רציתי לדעת אם:

itay cohen8

New member
רציתי לדעת אם:

שלום אני בן 16, רציתי לדעת אם טוב לעשות יוגה פעם ביום??

יוגי בר

New member
תשובה

היי איתי וברוך בואך לפורום. אז ככה: טוב מאוד לעשות יוגה פעם ביום וחוצמזה תעשה שיטוט מהיר במדור מאמרים ותקרא כמה מאמרים ביו תרגול לתרגול. בברכה ואהבה יוגי בר

שלום, רציתי לדעת כמה שעות ביום....

מומלץ לעשות יודה , וכייצד עושים זאת (=יוגה) כי אני לא יודע איך עושים זאת. אשמח אםפ תפרטו לי בקצרה בתודה רבה!!

gaiegos1

New member
ובכן

שעתיים ביום יכול להיות מאד תועלתי. אפשר בבוקר ואפשר בערב יש להשמע למעט כללים: לא לאכול לפחות שעתיים לפני שיעור, לכבות פלאפונים, ולהגדיש את הזמן הזה לעצמך בלבד, ריכוז מירבי בזמן תירגול. איך עושים את זה? עקוב אחר הקישור לאתר קטן(שלי:)) שבו מפורט שיעור קלאסי של יוגה בשיטת שיבננדה, אתה מוזמן להתרשם, כנס לקישור "שיעור בסיסי". הצלחה וברכה.

zoe5

New member
באנה אתה גמיש!

אני חדשה בתחום היוגה והמדיטציה-בקרוב אני גם הולכת למורה פרטית :) רציתי לדעת אם יוגה תורמת לשרירים...כלומר..אם יש בזה איזה אלמנט ספורט שהגוף "מתאמץ" נגיד..יהיו לי ידים חזקות אחרי תרגול ממושך?

יוגי בר

New member
התרומה

היי לך אז ככה: קדום כל זה אחלה שאת הולכת ללמוד יוגה. עכשיו, יוגה זה לא ספורט- וזה גם לא התעמלות- מה לעשות? לא להתאמץ. אבל, יוגה כן בונה ומאריכה את השרירים הגידים והקישורים בצורה נכונה. ולא מזיקה אף פעם (בתרגול נכון)לסיבי השריר (כמו בתרגול אחר). התוצאה: יהיו לך בהחלט ידיים חזקות אבל לא יתפתח לך שריר מתנפחח. איך זה? מאלאן פאנאן בברכה ואהבה יוגי בר

zoe5

New member
זה בדיוק מה שרציתי

לא רציתי לנפח שריר או משהו....חשבתי אולי זה יתרום איכשהו לחיזוק אולי גם חיטוב. תודה על המידע חחח

anatina

New member
מהניסיון שלי

אני מתאמנת באשטנגה יוגה, וללא ספק זה בנה לי אחלה שרירים בזרוע. בעבר הייתי מתאמנת בחדר כושר והיו לי שרירים מאד מנופחים, והיום יש לי שרירים הרבה יותר עדינים, אבל חזקים.

yogaom

New member
אתר חמוד לאללה ../images/Emo140.gif. הצחקת אותי

באמצע הלילה, כשקראתי את ההוראה "צעד לכוון בית השחי" במחזור עמידת הראש... עד עכשיו אני מחפשת אותו. לא יכלו לשים שלט קטן: "בית שחי"?.....

למעלה