רציתי לדעת - חשוב

לחנולה

New member
רציתי לדעת - חשוב

נגיד התחלת לעשן.. אתמול בלילה סיגריה אחת אז איך מרגישים אחרכך? כלומר, למחרת בבוקר.. כן, לקחת תסיגריה לריאות איך יודעים אם אתה מכור? ולא סתם חד פעמי זה היה איך יודעים אם אתה צריך עוד סיגריה? איך מרגישים את זה?

TheDUKE

New member
הסבר שאני קיבלתי

מחבר שלי, הוא אמר שהוא מרגיש מחנק בגרון אבא שלי אמר שהוא לא יכול לנשום לי אין בעיות עם התמכרות משום מה... כמה שאני אעשן אני לא מתמכר גם אם ארצה להתמכר... עשיתי הפסקת עישון להרבה זמן ולא הייתה לי שום בעיה... אני לא מעשן סיגריות מצורך... אני מעשן לתחושה. יש התמכרות פיזית ויש התמכרות מנטאלית הפיזית היא תחושת המחנק, והכאב, המנטאלית (רוחנית) היא התחושה שמשהו חסר, צורך בלתי מובן ולפעמים גם בלתי נשלט. יש להבדיל בין שתי סוגי ההתמכרויות.

Wedwil

New member
כן

ובכאבי ראש, חוסר תאבון, עייפות וכמובן תחושת המחנק המוכרת. פארש זה רעל, ממכר בצורה מטורפת וגם לא מי יודע מה זול. אבל אני אוהב את זה :)

לחנולה

New member
חוסר תאבון ? אממ

בגלל זה פעם שמעתי שדוגמניות מעשנות בשביל לא לאכול ולהשמין? כאילו שמעשנים, אין תאבון?

tiger

New member
כן רק שדוגמניות מעשנות סמים

לא סיגריות ,טוב לא כולם אבל גם הירואין שיק זה לא שם של מילק שייק. עישון הרואין או קוקאין (יותר) או כל צורה אחרת של הכנסת הסם לגוף גורמת לאיבוד תאבון ניכר ואפשר לא לאכול בכיף כל היום ויותר. t

dod_basim

New member
בוא נגיד שגראס לא תורם

לגזרה......המון המון מאנצ´יס..... (אני לא מנסה לסתור אותך באיזה אופן, ת´יודע....)

dod_basim

New member
שמעתי על טיפול לאנשים עם בעיות

אכילה...שנותנים להם לצורך קנביס...וזה משפר להם "בטיפה" את רצון הרעב

Wedwil

New member
ממש ככה

פעם, בזמנים יותר פרימיטיביים היו כל מיני רופאי אליל למיניהם שהמליצו על דיאטת סיגריות להורדת משקל. מסתבר שהניקוטין משפיע על מרכז במוח האחרי על ההנאה שלנו מטעמים ולאט לאט מחסל אותו. עצוב, נכון, אבל אני עדיין אוהב את זה!

למעלה