רציתי לברר האם הפורם פעיל???אני רואה שלא פעיל

שרון123

New member
השאלה אם פעיל או לא תלויה רק בנו

אם נעלה דיונים, נשתף בתחושות, וניתן אמפטיה זה לזה, הפורום יהיה פעיל.

אחשל

New member
שאלה טובה ומצערת ../images/Emo4.gif

אני מתנצל על נוכחותי המועטה בפורום, תוצאה של עומס בעובדה ומצב בריאותי לא משהו. כמו שענתה שרון, הפעילות תלויה בכולנו הכותבים והקוראים בפורום. ניר

יפית מן

New member
באמת מכאן ולהבא מין הראוי אפילו להכנס ורק

להגיד בוקר טוב ואז ממילא תמיד יהיה משהו שגם יחזיר בוקר טוה,ואז מתפתחת שיחה,תמיכה וכו' אני חברה בכמה פורמים וישנם אפילו שאין מה לכתוב וכשעונים לכותב מיד אפשר לפתח נושא לשיחה כי לפי מה שחיפשתי אין עוע פורם שבו איבדנו ףאו בן,או בת,או נכד או נכדה או אח או אחות ,או דוד ודודה ואפילו חבר טוב או חברה וחבל שפעם ב....משהו משחיל איזה שהוא מילה נושא למחשבה...... בקשר לאזכרה אני כן אישה דתית,ואצלינו אחרי העליה לבית העלמין ששם אומרים קדיש ופרקי תהילים חוזרים מבסית העלמין ושוב לומדים משניות ודברי כיבושין,מזכירים את היקר לנו מכל וכל אחד יכול לספר על מעשה טוב שעשה הנפטר..וחויות וכו' בקשר לכיבוד איש,איש יעשה כמנהג המקום ,אצלינו נהוג לתת דגים כבושים סרדינים וגם מצה שאינני יודעת מה הטעם לזה ביצים נותנים אחרי שחוזרים מהקבורה וכעכים יש איזה שהוא טעם אבל ,אינני יודעת את הסיבה אפשר כל כיבוד לתת אני חושבת שאין משהוא ספציפי ..העיקר לדבר דברים טובים ,וזכרונות ולומר כמה פרקי תהילים לעלוי נשמה

shlish2004

New member
יפית שלום

ישנם עוד פורומים שעוסקים בתמיכה לאחר אסון, למשל פורום אחיות ואחים שכולים, פורום יתומי צה"ל ועוד.

ilanbt

New member
ביצים וכעכים נותנים כי הם עגולים

ומזכירים את מעגל החיים. בכל מקרה המנהגים משתנים מעדה לעדה לפעמים באופן דרסטי.

למעלה