אל האושר עוברת דרך חדר הכושר,ואחרי הכושר חוזרים לחדר האושר (לא מה שאתם חושבים)ל מ ט ב ח, ורק לאר מכן למטווח.

liti

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo74.gif

עם הרבה אוכל הונגרי טעים, אהבה שלום ובריאות ושנמשיך להישאר במרומי הסטטיסטיקה ולשאת בתואר העם הכי חרמן בעולם...

vera2

New member
../images/Emo78.gifלLiti שלום ושנה טובה

ניסיתי להכנס לפורום שלך הביקורת מסעדות אבל, לא הצלחתי הבקשה שלי אם אפשר לעשות לינק מהכתובת הרשומה בהודעות שלך בפורום שלנו לפורם שלך? בתודה מראש Vera .

למעלה