רציתי לבשר לפורום שלמעשה,

BT

אני לא מחפשת צידוקים כלל למה שאני עושה"יורדת מהארץ" אני או מרת שאני יורדת וזהו, ומפרטת פחות או יותר את הסיבה בכללי, את ההחלטה שלי עשיתי נקודה, ואני שלמה איתה לחלוטין ואף מאושרת ממנה, ומאוד עצובה על מדינה סוררת שאני עוזבת פה.

ברק 188

New member
לידי בל ב ה צ ל ח ה

ומי יתן ויהיה טוב גם שם וגם פה ,וישקוט העולם 40 שנה לפחות,אמן.

orlu

New member
ליידי בל.......ד ר ד ס י ת יקירה

מקימת פורום תרבות הונגריה. סך הכל רצית לספר לנו על דרכך לבנית עתיד חדש וראי איזה שרשור שורשר לו כאן.(בינינו במאמר מוסגר זה לא השרשור היחידי לו את אחראית בפורומינו..צריך לומר שרשור סוער..יעידו על כך וותיקי הפורום) דרדסית,,,, כמי שכתבה לנו כל בוקר שיר אהבה,הפציצה אותנו בתמונות הילדים,אפילו מבדיחות של ארפי נהננו,אני בטוחה שרצית תמיכה ,חזוקים חמים, שנרפד אותך בתחושה שתמיד תוכלי להיכנס לפורום ולספר לנו מה קורה איתך ואיך את מרגישה שהרי דפי הפורום יעידו על משברים התלבטויות ומהלכים לא קלים שלקחת על עצמך בשנתיים האחרונות. אז סעי לך בשלום,הצליחי בני לך קן משפחתי עם קרן משפחתה וכמובן משפחתו של ארפי, בעיתות מצוקה הרגישי תמיד חופשייה להישען עלינו. ובאשר לסוגיית הירידה מהארץ אני בטוחה שיהיו פה הזדמנויות נוספות לדון בכך ואת מוזמנת.

ברק 188

New member
בדיק כמו שכתבה orlo אור לו יהי בד..

בדרכך החדשה,אנו תמיד פה בשבילכם.

אבוטבול

New member
העולם הגלובלי

כיום בדרך כלל אין משמעות גדולה למקום הפיסי בו אדם גר כל אחד שיגור היכן שהוא יכול והיכן שהוא מסוגל אך כדאי שלו יטיל האדם רפש על מקום אותו הוא עוזב. אני מכבד את רצונך לגור בהונגריה. מדינת ישראל מורכבת מסך האזרחים שבה . לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות. סקשפהרוואר עיר נחמדה לא רחוקה מהבלטון.

sea mad

New member
אני ממש לא בא לשפוט אותך ...

כי גם לי יש מחשבות (רחוקות מאוד) לרדת מכאן למקום אחר .. ולו אר כדי להתנסות. הונגריה היא האופציה הקלה בשבילי ... אבל אני לא ממש מת על המדינה הזו. מה שרציתי לשאול מה אומרת על זה השדכנית ..ש.. שבזכותה (בעקיפין) הכרת את בעלך?? האם חשבה על זה שהיא מורידה שני משפחות מהארץ??? בכל מקרה ... שיהיה בהצלחה .... כי הכי חשוב שיהיה לכם טוב !!! >>> לי אישית קצת קשה לעזוב כאן עכשיו ... אבל אם לא תהיה ברירה .. אז אין ברירה!

למעלה