רציתי לדעת כמה דברים לפני שארצה לעשות תיאוריה

רציתי לדעת כמה דברים לפני שארצה לעשות תיאוריה

1. בתיאוריה אחת השאלות שראיתי היא כמה זמן צריך מלווה לנהג חדש, והתשובה היתה 3 חודשים.
אבל גם זכורה לי תשובה של 6 חודשים לשאלה זהה.
מה נכון ? - האם זה תלוי בגיל של הנהג החדש ? למשל, אם הנהג החדש בגיל 30 אז כמה זמן הוא ייצטרך מלווה ?

2. יש לי חרדות של כישלון שגרמו לי להימנע מללמוד תיאוריה. עכשיו, למדתי ואני רוצה לעשות תיאוריה, הוצאתי את הטופס הירוק כבר לפני חצי שנה, ועכשיו אני רוצה לעשות את התיאוריה אבל יש לי לקויות למידה, אז למי פונים כדי לעשות את התיאוריה בכיתה שבה יתנו לי התאמות של תוספת זמן ?

3. אחרי שאני יעשה תיאוריה, ובתקווה שאצליח, אז יש לי חרדות שאנשים שמכירים אותי ייראו אותי לומדת נהיגה ואז אני מרגישה במבחן בגללם וזה מגביר לי חרדות מכישלון. פעם קרה שלמדתי שיעור ראשון, ואז הבחנתי שקרובת משפחה שלי רואה אותי. הפסקתי את כל השיעורים אצל המורה, ואז התנצלתי בפניה שאני בסך הכל ניסיתי וזה לא הלך ולא אנסה יותר.
רציתי לדעת, באיזה שעות של היום הן השעות שאנשים לא רואים ? עכשיו זה חופש גדול, וקרובי משפחה שלי שנמצאים בחופש עלולים לראות אותי. רציתי לדעת באיזה שעות של היום כדאי שאקח שיעורי נהיגה והן יהיו השעות שבהן פחות אנשים מסתובבים בחוץ כך שאקטין את הסיכון שאנשים ייראו אותי מנסה ללמוד נהיגה ?

תודה, ואני מקווה שתבינו את הרגישות והחולשות שלי.

be_roo

New member
1. 3 חודשים בשעות היום, 6 חודשים לנהיגת לילה

2. פונים למשרד הרישוי
3. לא עדיף לטפל בחרדות עצמן?

rotemd5

New member
אין לך ממה להתרגש ולחשוש מאחרים

עצתי לך, אל תתרגשי יותר מידי יש המון שיש להם הפרעות קשב וריכוז ושיש להם לקויי למידה והם עוברים כמו גדולים תיאוריה. אני אישית נתקלתי באתר שמתמחה בהפרעות קשב וריכוז וראיתי שיש שם המון הצלחות והמון תודות של אנשים שהעידו על עצמם שהם בעלי הפרעת קשב וריכוז ושהם עברו את התיאוריה. האתר נקרא לילך תיאוריה.
תאזרי אומץ ותתחילי אף אחד לא מצפה ממך לדעת לנהוג כבר בשיעור הראשון. תנשמי עמוק ואל תתייחסי לאף אחד בסופו של דבר תראי שתעברי כמו גדולה.

למעלה