רציתי לדעת כמה דברים לגבי הליכה מהירה

Regedit

New member
רציתי לדעת כמה דברים לגבי הליכה מהירה

אני הולך כל יום שעה במדוייק בקצב מהיר , והשאלות שלי הם : 1.זה מרזה ממש ? או שהליכה כל יום תביא לשרירים? ( שזה לא מה שאני רוצה שיקרה) 2.איפה זה מוריד שומן ? איפה שיש ? רגליים בטן ? איפה זה מתמקד? 3.זה בריא ללכת כל יום שעה ? 4.אחרי כמה זמן הגוף מתחיל לשרוף קלוריות ? שומנין ? 5.אופניים עושה את אותה פעולה כמו הליגה אם אני לא נוסע מהר ? ואיפה שריפת שומנים הגוף מתמקד בעיקר באופניים ? תודה לכם ואני מקווה שלא שיגעתי אותכם

הולך וחושב

שלום רב, קצב מהיר זה כמובן ענין של הגדרה ובדרך כלל כדאי לכמת את זה לפי קמ"ש. כמה ק"מ אתה הולך בשעה? בן כמה אתה? מה המשקל שלך? 1. בכדי לרזות ממש צריך לאכול נכון ולבצע פעילות גופנית יומיומית. הכל על פי הגדרות יעדים ויצירת גרעון קלורי יומי מתאים 2. שומן יורד מכל הגוף 3. בריא מאוד. בתנאי שאתה מאומן ומתורגל 4. הגוף שורף קלוריות מהרגע הראשון 5. אופניים זו פעילות אירובית מצוינת. הענין באיזה דופק אתה רוכב ומה אפקטיבי עבורך. לגבי שומן - ראה תשובה קודם. בהצלחה!

Regedit

New member
שמע אני לא שמן אני מטר 82 ואני שוקל 75

אני צריך להוריד קצת ברגליים כי אני רוצה אני רוצה לחטב את הרגליים אני לא יודע כמה אני הולך בשעה אבל אני הולך מהר... אני בן 22 תודה לך...

למעלה