רציתי לדעת אם מישהו פעם עבד בסינגפור ???

רציתי לדעת אם מישהו פעם עבד בסינגפור ???

יש לי הצעה לעבודה שם רציתי לדעת איך החיים שם ובכלל האם זה כדאי הדולר כרגע הוא 2.6 לשקל והחיים לא כולכך זולים הבנתי , חוץ מי זה מה עושים עם כול החוקים הנוקשים שלהם אם מישהו עבר את זה או עכשיו שם שיזרוק קצת מידע תודה.......

rambling

New member
תריץ חיפוש

על הכינוי שלי. כתבתי על סינגפור הרבה בעבר (גרתי שם בערך 5 שנים עד 2007). אם אחרי זה יהיו לך שאלות ספציפיות תשאל. לגבי מה עושים עם חוקים - מצייתים.

הסתכלתי על דיונים קודמים אבל...

אין שם שום דיבור לפחות ממה שאני ראיתי על התכלאס מה שהולך שם בעיקר מבחינה כספית דבר ראשון האם אפשר לחסוך שם כסף בכלל או שהכול כולך יקר ומה בערך ההכנסה הממוצעת מה יש לעשות שם ?? מועדונים מסיבות טיולים וכו זה בגדול....

rambling

New member
מה הולך שם

זו עיר, בערך גוש דן. רק יותר מודרני פי 2. ברור שאפשר לחסוך, אתה מקצה כמה אלפי דולרים לשכר דירה, כמה אלפים למחיה, ומשאיר כמה אלפים לחיסכון. כמו בכל מקום. הכנסה תלוי בהרבה גורמים, לא יודע מה זה ממוצע. לעשות - אותו דבר כמו בכל עיר גדולה.

KajaGugu

New member
בזמנו בחנתי הצעה שקיבלתי לשם

יצא לי להיות כמה פעמים בסינגפור, עניין החוקים הנוקשים גם הדאיג אותי כשהגעתי לשם לראשונה, זה שטויות. מדובר באחד המקומות הנעימים ביותר שיצא לי להיות בהם, מדינה שהיא גם טרופית וגם נקייה ומסודרת. אני מציע לך לבדוק קצת בפורומים/אתרים באנגלית ולחפש שם מידע כי יש טונות מידע על עבודה של זרים באסיה תריץ בגוגל: singapore expats. לדעתי, מהבדיקה שערכתי אז, אתה חייב להרוויח שם משכורת גבוהה בהרבה מהמקומיים אחרת הרילוקיישן לא רק שאינו כדאי כלכלית אלא לדעתי די מבאס. מהשהות שלי שם אני זוכר שלצאת, לשתות בירה וכו' עלה הון עתק, זה עניין מהותי, בתור EXPAT אתה מבלה המון ביציאות כי לא כמו בארץ, אין לך שם המון משפחה וחברים מסביב. יש שם חיי לילה נהדרים לדעתי, פאבים, מסעדות וכו' אבל הבילוי המועדף שם בסופי שבוע הוא שופינג.

למעלה