חלומות לילה
New member
רציתי לגלות... רציתי !
יום כיפור - יום שכולו אמת, ובקשת סליחה. כל אחד עושה את חשבון הנפש של עצמו. אז החלטתי שזהו, נמאס לי! נמאס לי לחיות בשקר! נמאס לי להודיע שאני "סטרייט", ולשקר לכולם בפנים,
(קצת הסטוריה = הכל התחיל במהלך כיתה ז´ כשהתחלתי לשים-לב לכך שבנים מושכים אותי, ואני חולם עליהם בלילה... ולא על בנות. בהתחלה ניסיתי להפסיק, שיקרתי לעצמי, חשבתי שאני "יצא" מזה. בהמשך כיתה ח´ כבר השלמתי עם העובדה - ושנאתי את עצמי על זה. שנאתי להיות הומו. ניסיתי הכל - וחשבתי שאפשר לצאת מזה... לא גיליתי לאף אחד, ולא רציתי. )
הלכתי כהרגלי כבכל שנה למרכז המסחרי ליד לביתי, והספקתי לפגוש את כל השכבה שלי... התכוונתי לגלות להם רק מאוד מאוחר...
ידעתי תמיד מה הם חושבים על הומואים, ידעתי כמה זה דוחה את החברים שלי, ומסקרן את החברות, ידעתי מה הם חושבים על לסביות, כמה זה מגרה את הבנים ודוחה את הבנות... ידעתי בדיוק מה התגובה שלהם תהיה,
אבל כל התוכנית שלי "השתבשה" כאשר עבר לידינו הומו - שיצא מהארון. הוא הלך על עקבים וג´ינס נשים - ועינטז. שמעתי את הצחוקים, כמה יורדים עליו, שמעתי את הבנים מהשכבה שלי "מרביצים" בדיחות של הומואים לידו - ואז התחילו ההצקות - "הי, ילד - אני מגרה אותך? בא לך עלי? "
ידעתי גם שהורי לא יקבלו זאת בשתיקה, וידעתי כמה המשפחה שלי (המורחבת) לא אוהבת הומואים, לאחר שידיד משפחה טוב יצא מהארון.
רציתי לגלות... רציתי ! אבל זה לא יצא.... המשכתי לחיות בשקר, המשכתי לשקר...
יום כיפור - יום שכולו אמת, ובקשת סליחה. כל אחד עושה את חשבון הנפש של עצמו. אז החלטתי שזהו, נמאס לי! נמאס לי לחיות בשקר! נמאס לי להודיע שאני "סטרייט", ולשקר לכולם בפנים,